Alat Penulisan AI Percuma Terbaik – 2023

63

Kebangkitan Kecerdasan Buatan telah mengubah cara kami menghasilkan dan memproses kerja secara radikal. Banyak perniagaan dan pekerja bebas telah beralih kepada alat penulisan AI untuk menjana kandungan bertulis mereka. Cekap, produktif dan hebat dalam meningkatkan kualiti kerja anda, mereka juga meningkatkan kreativiti, dan menyediakan pengoptimuman SEO untuk meletakkan anda lebih tinggi pada enjin carian.

Alat Penulisan AI Percuma Terbaik - 2023

Dengan alat ini yang anda boleh gunakan, anda boleh menghasilkan beberapa salinan teks pukal dalam sebahagian kecil daripada masa yang diperlukan untuk melakukannya sendiri atau mengupah seseorang untuk melakukannya untuk anda. Lebih baik lagi, terdapat banyak pilihan percuma yang hebat yang akan menjimatkan masa dan wang anda. Dalam artikel ini kami akan menyemak alat penulisan AI percuma terbaik di pasaran.

1. TinyWow

TinyWow ialah alat penulisan AI yang sangat pantas dan percuma. Ia menggunakan perisian GPT-3 dan 4 untuk menjana teks untuk blog, siaran media sosial, salinan tapak web, salinan iklan, salinan jualan dan banyak lagi. Pengguna memberikan TinyWow konteks perkara yang mereka perlukan, dan daripada apa yang dihasilkan, mereka boleh memilih, mengedit dan mengubah suai teks untuk memenuhi keperluan mereka. Tambahan pula, alat ini akan mengurus data anda dengan standard keselamatan dan pematuhan yang tinggi.

Antara mukanya ringkas dan mudah digunakan. Tapak ini membolehkan anda menggunakan alat mereka tanpa had dan tanpa pendaftaran atau pembayaran. Anda juga boleh menggayakan kandungan anda mengikut nada tertentu.

Kebaikan

 • Menyediakan perkongsian kandungan yang mudah
 • Mempunyai lebih 50 alat copywriting
 • Percuma
 • Tiada Pendaftaran Diperlukan

Keburukan

 • Kadangkala ketinggalan semasa menjana kandungan

2. Rytr

Rytr ialah pembantu penulisan AI yang dikuasakan oleh AI bahasa tercanggih untuk menghasilkan teks unik untuk hampir semua jenis kandungan bertulis. Rytr menggunakan formula copywriting, seperti AIDA & PAS untuk mencipta teks terbaik yang memerlukan minimum atau tiada pengeditan. Rytr juga boleh menambah baik kandungan anda yang sudah ditulis dengan pilihan untuk kata semula atau memendekkan teks dengan mengklik butang. Ia juga mempunyai pilihan pemformatan yang meluas yang menjadikan teks lebih kaya.

Anda boleh memilih daripada lebih 20 nada suara yang berbeza untuk menulis dengan emosi yang terbaik. Rytr boleh membantu anda membuat garis besar untuk kandungan anda. Dan, jika anda sering menggunakannya, anda boleh memanfaatkan pilihan sejarah mereka, dari mana anda boleh merujuk kepada kerja anda yang terdahulu. Anda juga boleh menambah sambungan pada penyemak imbas anda dan tapak ini mesra mudah alih. Mereka membenarkan anda menjana 10, 000 perkataan sebulan secara percuma, dan peningkatan mereka adalah berpatutan. Anda boleh menggunakan editor teks kaya mereka, serta penyemak plagiarisme terbina dalam mereka. Mereka juga mempunyai ciri pengurusan produk yang hebat. Rytr juga mempunyai video tutorial untuk membantu anda bermula.

Kebaikan

 • Mempunyai lebih 40 kes penggunaan dan templat untuk dipilih
 • Mempunyai penjana imej AI
 • Anda boleh memilih daripada lebih 30 bahasa yang berbeza untuk ditulis

Keburukan

 • Mempunyai penyesuaian terhad
 • Nampaknya tidak bagus untuk artikel bentuk panjang
 • Perlu menyemak kandungan untuk ketepatan

3. Quillbot

Quillbot menjadikan tulisan anda berbunyi lebih profesional, kerana ia menggunakan teknologi AI untuk mengungkap semula maklumat anda, menyemak ralat dalam ejaan, tatabahasa dan tanda baca. CoWriter Quillbot boleh mengesan nada dan meramalkan perkara seterusnya dalam ayat atau perenggan.

