Apakah yang Percuma hujung minggu ini pada iOS dan Android?

29
Apl NextPit
© nextpit

Memandangkan kita telah tiba di penghujung minggu, tiba masanya untuk berehat, berehat dan mengetuk beberapa yang sejuk. Pasukan di nextpit terus bekerja keras di belakang tabir, mencari pilihan apl dan permainan percuma daripada Apple App Store dan Google Play Store untuk peranti iPhone atau Android anda. Teruskan membaca untuk mengetahui perkara yang telah kami temui untuk anda minggu ini, di mana senarai besar aplikasi dan permainan yang biasanya dilampirkan pada tanda harga tetapi kini tersedia secara percuma untuk masa yang terhad.

Kami sentiasa melakukan yang terbaik untuk mengimbas senarai ini dengan mengelakkan penipuan atau perangkap privasi tetapi perlu diingat bahawa, tidak seperti pilihan 5 Apl Teratas mingguan kami, kami tidak menyemak apl ini secara individu. Ini bermakna sesetengah daripada mereka mungkin menampilkan jumlah iklan yang tidak masuk akal dan pembelian dalam apl.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menjumpai apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang apl itu dahulu dan padamkannya selepas itu. Ini akan menyebabkan apl disimpan ke pustaka anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.


Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Kamera Premium ($10.99): Jika anda merasakan bahawa apl kamera stok telefon pintar anda kurang menyeluruh dan inginkan sesuatu dengan kawalan yang lebih baik, maka apl ini mungkin melakukan silap mata.
 • Pro Pasaran: Analisis Sentimen ($3.99): Walaupun saya tidak akan mempertaruhkan keseluruhan ladang pada aplikasi ini, ia mungkin hanya membantu anda berehat di Wall Street.
 • Peringatan Pro ($2.99): Aplikasi yang menawarkan anda pelbagai cara untuk diingatkan. Sempurna sebagai otak kedua untuk orang seperti saya yang cenderung melupakan sesuatu dengan terlalu mudah.
 • Radio Muzik 90an Pro ($1.49): 90an, zaman rock grunge dan Nirvana. Era keemasan muzik ini tidak boleh dilupakan, dan anda boleh memberi penghormatan kepadanya melalui aplikasi ini.

Permainan Android

 • Colonies Pro ($1.49): Permainan teka-teki asli dengan permainan menyegarkan yang pasti akan menggelitik jirim kelabu anda.
 • Domino OddBods ($0.99): Domino mengambil bentuk baharu dengan permainan ini. Dibangunkan khas untuk kanak-kanak pra-sekolah, walaupun orang dewasa juga boleh menikmati permainan ini.
 • Zombie Age 2 Premium: Penembak ($0.99): Kiamat zombi akan menimpa anda, dan anda perlu mengawal kebijaksanaan anda supaya anda boleh bertahan dalam apa jua serangan yang datang kepada anda.
 • Matematik Kelajuan: Permainan Matematik Mini ($1.49): Fikirkan anda mempunyai apa yang diperlukan untuk menjadi mahir matematik? Nah, permainan ini penuh dengan permainan matematik mini untuk membantu anda mengekalkan fikiran anda.
 • Shadow Survival: Permainan Luar Talian ($0.99): Kemungkinan bertindan terhadap anda,

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Kewangan Peribadi Daycost 2 ($0.99): Jejaki aset peribadi anda dengan apl pengurusan belanjawan ini. Semoga ia akan menghasilkan bajet bulanan yang lebih lancar mulai sekarang.
 • DrawTextPath ($1.99): Hasilkan video animasi pengesanan laluan dengan apl ini menggunakan satu ketikan. Ia mungkin membantu anda dengan media sosial atau keperluan pemasaran anda untuk sesuatu yang berbeza.
 • Widget Kalendar ($0.99): Sesuaikan skrin utama anda dengan kalendar yang cantik. Terdapat reka bentuk widget pratetap untuk dipilih, walaupun anda juga boleh mencipta reka bentuk tersuai anda sendiri mengikut citarasa anda.
 • Retouch Alat Pemadam Pintar ($2.99): Jika anda ingin berseronok dengan beberapa foto anda dengan mengalih keluar item tertentu dari latar belakang, anda boleh mencuba aplikasi ini!
 • Lompat Tali YaoYao ($2.99): Adakah anda suka kekal cergas menggunakan lompat tali? Mengapa tidak dapatkan apl yang boleh membantu anda menjejaki supaya anda boleh mempunyai metrik yang betul untuk mengukur kecergasan anda?

permainan iOS

 • Kraf Kartun ($1.99): Konflik kekal antara manusia dan orc berterusan dalam RTS ini dengan grafik comel yang mendustakan permainan strategi yang mendalam.
 • Sudoku anda ($4.99): Ya, kiralah. Lebih 10,000 teka-teki Sudoku tersedia dalam aplikasi khusus ini. Adakah anda fikir anda mempunyai masa untuk menyelesaikan semuanya?
 • Isi Penganjur Almari ($5.99): Fikirkan anda seorang penganjur yang hebat? Bagaimana pula dengan mengadu kemahiran mengatur anda dalam permainan ini, di mana anda diberi sekumpulan barang untuk mengisi almari?
 • Topi Gila ($0.99): Permainan teka-teki perlawanan-3 yang menggunakan kaedah permainan yang agak luar biasa yang akan menawarkan pemain masa yang menyegarkan.
 • Doktor Pepi ($3.99): Adakah si kecil anda takut dengan doktor? Mengapa tidak menyesuaikan diri menggunakan aplikasi ini, yang diharapkan dapat mengurangkan kemungkinan mereka takut pada kali seterusnya anda membawa mereka ke klinik.

Apakah pendapat anda tentang pilihan kami untuk berakhir minggu ini? Adakah sesuatu menarik perhatian anda, atau adakah terdapat apl atau permainan di Gedung Google Play atau Apple App Store yang anda ingin kongsikan dengan kami? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya