Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

57
Apl NextPit
© NextPit

Kini setelah semua keseronokan yang mengelilingi I/O 2023 Google telah berakhir, kehidupan kembali seperti biasa. Sambil anda berehat pada hujung minggu, sudah tiba masanya untuk melihat apl yang ada di sana yang mungkin membantu anda pada hujung minggu. Mungkin ada sesuatu yang menarik minat anda dalam edisi apl percuma minggu ini.

Apl yang disenaraikan di sini biasanya apl berbayar di Google Play dan Apple App Store, tetapi sekarang, ia tersedia secara percuma untuk masa yang terhad sahaja. Manfaatkan tawaran ini pada Android atau iPhone anda sebelum ia berakhir dengan tanda harga sekali lagi.

Apl ini adalah percuma pada masa penerbitan, tetapi tawaran tersenarai ini mungkin tamat tempoh tanpa sebarang notis awal, kerana pembangun adalah orang yang mengawal harga. Anda mungkin menemuinya dengan tanda harga kemudian, kerana promosi apl di Google Play Store dan Apple App Store tidak mempunyai tempoh masa yang ditetapkan dan boleh tamat secara tiba-tiba.

Kami juga ingin ambil perhatian bahawa semasa kami melihat senarai apl percuma ini dan tidak menawarkan apa-apa yang disertakan dengan penilaian rendah, kami tidak memasangnya seperti yang kami lakukan dengan 5 Apl Teratas Mingguan kami. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda berhati-hati dan menjalankan penyelidikan anda sendiri sebelum memuat turun mana-mana apl ini, kerana sesetengahnya mungkin mengandungi pembelian dalam apl atau kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan kemudian padamkannya. Ini menyimpannya ke pustaka apl anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Siapa yang Menggunakan Wi-Fi Pro saya [4.5-stars / $0.49]: Ingin menjadi orang gila Wi-Fi? Apl ini memberitahu anda hanya orang yang menggunakan Wi-Fi anda…
 • Net Signal Pro [4.6-stars / $0.49]: Apl ini bukan sahaja memberitahu anda betapa kuatnya isyarat sel, ia juga akan dapat memberitahu anda betapa kuatnya isyarat Wi-Fi.
 • Pengimbas Kod QR Pintar Pro [4.7-stars / $0.99]: Lupakan tentang menggunakan apl kamera keluaran standard anda untuk mengendalikan kod QR, mengapa tidak dapatkan apl khusus untuk melakukan kerja itu?
 • Semua TV Screen Mirroring Pro [4.0-stars / $4.99]: Apl bagus yang membolehkan anda menstrim filem, video, foto dan item lain ke skrin TV anda. Lagipun, anda tidak boleh mempunyai skrin terlalu besar.
 • 500X Game Booster dan GFX Pro [5.0-stars / $0.49]: Masa untuk meningkatkan telefon pintar anda dengan aplikasi, tetapi jika permainan anda masih ketinggalan selepas memasang ini, mungkin ini adalah petanda anda perlu membeli telefon baharu.