Perkara yang menarik tentang Quillbot ialah anda tidak perlu mendaftar untuk menggunakannya secara percuma. Antara muka mereka juga mesra pengguna, dan mereka juga mempunyai sambungan untuk Chrome dan Word. Quillbot bagus untuk penulisan kandungan dalam bentuk panjang. Dan anda juga boleh menggunakan alat parafrasa dan ringkasan mereka untuk membantu memendekkan perenggan yang panjang.

Kebaikan

 • Mempunyai alat penyemak tatabahasa
 • Mempunyai alat untuk menulis semula kandungan anda
 • Popular di kalangan pelajar

Keburukan

 • Perbendaharaan kata terhad
 • Tidak sesuai untuk penulisan yang rumit
 • Tidak menggunakan sembang GPT-3
 • Anda hanya boleh menyemak plagiarisme jika anda menaik taraf pelan anda

4. Smodin

Smodin ialah tapak penulisan semua-dalam-satu. Ia menawarkan bantuan penyelidikan dikuasakan AI, pengoptimuman enjin carian, kandungan terkini yang berkaitan, rujukan automatik dan banyak lagi. Untuk menggunakan, masukkan gesaan atau tajuk, dan ia menghasilkan artikel dan esei yang bebas plagiarisme dan berkualiti dalam hanya beberapa minit.

Antara muka Smodin mudah digunakan dan ia menawarkan pilihan penyesuaian yang hebat. Sembang AI mereka, bernama CHATin, menggabungkan Google dan ChatGPT untuk memastikan kandungan berkualiti baik. Mereka menyediakan cadangan gaya, dan juga menyokong lebih 100 bahasa yang berbeza. Dan, untuk ketenangan fikiran anda, mereka memberitahu anda dengan tepat di mana AI anda menemui maklumat itu, supaya anda boleh menyemak kredibilitinya. Smodin menyediakan pilihan naik taraf mampu milik mengikut bajet anda.

Kebaikan

 • Mempunyai penyemak plagiarisme terbina
 • Menyediakan pengoptimuman SEO
 • Pilihan penulisan khas untuk pengarang dengan pelan yang dinaik taraf

Keburukan

 • Kurang tepat berbanding alat penulisan AI yang lain
 • Pelan percuma adalah terhad dan hanya membenarkan 1,000 aksara setiap hari

5. Dipermudahkan

Di tapak Ringkas, yang turut menggunakan perisian GPT-3, anda boleh mencipta lebih 50 jenis salinan dalam beberapa saat dengan Penulis AI percuma mereka. Mereka juga mempunyai lebih 50 templat penulisan AI percuma untuk dipilih. Untuk menggunakan, klik pada pembantu AI dari papan pemuka mereka, pilih Penulis Borang Panjang atau Borang Pendek, kemudian pilih bahasa dan nada output anda, dan lengkapkan gesaan. Kandungan kemudian dijana untuk anda. Anda juga boleh mengembangkan, menulis semula atau menggilap kandungan sedia ada dengan alat penulisan semula mereka.

Salah satu perkara terbaik tentang Simplified ialah ia percuma selama-lamanya. Ia bagus untuk penulisan dalam bentuk panjang, dan anda boleh mereka bentuk, menulis dan berkongsi di media sosial semuanya di satu tempat. Mereka mempunyai lebih 25 bahasa yang berbeza untuk dipilih, dan beberapa nada dan tahap kreativiti yang berbeza untuk membawa kandungan anda ke peringkat seterusnya.

Kebaikan

 • Antara muka mesra pengguna
 • Dibina untuk pasukan dan kerjasama
 • Tapak ini mesra mudah alih

Keburukan

 • Alat tulis lain lebih unggul
 • Hanya memberikan 2000 perkataan AI percuma setiap bulan

Sertai Dunia AI dan Percepatkan Kos Pengeluaran Anda Dengan Berkesan

Alat penulisan AI percuma telah terbukti boleh dipercayai dan berkesan seperti penulis profesional berbayar. Apa sahaja keperluan penulisan anda, anda akan dapat meningkatkan produktiviti anda dan mendapat manfaat daripada keberkesanannya. Anda akan dapat mencipta kandungan yang menarik, tepat dan bebas ralat. Jika anda mempunyai tarikh akhir dan perlu menulis blog atau membuat maklumat untuk tapak web, siaran media sosial atau artikel anda, mengapa tidak mencuba salah satu alat penulisan yang luar biasa ini?

Adakah anda menggunakan alat penulisan AI percuma? Jika ya, adakah anda memilih mana-mana produk yang disemak dalam artikel ini? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.