Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

50
Apl NextPit
© NextPit

Sama seperti jam, berikut ialah pilihan dua mingguan NextPit bagi apl dan permainan percuma daripada Gedung Google Play dan Apple App Store. Jangan buang masa, kerana apl ini biasanya berbayar, tetapi boleh dipasang secara percuma untuk masa terhad pada telefon pintar iPhone atau Android anda. Mari lihat mereka!

Biasanya, terdapat apl berbayar di Google Play dan Apple App Store yang memerlukan anda untuk mendapatkan wang tunai, tetapi dari semasa ke semasa, terdapat pembangun yang memutuskan untuk menyebarkan cinta dengan menyediakan apl mereka kepada orang ramai secara percuma. Inilah yang kami lakukan dua kali seminggu—menjelajah Gedung Google Play dan Apple App Store untuk mencari tawaran terbaik. Dapatkan mereka hari ini pada Android atau iPhone anda sebelum mereka kembali kepada status berbayar.

Ambil perhatian bahawa walaupun tawaran itu percuma sejak diterbitkan, tawaran ini cenderung tamat tempoh tanpa sebarang amaran yang sewajarnya berdasarkan kehendak dan kemahuan pembangun. Tempoh promosi untuk apl pada platform ini boleh menjadi tidak dapat diramalkan dan boleh berakhir secara tiba-tiba.

Kami juga ingin ambil perhatian bahawa semasa kami melihat senarai apl percuma ini dan tidak menawarkan apa-apa yang mempunyai penilaian rendah, kami tidak memasang dan mengujinya seperti yang kami lakukan dengan 5 Apl Teratas Mingguan kami. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda berhati-hati dan menjalankan penyelidikan anda sendiri sebelum memuat turun mana-mana apl ini, kerana sesetengahnya mungkin mengandungi pembelian dalam apl atau kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan kemudian padamkannya. Ini menyimpannya ke pustaka apl anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Roda Warna [4.8-stars / $1.99]: Dapatkan palet warna dan cadangan berdasarkan foto atau semak imbas beberapa cadangan untuk projek reka bentuk anda yang seterusnya.
 • App Lock Pro [4.2-stars / $2.49]: Seperti namanya, sekat orang lain daripada mengakses apl tertentu pada telefon anda menggunakan pengesahan biometrik, kata laluan atau kunci corak.
 • Radio Muzik 80-an Pro [3.8-stars / $0.99]: Sedikit nostalgia 80-an dengan sekumpulan radio dalam talian yang anda boleh dengar dalam telefon anda, menyelam kembali gelombang baharu dan hits pop lain daripada 20 40 tahun dahulu.
 • Enjin Konfigurasi Elektron [4.4-stars / $2.49]: Sama seperti pilihan senarai terakhir, selesaikan konfigurasi elektron berdasarkan keadaan pengoksidaan. Ya, jangan tanya saya.

Permainan Android

 • Memasak Kawaii [4.3-stars / $0.99]: Cepat di dapur dan sediakan semua pesanan pelanggan anda tepat pada masanya untuk memastikan restoran anda terus berkembang.
 • Hidup atau Mati: Survival Pro [4.3-stars / $0.99]: Satu lagi permainan kiamat zombi, bertahan dengan membuat senjata dan menambah baik kenderaan anda untuk menaik taraf pangkalan anda, mengumpul sumber, dan sudah tentu membunuh zombi.
 • Zombie Age 3: Survival [4.2-stars / $0.99]: Aksi yang lebih kartun tentang kebangkitan zombi, tembak mereka semua dalam permainan aksi sidescroller yang dipenuhi dengan watak budaya pop.
 • Monyet Pergi Bahagia [4.2-stars / $0.99]: Lima permainan mini berbeza untuk meluangkan masa dan menghidupkan semula sensasi permainan Adobe Flash.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • RTRO – Kamera Filem mengikut Detik [4.6-stars / $4.99]: Ambil foto dan rakam video 60-an dengan rupa retro yang tersendiri.
 • Carta Pantas [4.6-stars / $2.99]: Carta pai, carta garisan, plot taburan dan banyak lagi pilihan carta untuk menyesuaikan pembentangan anda yang seterusnya.
 • Anda Rakam Pro [4.7-stars / $9.99]: Rakam temu bual, kelas kolej dan banyak lagi dengan audio berkualiti tinggi, termasuk pilihan tanpa kerugian menggunakan codec Apple sendiri.
 • Bingkai Foto Kalendar & Jam [4.1-stars / $9.99]: Tukar iPad atau iPhone anda menjadi bingkai foto digital dengan kalendar & jam, semudah itu.

permainan iOS

 • Jatuhkan Flop! [4.7-stars / $1.99]: Uji refleks anda pada permainan reaksi mudah ini di mana anda perlu menangkap bola yang jatuh.
 • Cubesc: Impian Mira [4.3-stars / $2.99]: Selesaikan teka-teki dalam suasana yang halus untuk menyelamatkan adik anda.
 • RPG Space Raiders [4.4-stars / $0.99]: Alien atau manusia? Siapa yang akan menang dalam pertempuran galaksi ini? Kawal salah satu perlumbaan dan berjuanglah menuju kemenangan (atau kepupusan).
 • HappyTruck [3.5-stars / $1.99]: Permainan fizik biasa di mana anda perlu mengawal gas untuk membawa semua buah-buahan ke takdir mereka dengan trak anda.

Itu sahaja buat masa ini mengenai apl percuma minggu ini! Kami berharap apa sahaja yang anda temui di sini berbaloi untuk dipasang, sama ada untuk sekarang atau untuk kemudian. Apa pendapat anda tentang senarai kami untuk hujung minggu ini? Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk memuaskan selera permainan anda tanpa memerlukan sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan hari ini sebelum kami menyediakan senarai lain untuk bermula minggu depan. Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!