Apakah Pembesar Suara JBL Terbaru Yang Keluar Sekarang?

108

Jika anda ingin mengikuti perkembangan teknologi terkini, maka yang terbaru pembesar suara JBL sepatutnya berada dalam senarai “untuk menyiasat” anda.

Apakah Pembesar Suara JBL Terbaru Yang Keluar Sekarang?

Dalam artikel ini, anda akan mempelajari semua tentang pembesar suara terbaharu di pasaran dan model yang akan dilancarkan tidak lama lagi. Teruskan untuk mengetahui lebih lanjut.

Speaker JBL Terbaru Keluar Sekarang

Pada CES 2022, JBL mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan beberapa pembesar suara baharu:

Daripada empat produk tersebut, PartyBox Encore Essential adalah satu-satunya produk yang tersedia pada masa ini. Selebihnya dijangka mencecah kedai pada musim panas ini.

JBL PartyBox Encore Essential

Dikeluarkan pada Mac 2022, the JBL PartyBox Encore Essential adalah salah satu pembesar suara JBL terbaharu. Sebahagian daripada siri pembesar suara PartyBox, terdapat dua variasi: yang JBL PartyBox Encore Essential dan JBL PartyBox Encore.

Berikut ialah beberapa ciri yang ditawarkan oleh pembesar suara:

Kemudahalihan Tinggi – Pembesar suara mempunyai reka bentuk yang padat dan beratnya hanya 13 paun. Ia juga mempunyai pemegang terbina dalam yang selesa dan intuitif. Hasilnya, anda sentiasa boleh membawa parti bersama anda ke mana sahaja anda pergi. Selain itu, Encore Essential mempunyai penarafan kalis air dan habuk PW67, menjadikannya pembesar suara yang sempurna untuk persekitaran luar.

Enam Jam Hayat Bateri – Encore Essential boleh bertahan sehingga 6 jam dengan sekali cas. Walaupun ini adalah jumlah yang kecil berbanding pembesar suara lain seperti Boombox 3 dan JBL Pulse 4, anda boleh mengecas pembesar suara semasa digunakan.

Lampu RGB – Kepentingan Encore bukan hanya tentang muzik. Ia mengenai muzik dengan lampu. Mereka membawa suasana baharu, terutamanya di pesta dan perayaan. Selain itu, anda boleh memanipulasi lampu ini dengan mudah dalam keselesaan aplikasi JBL PartyBox.

Keserasian Dengan Apl JBL PartyBox – Dengan bantuan Apl JBL PartyBox, anda boleh mengawal pembesar suara dari keselesaan telefon mudah alih anda. Anda juga boleh mengurus semua kemas kini perisian melalui aplikasi.

Berikut ialah beberapa ciri tambahan:

  • Kawalan cahaya
  • DJ berbunyi
  • Kesan karaoke
  • Tetapan bateri
  • Bassboost
  • Penyamaan
  • Sambungan Bluetooth
  • Stereo Wayarles Benar yang anda boleh gunakan untuk memasangkannya dengan pembesar suara lain

Bersepadu dengan Teknologi Stereo Wayarles Sejati – Dengan sokongan untuk teknologi TWS, anda boleh memasangkan PartyBox Encore Essential anda dengan pembesar suara lain seumpamanya untuk mendapatkan bass yang lebih mendalam. Malangnya, anda hanya boleh memasangkan satu pembesar suara pada satu masa.

Dari segi harga, PartyBox Encore Essential dijual pada harga $300, dan anda boleh menemuinya di kedai dalam talian, termasuk Amazon.

Perbezaan Antara PartyBox Encore Essential dan PartyBox Encore

Tidak seperti PartyBox Encore Essential, Encore dilengkapi dengan dua pembesar suara tanpa wayar yang berharga $100 tambahan. Selain itu, PartyBox Encore mempunyai lebih hayat bateri berbanding pembesar suara kakaknya, dengan jumlah masa main selama 10 jam.

Apa yang Dijangkakan Daripada JBL pada Musim Panas 2022

Berikut ialah beberapa tawaran yang boleh anda jangkakan daripada JBL menjelang akhir tahun:

JBL Boombox 3

Pada 2022 CSE, JBL mengumumkan keluaran JBL Boombox 3. Seperti namanya, ini akan menjadi peningkatan kepada yang sedia ada JBL Boombox 2. Pembesar suara baharu dijangka memasuki pasaran dan kedai runcit pada musim panas. Di samping itu, pembesar suara akan berharga $499.95, yang agak mahal. Tetapi adakah ciri pembesar suara membenarkan harga?

Berikut adalah beberapa ciri penting untuk dipertimbangkan:

A Deeper Bass – JBL mendakwa bahawa pembesar suara baharu akan mempunyai bass yang lebih dalam berbanding dengan Boombox 2. Ini dicapai dengan menyepadukan ciri seperti sistem pembesar suara 3 hala yang mempunyai subwufer berbentuk k Racetrack yang mantap, tweeter dwi dan pemacu jarak pertengahan berganda. Selain bass yang lebih dalam, ciri ini menjamin kejelasan yang sangat sesuai untuk orang ramai dan persekitaran luar.

