Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

39
Apl NextPit
© NextPit

Di sini kami memastikan bahawa minggu anda telah berjaya sehingga kini. Memandangkan kita telah tiba di penghujung minggu, mungkin terdapat beberapa apl yang mungkin menarik minat anda terhadap apl percuma minggu ini edisi minggu ini.

Biasanya, terdapat apl berbayar di Google Play dan Apple App Store yang memerlukan anda untuk mendapatkan wang tunai, tetapi dari semasa ke semasa, terdapat pembangun yang memutuskan untuk menyebarkan cinta dengan menyediakan apl mereka kepada orang ramai secara percuma. Inilah yang kami lakukan dua kali seminggu — dengan menjelajah Gedung Google Play dan Apple App Store untuk mencari tawaran terbaik. Dapatkan mereka hari ini pada Android atau iPhone anda sebelum mereka kembali kepada status berbayar.

Sila ambil perhatian bahawa walaupun tawaran ini percuma sejak diterbitkan, tawaran ini cenderung tamat tempoh tanpa sebarang amaran yang sewajarnya berdasarkan kehendak dan kemahuan pembangun. Tempoh promosi untuk apl pada platform ini boleh menjadi tidak dapat diramalkan dan boleh berakhir secara tiba-tiba.

Kami juga ingin ambil perhatian bahawa semasa kami melihat senarai apl percuma ini dan tidak menawarkan apa-apa yang mempunyai penilaian rendah, kami tidak memasang dan mengujinya seperti yang kami lakukan dengan 5 Apl Teratas Mingguan kami. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda berhati-hati dan menjalankan penyelidikan anda sendiri sebelum memuat turun mana-mana apl ini, kerana sesetengahnya mungkin mengandungi pembelian dalam apl atau kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan kemudian padamkannya. Ini menyimpannya ke pustaka apl anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Simpan PDF Viewer Pro [4.4-stars / $1.49]: Adakah anda bersedia untuk mencuba aplikasi alternatif untuk membaca fail PDF? Ini menyelesaikan kerja dengan sedikit kekecohan.
 • Widget Teks Mudah [4.9-stars / $1.49]: Pastikan diri anda bermotivasi setiap hari dengan widget ini yang menambah teks pada skrin utama.
 • 80s Music Radio Pro [3.9-stars / $0.99]: Apl tanpa iklan yang membolehkan anda menikmati semua lagu popular dari tahun 1980-an terus pada telefon pintar anda.
 • Electron Config Pro [4.8-stars / $2.49]: Adakah anda mempunyai masa yang sukar dengan kimia, cuba memikirkan unsur mana yang serasi dengan unsur lain? Apl ini mengalih keluar semua tekaan dengan jawapan yang tepat.

Permainan Android

 • Demon Warrior Premium [4.4-stars / $0.99]: Berjalan-jalan di sisi liar dan jadilah syaitan terkuat di luar sana.
 • Kisah Selepas Kaori [4.9-stars / $4.99]: Selami kehidupan teman lelaki yang telah dijemput untuk menghabiskan Krismas bersama keluarga teman wanita anda! Bagaimana anda akan bertindak? Ini adalah novel pengembaraan visual.
 • Teka-teki Burung Hantu Gila [4.3-stars / $0.99]: Satu lagi varian permainan teka-teki “3-of-a-kind”, kecuali burung hantu berada dalam aksi yang hebat kali ini.
 • Wira Super Pahlawan Stickman [4.0-stars / $0.49]: Pergi satu lawan satu menentang lawan yang berbeza sambil anda berusaha untuk menjadi pahlawan muktamad.
 • WindWings [4.9-stars / $1.99]: Tembak mereka yang memerlukan anda sentiasa berjaga-jaga untuk menembak jatuh gelombang demi gelombang musuh dan terus hidup.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • PDFGenius [4.4-stars / $9.99]: Alat intuitif yang membolehkan anda memanipulasi fail PDF pada peranti iOS anda.
 • Sahabat Berjalan Beruang [4.7-stars / $0.99]: Mereka mengatakan bahawa kunci untuk kekal sihat ialah berjalan 10,000 langkah sehari. Lakukan dengan aplikasi comel ini!
 • PiP: Gambar dalam Gambar [4.7-stars / $0.99]: Hanya kerana Apple mengatakan anda tidak boleh berbilang tugas dalam iOS, tidak bermakna semua apl bersetuju dengan itu. Nikmati keupayaan Picture-in-Picture dengan aplikasi ini!
 • Saiz semula Imej [4.9-stars / $0.99]: Adakah terdapat foto yang anda mahu ubah saiz pada telefon anda? Selesaikan dengan aplikasi ini!
 • Lock Notes Pro [4.5-stars / $4.99]: Lindungi nota berharga anda dan simpan ia peribadi dengan kata laluan.

permainan iOS

 • Bentuk Astral [5.0-stars / $0.99]: Permainan padanan yang keluar dari dunia ini, tempat anda mencari bentuk dan warna yang sepadan.
 • Enigma Ethereal [4.9-stars / $9.99]: Kisah pengembaraan bergambar yang boleh mengambil masa sehingga 10 jam untuk satu permainan. Sejauh manakah proses membuat keputusan anda?
 • Pocket GM 2: Sim Bola Sepak [4.9-stars / $0.99]: Urus francais Bola Sepak Amerika anda sendiri dan lihat sama ada anda mempunyai kemampuan untuk membawa pasukan anda ke puncak!
 • Legenda Pengembara [4.3-stars / $0.99]: Permainan seperti Diablo yang menyaksikan parti anda berkembang lebih hebat semasa anda maju.
 • Roket Merah [5.0-stars / $0.69]: Lawan lalu lintas di dalam kereta anda, elakkan halangan untuk kekal di jalan raya.

Itu sahaja buat masa ini mengenai apl percuma minggu ini! Kami berharap apa sahaja yang anda temui di sini berbaloi untuk dipasang, sama ada untuk sekarang atau untuk kemudian. Apa pendapat anda tentang senarai kami untuk hujung minggu ini? Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk memuaskan selera permainan anda tanpa memerlukan sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan hari ini sebelum kami menyediakan senarai lain untuk bermula minggu depan. Adakah anda menjumpai mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!