Permainan Android

 • Stickman Master Premium [4.4-stars / $1.99]: Permainan ini menyaksikan anda mengambil alih jubah One-Man Gang Bang, di mana anda pada dasarnya meratakan musuh dengan kuasa tertinggi anda. Masalahnya, apabila kemungkinan bertindan terhadap anda, adakah anda masih bersedia untuk itu?
 • Hantu Stickman 2: Pedang Senapang [4.2-stars / $0.99]: Adakah ia pistol? Adakah ia pedang? Ia adalah pedang senapang! Latih tukang kayu anda untuk menjadi pahlawan yang kuat yang menembak dan menghiris jalannya menuju kemenangan.
 • Serangan Galaxy [4.3-stars / $0.99]: Terpulang kepada anda, juruterbang bintang sekali lagi, untuk menyelamatkan alam semesta daripada ancaman makhluk asing dengan apa-apa kecuali kecerdasan dan refleks anda untuk memastikan anda terus hidup.
 • Epic Hero Wars Premium [4.4-stars / $0.99]: RTS yang berfungsi dengan cara menatal sisi juga. Sejauh mana anda boleh menguruskan parti anda untuk mengendalikan musuh?
 • Shadow of Death: Dark Knight [4.7-stars / $3.99]: RPG fantasi poket yang sangat diingati yang memerlukan anda menggodam dan memotong jalan anda melalui gerombolan musuh sambil berkembang lebih kuat.
 • Pejuang Siber [4.7-stars / $0.99]: Permainan fantasi cyberpunk di mana anda mempunyai senjata dan pakaian yang berkuasa untuk membantu watak anda maju lebih jauh.
 • Dino ABC [4.2-stars / $2.99]: Permainan pendidikan yang memenuhi keperluan kanak-kanak prasekolah untuk membantu mereka membiasakan diri dengan ABC mereka.
 • Sambung [4.2-stars / $0.99]: Bersihkan papan dengan mengeluarkan dua kad dengan reka bentuk yang sama, dan anda boleh meningkatkan ante dengan mempunyai jam undur.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Penapis Seni AI [4.6-stars / $0.99]: Biarkan AI menceriakan hidup anda dengan membuat putaran menarik pada foto anda…
 • Strim Pemain Muzik [4.1-stars / $1.99]: Apl ini membolehkan anda memuat naik semua muzik kegemaran anda ke storan awan kegemaran anda, di mana anda boleh menyambung dan menikmati muzik anda di mana-mana sahaja.
 • DayCost Pro [4.5-stars / $2.99]: Ini adalah salah satu cara untuk menjejaki kewangan anda dengan cara yang lebih teratur, dengan menggunakan aplikasi dan bukannya bergantung pada pen dan kertas yang cenderung sesat!
 • Penukar Unit Pro HD [4.6-stars / $0.99]: Satu lagi cara untuk menjadikan kehidupan lebih mudah apabila anda bekerja dengan kedua-dua sistem pengukur metrik dan imperial.

permainan iOS

 • Roket Merah [5.0-stars / $0.69]: Seberapa pantas refleks anda? Berlumba di jalan dengan halangan yang datang, mengelak mereka dengan rambut anda.
 • Penangkap Titisan Hujan [4.5-stars / $2.99]: Peliknya, permainan ini agak menenangkan selepas hari yang sukar di tempat kerja kerana satu-satunya tugas anda ialah menangkap titisan hujan…
 • Legenda Pengembara [4.3-stars / $0.99]: Peta yang dijana secara prosedur yang memberikan pengalaman seperti Diablo. Kehidupan tidak menjadi lebih baik daripada itu!
 • Melompat Tuan [4.4-stars / $0.99]: Ketik skrin untuk membuat watak anda melompat dan mengumpul topi teratas, mengumpulkan mata di sepanjang jalan.
 • Pokok Krismas Kebaikan [4.5-stars / $0.99]: Walaupun ia bukan musim Yuletide dalam masa terdekat, aplikasi ini memberikan anda perasaan kabur hangat semasa anda menghiasi pokok Krismas anda hanya selepas anda melakukan perbuatan baik!
 • Pengurus Gusti Pro 2022 [4.6-stars / $3.99]: Anda mahukan apa-apa selain yang terbaik untuk ahli gusti anda, tetapi adakah dia tahu itu? Masuki dunia kejam pengurusan gusti profesional di dalam poket anda!

Di sana kita berada di penghujung senarai apl percuma minggu ini. Kami berharap apa sahaja yang anda temui di sini berbaloi untuk dipasang, sama ada untuk sekarang atau untuk kemudian. Apa pendapat anda tentang senarai kami minggu ini? Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk memuaskan selera permainan anda tanpa memerlukan sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan hari ini sebelum kami menyediakan senarai lain untuk memulakan hujung minggu. Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!