Apakah yang percuma di Google Play Store dan Apple App Store?

67
Apl NextPit
© nextpit

Pernahkah anda mendapati diri anda menatal telefon anda tanpa melakukan apa-apa? Ini termasuk menyemak imbas berita dan media sosial, serta Gedung Google Play dan Apple App Store. Dengan beribu-ribu aplikasi untuk dipilih, ia mudah untuk hilang dan tidak tahu yang mana untuk dipasang. Kami sedar tentang kelemahan, tetapi juga keseronokan mencari sesuatu percuma yang sebenarnya berguna. Itulah sebabnya di nextpit, kami telah mencari melalui Apple App Store dan Google Play Store untuk mencari aplikasi percuma yang biasanya tidak percuma.

Pertama sekali, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa apl iOS dan Android yang disebut di sini kini tersedia secara percuma tetapi untuk masa yang terhad. Kami tidak mempunyai kawalan ke atas bila tawaran ini akan tamat. Dengan kata lain, rebut peluang! Muat turun dan pasang mana-mana apl yang menarik perhatian anda secepat mungkin sebelum ia dibayar semula.

Kami juga memastikan bahawa apl percuma dalam senarai kami ini mempunyai penarafan 3.5 bintang atau lebih tinggi. Tidak seperti 5 Apl Teratas Mingguan kami, kami tidak melakukan semakan mendalam terhadap apl yang disenaraikan.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menjumpai apl menarik yang disenaraikan di sini tetapi belum lagi memerlukannya, kami akan mengesyorkan anda memasangnya sebelum memadamkannya. Dengan berbuat demikian, anda akan menyimpan apl itu dalam pustaka anda dan memasangnya kemudian tanpa perlu membayarnya, walaupun selepas promosi telah tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Peringatan Pro ($2.99): Adakah anda seorang yang sangat pelupa dan memerlukan aplikasi yang menjadi otak kedua anda? Reminder Pro sesuai dengan bil dengan sempurna.
 • Latihan Di Rumah Tanpa Peralatan Pro ($1.49): Bagaimanakah Azam Tahun Baru anda untuk kekal cergas dan cantik? Masih belum terlambat untuk bermula, dengan aplikasi ini untuk membantu anda mendapatkan semula kekuatan dan kesihatan anda tanpa memerlukan keahlian atau peralatan gim yang mahal.
 • Pemilih Kamera Warna ColorMeter ($1.99): Alat ini sangat bagus untuk pencipta kandungan, kerana ia membantu anda menangkap dan mengenal pasti warna dalam persekitaran anda dengan mudah. Jika anda seorang yang suka berpegang kepada perkara yang tepat, maka ini adalah pilihan anda!

Permainan Android

 • Kubu Membakar 2 ($0.99): Lupakan tentang mempertahankan istana atau kubu anda, kali ini, giliran anda untuk menyerang! Sejauh mana anda boleh lakukan?
 • Letupan Sekat ($1.49): Permainan teka-teki retro yang hampir seperti Tetris, kecuali ia tidak. Anda perlu memadankan warna blok dan bukannya mengosongkan garisan.
 • Permainan Kingdom Rush Vengeance TD ($4.99): Permainan pertahanan menara yang menawarkan cabaran unik yang akan membuatkan anda kembali untuk mendapatkan lebih banyak lagi!
 • Kalkulator Gila ($1.49): Adakah anda fikir anda mahir matematik? Jika ya, anda mungkin ingin melihat permainan ini yang kelihatan seperti aplikasi kalkulator tetapi mengusik otak anda dengan cara yang anda tidak pernah tahu kalkulator boleh.
 • Penembak Premium Zombie Age 2 ($0.99): Penatal sisi kartun yang melihat anda memusnahkan gelombang demi gelombang zombi dalam usaha terdesak untuk terus hidup.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Bunyi Sentuhan Ladang ($0.99): Dengar pelbagai jenis bunyi yang dihasilkan oleh haiwan ternakan dengan menyentuh foto masing-masing.
 • HibiDo Pro ($2.99): Kami tahu bahawa semua orang sangat sibuk hanya untuk terus hidup. Ini bermakna banyak tugas yang perlu dilakukan setiap hari, jadi mengapa tidak mendapatkan bantuan aplikasi untuk memudahkan hidup anda?
 • Penapis ($0.99): Apl yang menapis SMS masuk, memastikan tiada spam melepasinya.

permainan iOS

 • SARKWO ($0.99): Permainan teka-teki yang memerlukan anda meluncur guli dalam susunan yang betul supaya anda boleh maju ke peringkat seterusnya.
 • Eja Kacang ($1.29): Tajuk yang sangat comel, di mana sekumpulan biji kopi yang tumpah kemudiannya akan memerlukan anda mengeluarkan kata-kata daripadanya.
 • Halloween II ($3.99): Ketahui semua yang anda perlu tahu tentang Halloween di sini dalam apl kecil yang comel ini.
 • Pendua ($2.99): Ia adalah avalance avokado! Anda perlu meluncurkan semua avokado di atas tanah supaya setiap benih ditanam untuk memaksimumkan hasil tuaian.
 • Arked Jam Kejutan ($0.99): Lompat dari jam ke jam sebelum masa tamat. Seberapa pantas anda?

Itu sahaja buat masa ini, kawan-kawan! Kami harap anda telah menikmati pilihan apl iOS dan Android percuma kami untuk menceriakan anda pada hujung minggu. Adakah terdapat apl atau permainan menarik di Gedung Google Play atau Apple App Store yang anda suka tetapi tidak lihat di sini? Jangan ragu untuk berkongsi cadangan anda dalam ulasan.