Sokongan untuk teknologi Bluetooth 5.3 – Dengan sokongan untuk versi Bluetooth terkini, peranti Boombox 3 dijangka meliputi julat sehingga atau bahkan melebihi 40 kaki. Julat ketersambungan yang hebat sudah dilihat dalam JBL PartyBox Encore Essentialyang menyepadukan Bluetooth Versi 5.1.

Hayat Bateri yang panjang – Seperti pendahulunya, yang Boombox 3 juga akan menawarkan hayat bateri sehingga 24 jam, membolehkan masa main paling lama. Ini juga mudah kerana ia akan mengurangkan bilangan cas semula yang diperlukan untuk memastikan pembesar suara berjalan.

Bank Kuasa Bersepadu – Aktiviti luar memerlukan persediaan apabila berlaku kecemasan. Boombox 3 datang untuk menyelamatkan dengan bank kuasa terbina dalam yang boleh digunakan untuk mengecas semula peranti anda dengan kabel USB.

Penghalau Air dan Debu – Dengan penarafan IP67, yang Boombox 3 akan menjadi perlawanan yang sesuai untuk aktiviti luar seperti parti dan hari-hari keluar di pantai. Anda tidak perlu risau tentang tumpahan air atau pasir dan habuk merosakkan pembesar suara anda.

Akhirnya, JBL Boombox 3 diharapkan dapat menjadi penambahbaikan pada Boombox 2dengan kualiti bunyi yang lebih baik, walaupun Boombox 2 sudah melakukan kerja yang hebat.

JBL Pulse 5

Satu lagi tawaran musim panas daripada JBL ialah Nadi 5. Walaupun pembesar suara tidak begitu berbeza daripada pendahulunya Nadi 4berikut ialah beberapa ciri penting untuk dinanti-nantikan:

Tali Pembawa Terbina dalam – JBL sedang berusaha keras untuk membuatnya Nadi 5 lebih mudah alih dengan menyepadukan tali. Walau bagaimanapun, pembesar suara bukan sahaja dibina untuk luaran, memandangkan badan akriliknya.

Ciri Cahaya Lanjutan – Apa yang menjadikan model Pulse pembelian yang menarik ialah ciri ringan. Dalam Nadi 5, lampu akan memanjang ke radiator pasif. Walaupun ciri ini tidak diperlukan, sesetengah orang mungkin mendapati ia sangat bagus.

Perbezaan dalam Reka Bentuk – Dengan Nadi 5, tiada perbezaan besar dalam reka bentuk dijangka. Seperti yang dinyatakan, reka bentuknya agak serupa dengan Nadi 4kecuali untuk logo JBL yang diperbesarkan pada Nadi 5 dan beberapa lagi tweak dalam perkadaran pembesar suara.

Penindasan Instrumen – Penindasan instrumen adalah masalah dengan Nadi 4. JBL cuba membetulkannya dengan memasukkan tweeter dan woofer khusus ke dalam model baharu.

Sokongan untuk Bluetooth 5.3 – Sama seperti Boombox 3yang Nadi 5 akan menyepadukan versi terkini Bluetooth. Akibatnya, julat sambungan yang lebih luas dijangka.

JBL PartyBox Encore

The JBL PartyBox Encore ialah penceramah terakhir dalam senarai. Ia adalah sebahagian daripada siri pembesar suara PartyBox JBL dan dijangka memasuki pasaran pada musim panas 2022. Tidak seperti Encore Essential, yang sudah pun keluar di kedai runcit, PartyBox Encore akan menampilkan dua pembesar suara wayarles tambahan, yang amat sesuai untuk penggemar karaoke .

Berikut ialah beberapa ciri tambahan pembesar suara:

Sepuluh Jam Masa Main – Tidak seperti adik beradiknya Encore Essential, PartyBox Encore akan menawarkan sehingga 10 jam masa bermain dengan sekali caj. Ini bukan hayat bateri yang terbaik berbanding pembesar suara seperti Boombox 2, yang boleh bertahan selama 24 jam. Tetapi sekurang-kurangnya ia cukup lama untuk memastikan pesta berlangsung sepanjang malam.

Dua Mikrofon Wayarles – Jika anda seorang peminat karaoke, pembesar suara ini sesuai untuk anda. Ia akan menampilkan dua mikrofon, tetapi anda perlu membayar tambahan untuk mendapatkannya.

Ciri-ciri selebihnya akan agak serupa dengan Encore Essential, yang telah pun keluar.

Akhirnya, PartyBox essential akan dijual pada harga $399.95.

Muzik Bunyi Lebih Baik dengan Pembesar Suara Terkini

JBL sentiasa berusaha keras untuk menambah baik audio dunia melalui pembesar suara yang mantap, dan tahun ini tidak terkecuali. Encore Essential yang baru dilancarkan sudah pun mendapat ulasan positif daripada pengguna, dan peminat syarikat tidak sabar-sabar menanti keluaran baharu, terutamanya Boombox 3.

Apakah pembesar suara kegemaran anda? Pernahkah anda mencuba JBL PartyBox Encore Essential? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.