Apa khabar? Apl Android dan iOS percuma minggu ini

33
Apl NextPit
© nextpit

Minggu yang serba baharu bermula, yang bermakna sudah tiba masanya untuk menikmati lebih banyak tindakan mudah alih pada telefon bimbit anda. Senarai apl percuma dan permainan percuma NextPit yang direka khas daripada Google Play dan Apple App Store ada di sini untuk membantu anda memulakan minggu anda ke arah yang betul.

Biasanya, apl ini akan dikenakan bayaran, tetapi untuk masa yang terhad sahaja, anda boleh mengambilnya secara percuma pada iPhone dan Android. Sila ambil perhatian bahawa senarai ini diterbitkan dua kali setiap minggu.

Ini bukan apl percuma sendiri, mari kita teruskan tentangnya. Ini biasanya apl berbayar di Google Play dan Apple App Store yang memerlukan anda membayar jika anda mahukannya. Walau bagaimanapun, pembangun menjadi murah hati sekali-sekala dengan menyediakan apl mereka kepada orang ramai secara percuma. Inilah yang kami lakukan dua kali seminggu—menjelajah Gedung Google Play dan Apple App Store untuk mencari tawaran terbaik untuk anda.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

NextPit memastikan tiada apl ini dalam senarai percuma kami mempunyai rating yang lebih rendah daripada 3.5. Tidak seperti 5 Apl Teratas Minggu ini, kami belum menyemak mana-mana daripada ini. Anda digalakkan untuk melakukan usaha wajar anda sebelum memuat turun, kerana sesetengah daripada mereka mungkin mempunyai kos tersembunyi.


Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan padamkannya selepas itu. Ini akan menyimpan apl ke pustaka anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.


Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Penggalak Bass & Penyama Pro ($2.99): Hanya banyak yang boleh anda lakukan dengan kualiti audio telefon pintar anda, tetapi setiap sedikit membantu dalam mencipta audio yang berbunyi lebih baik.

Permainan Android

 • Sky Wings VIP: Pixel Fighters ($0.99): Penggambaran pantas dengan grafik piksel yang menakjubkan yang memberi pinjaman kepada keadaan yang mendesak semasa anda menembak jatuh gelombang demi gelombang musuh.
 • VIP yang lebih pantas – Permainan Irama ($0.99): Sejauh manakah koordinasi tangan-mata anda? Nah, mengapa tidak mengetahui kali ini dengan permainan ini?
 • Glidey ($0.99): Menetapkan semua kepingan teka-teki yang berbeza mengikut susunan, anda kemudian melepaskan bola, yang akan mengikut aliran mengikut reka bentuk anda untuk ‘melarikan diri’ tahap.
 • Memasak Kawaii ($0.99): Lelaki yang lapar ialah lelaki yang pemarah, dan anda tidak mahu pelanggan yang marah mengetuk pintu anda! Lihat sejauh mana anda boleh memastikan restoran anda berjalan melalui kemahiran chef dan pengurusan anda!
 • Premium Castle Defender ($0.99): Adakah anda fikir anda mempunyai minda strategik yang diperlukan untuk mempertahankan istana anda daripada gelombang musuh yang semakin mencabar dengan setiap peringkat?

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Masa lapang ($0.99): Masa sangat berharga, itulah sebabnya aplikasi ini mewakili aktiviti anda menggunakan kacang dalam balang. Ia menunjukkan kepada anda bagaimana anda telah menghabiskan masa anda selepas tempoh tertentu berdasarkan bilangan kacang dalam balang individu.
 • Saiz semula Gambar ($0.99): Ubah saiz imej mengikut nisbah bidang dan pengurusan yang anda suka.
 • Camera papan pemuka ($9.99): Ubah telefon pintar anda menjadi kamera pemuka kenderaan. Sesuai untuk iPhone lama yang anda tidak gunakan lagi…
 • Cuaca Sekarang ($24.99): Salah satu apl cuaca yang kelihatan lebih baik di luar sana, lengkap dengan animasi yang menakjubkan.
 • Penggera Bercakap ($1.00): Adakah anda sukar untuk tidur apabila seseorang bercakap di latar belakang? Jika ya, ini adalah aplikasi jam penggera yang sempurna untuk anda!

permainan iOS

 • Jatuhkan Flop! ($1.99): Uji kemahiran refleks jari anda dalam permainan ini, di mana bola jatuh, dan anda perlu mengatur masa sentuhan anda untuk menangkap bola yang jatuh.
 • Percepatkan ($0.99): Permainan ini agak unik apabila mata meningkat apabila anda mengklik kedua-dua butang. Ia adalah permainan 2 pemain yang jarang berlaku menggunakan satu peranti. Bolehkah anda mengetuk lebih cepat daripada lawan anda untuk mengatasi mereka?
 • Lagenda Bulan 2 ($1.99): Permainan menembak 3D penuh yang pastinya akan menghasilkan jari yang lembap apabila anda selesai dengan banyak panggilan rapat.
 • 2 Pemain, 1 Peranti ($0.99): Permainan ringkas tetapi kompetitif yang boleh dimainkan pada satu peranti. Sempurna sebagai pembunuh masa!
 • Kawasan 52 Melarikan diri ($0.99): Entah bagaimana grafik di sini mengingatkan Wolfenstein 3D, tempat anda menembak makhluk asing dan bukannya Nazi.

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan yang akan bermula minggu ini sebelum kami membuat senarai lain untuk menghiburkan anda pada penghujung minggu ini. Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya