Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

51
Apl NextPit
© NextPit

Bagaimana minggu anda setakat ini? Mudah-mudahan perkara itu baik untuk anda, dan seperti yang kami lakukan dengan setia dua kali setiap minggu, kami melayari Internet untuk mencari sesuatu yang mungkin menarik minat anda dalam apl percuma minggu ini edisi minggu ini.

Apl yang biasanya berbayar ini di Google Play dan Apple App Store kini percuma untuk masa yang terhad. Dapatkannya pada Android atau iPhone anda sebelum mereka kembali kepada status berbayar. Walaupun tawaran itu percuma sejak diterbitkan, tawaran boleh tamat tempoh tanpa amaran disebabkan oleh harga yang dikawal oleh pembangun. Tempoh promosi untuk apl pada platform ini tidak dapat diramalkan dan boleh berakhir secara tiba-tiba.

Kami juga ingin ambil perhatian bahawa semasa kami melihat senarai apl percuma ini dan tidak menawarkan apa-apa yang disertakan dengan penilaian rendah, kami tidak memasang dan mengujinya seperti yang kami lakukan dengan 5 Apl Teratas Mingguan kami. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda berhati-hati dan menjalankan penyelidikan anda sendiri sebelum memuat turun mana-mana apl ini, kerana sesetengahnya mungkin mengandungi pembelian dalam apl atau kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan kemudian padamkannya. Ini menyimpannya ke pustaka apl anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Speedometer GPS Pro [4.6-stars / $0.99]: Gunakan apl ini untuk menjejak kelajuan, jarak, masa, lokasi anda dan mendapatkan masa mula anda, masa berlalu, kelajuan purata dan maklumat lain sepintas lalu.
 • Berapa Banyak Yang Boleh Saya Belanjakan Premium [4.6-stars / $2.99]: Ingin menjejaki perbelanjaan harian anda? Jadikan kehidupan lebih mudah untuk anda dengan aplikasi bagus ini.
 • Latihan Di Rumah Tanpa Peralatan Pro [4.8-stars / $1.49]: Siapa kata tinggal di rumah menyebabkan anda tiada ruang untuk bersenam? Aplikasi ini membolehkan anda kekal cergas dan kuat walaupun anda terkurung di empat dinding rumah anda!
 • Semua TV Screen Mirroring Pro [4.0-stars / $4.99]: Apl bagus yang membolehkan anda menstrim filem, video, foto dan item lain ke skrin TV anda. Lagipun, anda tidak boleh mempunyai skrin terlalu besar.
 • 500X Game Booster dan GFX Pro [5.0-stars / $0.49]: Masa untuk meningkatkan telefon pintar anda dengan aplikasi, tetapi jika permainan anda masih ketinggalan selepas memasang ini, mungkin ini adalah tanda anda perlu membeli telefon baharu.

Permainan Android

 • Penembak Dungeon: Kuil Gelap [4.3-stars / $1.99]: FPS yang melihat anda meneroka penjara bawah tanah, mengumpul harta, dan terus hidup dengan mengemop musuh anda dengan senjata!
 • Lompat Shuriken [4.0-stars / $0.99]: Fruit Ninja dengan kelainan! Shuriken anda perlu kekal di udara selama mungkin, menghiris buah-buahan dalam proses itu.
 • Bola Magnet [4.4-stars / $0.99]: Cuba kumpulkan tiga atau lebih bola dengan warna yang sama untuk mengosongkan papan.
 • Kemalangan Batu Bata [4.0-stars / $0.99]: Arkanoid pada telefon Android anda dalam format generik? Saya semua permainan.
 • MR RACER [4.5-stars / $4.99]: Tiada apa-apa yang sama seperti mengoyakkan asfalt dalam perjalanan terbaru anda untuk memacu adrenalin anda.
 • cahaya [4.1-stars / $0.99]: Permainan pengembaraan seram berlatarkan suasana suram di mana anda memerlukan semua kepintaran anda untuk terus hidup.
 • Berkristal [4.9-stars / $9.99]: Novel visual yang menyeronokkan yang memerlukan anda berinteraksi dengan pelbagai watak dalam untuk maju.
 • Enigma Ethereal [5.0-stars / $9.99]: Kisah pengembaraan bergambar yang boleh mengambil masa sehingga 10 jam untuk satu permainan. Sejauh manakah proses membuat keputusan anda?

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Berbilang Blok Iklan [4.5-stars / $0.99]: Bosan dan bosan orang menjejaki anda dalam talian? Apl ini akan menyekat semua iklan, skrip penjejakan dan juga perisian hasad!
 • iPlayText [4.7-stars / $2.99]: Apl ini akan membacakan teks kepada anda. Sesuai untuk mereka yang cacat penglihatan, dan bagi mereka yang terlalu sibuk untuk menatal tetapi ingin menjadi produktif.
 • Pemasa Telur Yang Sempurna [4.3-stars / $0.99]: Pernah terfikir bagaimana restoran memperbetulkan telur separuh masak mereka setiap kali? Mungkin aplikasi ini akan dapat memberi anda petunjuk…
 • Pemadam Imej [4.5-stars / $0.99]: Adakah terdapat pengebom foto dalam foto anda? Singkirkan mereka yang mempunyai aplikasi ini.
 • Jam Besar – Pro [4.0-stars / $0.99]: Ubah iPhone anda menjadi jam yang besar, di mana anda tidak melihat apa-apa selain masa pada keseluruhan paparan.

permainan iOS

 • Legenda Pengembara [4.3-stars / $0.99]: Pergi ke pengembaraan, bertarung dengan cara anda melalui musuh, kumpulkan harta karun dan berdagang dengan orang lain sambil anda memimpin parti anda dalam usaha yang menakjubkan.
 • Moto Race Pro [4.1-stars / $1.99]: Adakah anda mempunyai ketabahan usus untuk melakukan aksi menentang maut? Anda kini boleh melakukannya dalam permainan ini tanpa sebarang risiko…
 • Kisah Selepas Kaori [5.0-stars / $4.99]: Selami kehidupan teman lelaki yang telah dijemput untuk menghabiskan Krismas bersama keluarga teman wanita anda! Bagaimana anda akan bertindak?
 • Permainan Penerbangan Simulator Pesawat [4.0-stars / $9.99]: Pernah terfikir bagaimana rasanya memandu kapal terbang tinggi ke langit? Aplikasi ini membolehkan anda mengalaminya.
 • Arked Jam Kejutan [5.0-stars / $1.99]: Ia adalah perlumbaan terhadap masa semasa anda melompat dari jam ke jam tanpa jatuh!
 • Bayang Kematian [4.7-stars / $0.99]: Dengan empat wira berbeza untuk dipilih sebelum anda memulakan pengembaraan, sejauh manakah kemahiran anda untuk terus hidup?

Di sana kami, berharap pertengahan minggu akan lebih menyenangkan untuk dilalui dengan senarai apl percuma minggu ini. Kami berharap apa sahaja yang anda temui di sini berbaloi untuk dipasang, sama ada untuk sekarang atau untuk kemudian. Apa pendapat anda tentang senarai kami minggu ini? Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk memuaskan selera permainan anda tanpa memerlukan sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan hari ini sebelum kami menyediakan senarai lain untuk memulakan minggu ini. Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!