Anker Soundcore Liberty 4: ANC bud dengan penjejakan kadar jantung dan audio spatial

112
Fon telinga wayarles Anker Soundcore Liberty 4 TWS
© Soundcore / Tangkapan skrin oleh: NextPit

Jenama audio Soundcore Anker telah melancarkan fon telinga tanpa wayar sebenar Liberty 4, mengembangkan barisan fon kepala yang paling popular. Jelas sekali, fon kepala yang membatalkan hingar dalam telinga tidak sepadan dengan hayat bateri Space A40 yang mengagumkan. Sebaliknya, tunas ini datang dengan pemantauan kadar denyutan jantung yang dipertingkatkan dan ciri audio spatial 360 darjah yang biasanya dikhaskan untuk alternatif premium.

TL;DR

  • Anker menambah degupan jantung dan fungsi audio spatial pada Soundcore Liberty 4 TWS baharu.
  • Pucuk Soundcore Liberty 4 Anker mempunyai keserasian codec ANC dan LDAC.
  • Liberty 4 dijual pada harga $150 dan boleh didapati dalam warna hitam atau putih.

Putik Soundcore Liberty 4 didatangkan dengan reka bentuk kayu, dan setiap sisi dilengkapi dengan pemandu dwi dan giroskop. Yang terakhir ini digunakan dalam menyediakan pengesanan kepala dinamik apabila audio spatial sedang digunakan. Selain itu, mod konsert atau filem digandingkan dengan kefungsian bunyi 360 darjah.

  • Jangan terlepas: Ulasan fon kepala atas telinga Soundcore Q45

Fon kepala Liberty 4 Soundcore menampilkan pembatalan hingar adaptif dengan tiga tahap hingar dan pilihan hingar putih. Mereka mengetik empat mikrofon untuk ANC dan dua untuk panggilan suara. Sama seperti fon telinga Bose QuietComfort II, mod ketelusan tersedia. Codec yang disokong termasuk LDAC, AAC dan SBC melalui sambungan Bluetooth 5.3.

Anker Soundcore Liberty 4 TWS

Pucuk Soundcore Liberty 4 baharu Anker dengan pemantauan kadar jantung / © Soundcore / Tangkapan skrin oleh: NextPit

Anker mengatakan bahawa pemantauan kadar jantung pada Soundcore Liberty 4 hanya tersedia pada fon telinga kanan—dan ia berfungsi walaupun ketika telinga anda basah. Pengguna perlu mengaktifkan penderia kadar jantung pada apl apabila menggunakannya buat kali pertama. Data kesihatan yang dikumpul dibentangkan dalam aplikasi Soundcore Wellness khusus.

Hayat bateri Soundcore Liberty 4 TWS dan harga

Hayat bateri TWS dinilai selama 9 jam atau sehingga 28 jam menggunakan kes pengecasan. Ini dikurangkan apabila ANC atau audio spatial dihidupkan. Lebih penting lagi, sarung pengecas mendapat reka bentuk penutup gelongsor, port USB-C dan pengecasan tanpa wayar. Pucuk Anker Soundcore Liberty 4 berharga $150 dan boleh didapati dari laman web syarikat dalam warna hitam atau putih.

Adakah anda menganggap mempunyai penderia denyutan jantung pada fon kepala sebagai ciri penting? Beritahu kami apa yang anda fikirkan.

Sumber:
Soundcore