Anker memperkenalkan stesen 767 PowerHouse dengan kapasiti bateri terbesar

95
Bateri stesen janakuasa Anker 767
© Anker / Tangkapan skrin oleh: NextPit

Anker telah mengumumkan 767 Powerhouse dengan kapasiti bateri terbesar daripada barisan stesen janakuasanya. Ia juga merupakan penjana kuasa dan solar pertama yang dilengkapi dengan teknologi pengecasan GaNPrime proprietarinya yang terdapat pada pengecas kompaknya. Anker masih belum mendedahkan harga 767 Powerhouse, tetapi ia juga memberikan diskaun pra-jualan $400 yang besar.

TL;DR

  • Anker memperkenalkan stesen janakuasa pertamanya dengan pengecasan GaN.
  • Bateri boleh dikembangkan Anker 767 Powerhouse boleh dicas dalam masa dua jam.
  • Anker bersedia untuk melancarkan 767 Powerhouse pada 14 November.

Anker tidak mengambil masa setahun untuk menyegarkan stesen janakuasa sandaran yang lebih berkebolehan selepas pelancaran model 757 Powerhouse. Anker 767 Powerhouse mudah alih didatangkan dengan kapasiti 2400 watt atau 2048Wh, tetapi ia boleh digandakan kepada 4096Wh melalui bateri pengembangan Anker 760. Selain komputer riba dan telefon pintar, ia boleh mengecas semua jenis peralatan rumah daripada peti sejuk dan ketuhar gelombang mikro, yang sesuai untuk perjalanan RV atau perkhemahan.

  • Jangan ketinggalan: Stesen janakuasa terbaik dengan pengecasan solar pada tahun 2022

Spesifikasi Anker 767 PowerHouse

Terdapat soket tiga serampang bersama-sama dengan soket saiz kereta, port USB-A bersaiz penuh dan USB Jenis-C. Paparan terbina dalam dan lampu bar LED juga terdapat di bahagian hadapan. Syarikat itu masih belum mendedahkan dimensi dan berat yang tepat bagi stesen janakuasa baharunya. Walau bagaimanapun, anda mendapat reka bentuk beg pakaian dengan pemegang tarik boleh dipanjangkan dan sepasang roda bawah untuk memudahkan pengangkutan blok bateri.

Anker 767 Powerhouse penjana kuasa sandaran dan stesen

Spesifikasi Anker 767 PowerHouse / © Anker / Tangkapan skrin oleh: NextPit

Di dalamnya terdapat bahan litium besi fosfat (LiFePO4) yang turut digunakan dalam kereta elektrik arus perdana. Bateri jenis ini membolehkan kitaran tahan lama berbanding dengan ion litium. Anker mengatakan bahawa 767 Powerhouse boleh dicas dalam masa dua jam melalui salur keluar kuasa di rumah atau 30 minit lebih lama menggunakan panel solar 531 Anker dengan gabungan penarafan input 1000W.

Harga dan ketersediaan Anker 767 PowerHouse

Anker melancarkan 767 Powerhouse di Amerika Syarikat, Jerman dan UK pada 14 November untuk harga yang tidak diketahui. Sebagai rujukan, 757 Powerhouse dengan kapasiti 1229Wh (1500W) dijual pada harga $1400. Orang-orang yang mendaftar layak mendapat kupon $400 (€400/£400).

Melalui: Semakan Buku Nota
Sumber:
Anker