Apakah Apl Android & iOS Yang Tersedia Secara Percuma Minggu Ini?

81
Apl NextPit
© NextPit

Semasa kita memasuki hujung minggu yang lain, bagaimana pula dengan memulakan sesuatu dengan beberapa perisian baharu yang segar pada telefon pintar anda? Ini adalah yang kedua daripada pengumpulan mingguan apl percuma kami di Gedung Google Play dan Apple App Store. Di sini, anda akan dapat mencari tawaran eksklusif untuk apl berbayar yang kini tersedia secara percuma untuk masa terhad sahaja. Jangan lepaskan penjimatan besar dan muat turun apl ini hari ini pada Android atau iPhone anda!

Sila ambil perhatian bahawa apl ini adalah percuma pada masa penerbitan, tetapi ia mungkin berakhir sebagai status berbayar pada masa anda membaca artikel ini atau cuba memuat turunnya. Ini agak malang kerana tiada tempoh masa yang ditetapkan untuk promosi apl di Gedung Google Play atau Apple App Store, dan tawaran boleh dialih keluar secepat ia ditambahkan.

Kami juga ingin ambil perhatian bahawa semasa kami menyusun senarai apl percuma ini, kami tidak mengujinya seperti yang kami lakukan dengan 5 Apl Teratas Mingguan kami. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda berhati-hati dan menjalankan penyelidikan anda sendiri sebelum memuat turun mana-mana apl ini, kerana sesetengahnya mungkin mengandungi pembelian dalam apl atau kos tersembunyi.

 • Baca juga: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Berikut ialah cadangan yang berguna: Jika anda menjumpai apl atau permainan dalam senarai kami yang menarik minat anda tetapi anda tidak memerlukannya sekarang, pertimbangkan untuk memasangnya dan kemudian memadamkannya daripada peranti anda. Ini akan menyimpannya ke pustaka apl anda, membolehkan anda memasangnya semula pada masa hadapan apabila anda memerlukannya. Ini cara yang bagus untuk memanfaatkan sepenuhnya promosi jangka pendek.

Apl Android di Gedung Google Play tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Internet Optimizer PRO [4.3-stars / $0.49]: Gunakan apl ini untuk cuba mendapatkan sambungan DNS terpantas yang mungkin dengan perubahan minimum pada tetapan anda.
 • Painteresque [4.5-stars / $2.00]: Ingin merapikan sedikit? Biarkan AI membuat pengubahsuaian pada foto anda.
 • SnagBricks—Pengauditan Tapak [4.3-stars / $4.99]: Apl ini memudahkan pengauditan tapak, membolehkan anda mengurus semua kerja anda, termasuk pemeriksaan keselamatan, penemuan kecacatan, senarai tebuk dan banyak lagi, ke dalam projek yang berbeza.
 • Permainan Booster Pro [4.4-stars / $0.49]: Jadikan telefon pintar anda menjalankan permainan dengan lebih pantas melalui pengoptimuman perisian.
 • Peringatan Pro [4.3-stars / $2.99]: Adakah anda terus melupakan tugasan yang perlu anda lakukan? Mungkin aplikasi ini boleh membantu.

Permainan Android

 • Pelancaran Infiniti [3.6-stars / $1.49]: Bantu manusia menjajah planet dengan melancarkan roket ke angkasa lepas.
 • Jeff the Killer dilahirkan semula [3.7-stars / $0.99]: Jeff si pembunuh sedang melarikan diri. Anda mesti mengalahkan tahap dengan mengelak Jeff. Nyawa awak dipertaruhkan!
 • Pengembaraan Kucing Becker [4.1-stars / $0.99]: Becker ialah seekor kucing yang mempunyai anak dan pasangan, dan keluar di jalanan mencari ikan tuna untuk memastikan keluarganya cukup makan.
 • Perang Kerajaan TD [4.1-stars / $0.99]: Permainan pertahanan menara kecil yang comel di mana anda perlu menangkis gerombolan musuh dengan watak yang diletakkan dengan teliti.
 • Lompat Shuriken [4.0-stars / $0.99]: Jadikan perjalanan shuriken anda setinggi mungkin!

Apl iOS di Apple App Store tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Itemido [4.9-stars / $2.99]: Dengan jumlah barangan yang kami beli hari ini, apl ini membantu anda menjejakinya – barangan anda, inventori rumah, barang koleksi dan lain-lain menggunakan pangkalan data yang turut menyimpan maklumat seperti hari pembelian, tempoh jaminan, dsb.
 • Epica 2 Pro [4.3-stars / $0.99]: Apl kamera yang mengambil gambar jenaka, mengubah yang biasa menjadi raksasa!
 • Treadmill Logger [3.9-stars / $0.99]: Berlari di atas treadmill boleh menjadi agak membosankan, mengapa tidak merapikan senaman anda dengan aplikasi ini yang menjejaki sejauh mana anda telah berlari?
 • Filem yang Saya Telah Tonton [3.0-stars / $0.99]: Adakah anda suka membuat senarai? Kemudian aplikasi ini adalah untuk pencinta filem, kerana menandakan filem yang telah anda tonton sentiasa memuaskan.
 • Buku Optimis [4.8-stars / $0.99]: Mesej buku harian ‘feel good’ sekolah lama telah didigitalkan untuk memberi anda nuget harian yang positif untuk menggalakkan anda.
 • Koleksi Rekod Vinyl Saya [3.8-stars / $0.99]: Jika anda masih mendengar rekod vinil kerana kehangatannya tidak seperti muzik digital, gunakan apl ini untuk menjejaki koleksi anda.
 • Koleksi Setem Saya yang Berharga [2.7-stars / $0.99]: Adakah anda seorang filatelist yang gemar? Nah, terdapat apl untuk itu—untuk menyimpan katalog semua setem anda.

permainan iOS

 • Bola Sepak Blitz 2023 [4.6-stars / $1.99]: Adakah anda fikir anda mempunyai apa yang diperlukan untuk memenangi Kejohanan? Inilah peluang anda untuk menguji keberanian anda.
 • 13-an [4.4-stars / $2.99]: Permainan padanan nombor yang menyeronokkan yang memerlukan anda berfikir.
 • PopStar dengan Buat asal [4.7-stars / $4.99]: Terdapat mod Klasik dan tidak berkesudahan untuk dipilih, di mana anda perlu mengetik dua blok warna yang sama secepat mungkin.
 • Lagenda Bulan 2: Menembak [4.6-stars / $0.99]: Permainan menembak klasik yang jelas akan mengakibatkan tapak tangan berpeluh. Seberapa pantas refleks anda?
 • Keajaiban Mistik [3.0-stars / $1.99]: Ini ialah permainan papan strategi tamadun berasaskan kad yang pasti akan membuatkan anda sibuk selama berjam-jam.

Itu sahaja yang kami ada untuk anda Jumaat ini! Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk memuaskan selera permainan anda tanpa memerlukan sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan kami minggu ini! Pernahkah anda menemui apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan di bawah dan sertai perbualan!