Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

54
Apl NextPit
© NextPit

Hari ini hari Jumaat sekali lagi, dan kami hadir dengan pilihan apl dan permainan percuma dua minggu NextPit daripada Gedung Google Play dan Apple App Store. Untuk menjimatkan masa anda, apl ini biasanya disertakan dengan tanda harga, tetapi untuk masa yang terhad sahaja, ia boleh dipasang secara percuma pada telefon pintar iPhone atau Android anda. Mari lihat mereka!

Biasanya, terdapat apl berbayar di Google Play dan Apple App Store yang memerlukan anda untuk mendapatkan wang tunai, tetapi dari semasa ke semasa, terdapat pembangun yang memutuskan untuk menyebarkan cinta dengan menyediakan apl mereka kepada orang ramai secara percuma. Inilah yang kami lakukan dua kali seminggu—menjelajah Gedung Google Play dan Apple App Store untuk mencari tawaran terbaik. Dapatkan mereka hari ini pada Android atau iPhone anda sebelum mereka kembali kepada status berbayar.

Ambil perhatian bahawa walaupun tawaran itu percuma sejak diterbitkan, tawaran ini cenderung tamat tempoh tanpa sebarang amaran yang sewajarnya berdasarkan kehendak dan kemahuan pembangun. Tempoh promosi untuk apl pada platform ini boleh menjadi tidak dapat diramalkan dan boleh berakhir secara tiba-tiba.

Kami juga ingin ambil perhatian bahawa semasa kami melihat senarai apl percuma ini dan tidak menawarkan apa-apa yang mempunyai penilaian rendah, kami tidak memasang dan mengujinya seperti yang kami lakukan dengan 5 Apl Teratas Mingguan kami. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda berhati-hati dan menjalankan penyelidikan anda sendiri sebelum memuat turun mana-mana apl ini, kerana sesetengahnya mungkin mengandungi pembelian dalam apl atau kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan kemudian padamkannya. Ini menyimpannya ke pustaka apl anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Penyama & Penggalak Bass Pro [4.7-stars / $2.49]: Ingin memanfaatkan sepenuhnya audio anda pada telefon pintar anda? Aplikasi ini membantu anda membuat tweak kecil untuk keuntungan maksimum.
 • Peringatan Pro [4.2-stars / $2.99]: Adakah anda memerlukan peringatan untuk memastikan hidup anda berada di landasan yang betul? Aplikasi ini menyelesaikan tugas dan berfungsi sebagai otak kedua anda.
 • 3D Earth Pro [4.7-stars / $9.49]: Aplikasi ramalan cuaca yang cantik yang mempunyai grafik berat untuk menyampaikan maklumat.
 • Pemain Muzik Penyama Pro [4.4-stars / $2.49]: Pemain muzik dan video yang bukan sahaja memainkan balik media tetapi juga mahir membuat segala-galanya berbunyi lebih baik.

Permainan Android

 • RPG angkasa 3 [4.7-stars / $1.49]: Anda perlu meneroka galaksi untuk mewujudkan perdagangan sebanyak mungkin, tetapi terdapat juga cabaran dalam bentuk lanun!
 • Zombie Age 2 Premium [4.4-stars / $0.99]: Pekan ini ditakluki oleh zombi sekali lagi, dan anda memerlukan semua kecerdasan anda untuk terus hidup.
 • Jimat [4.1-stars / $2.49]: Pelabuhan permainan papan tempat anda bertempur dengan banyak makhluk fantasi untuk menuntut Mahkota Perintah.
 • Penembak Angkasa: Serangan Galaxy [4.6-stars / $0.99]: Galaksi berada dalam bahaya menyerang pasukan musuh. Anda adalah juruterbang ace, dan terpulang kepada anda untuk menyelamatkan galaksi dengan kemahiran pemanduan gila anda.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • PaintNotes [3.8-stars / $0.99]: Kanvas yang berterusan dan berterusan tanpa penghujung…semua dalam kemuliaan tulisan tangan anda.
 • Tetikus Jauh dan Papan Kekunci Pro [4.7-stars / $9.99]: Adakah anda mahu mengawal Mac atau PC anda dari sofa atau katil anda? Membawa makna baharu untuk bekerja dari rumah kerana apl ini menukar telefon anda menjadi tetikus jauh, papan kekunci dan pengawal media.
 • Nota Keselamatan+ Pro [4.8-stars / $3.99]: Adakah anda mahu menyimpan fikiran peribadi anda, baik, peribadi? Apl ini menjalankan tugas dan menambah satu lagi lapisan keselamatan daripada mengintip.
 • Keselamatan Photo+Video Pro [3.9-stars / $1.99]: Daripada pembangun yang sama seperti apl sebelumnya, lindungi foto dan video anda daripada pelik dengan kod laluan.

permainan iOS

 • Hello Rocket [4.1-stars / $4.99]: Lupakan tentang Angry Birds, ini adalah satu lagi permainan perobohan berasaskan fizik yang akan membuatkan anda terhibur selama berjam-jam.
 • Perlawanan Serangan! [4.4-stars / $2.99]: Ia adalah perlumbaan melawan masa apabila anda cuba membuat seberapa banyak perlawanan yang mungkin untuk mengosongkan garisan sebelum ia bertindan lebih cepat daripada yang anda boleh kosongkan.
 • Roterra – Balikkan Kisah Dongeng [4.8-stars / $0.99]: 80 labirin buatan tangan untuk anda lalui, dan ia benar-benar membawa anda ke dunia baharu di mana “naik” mungkin bukan arah yang anda fikirkan.
 • Titik Rasa [4.0-stars / $2.99]: Ini adalah salah satu permainan yang paling menarik kerana ia melibatkan animasi tanah liat, jadi anda boleh bayangkan jumlah kerja keras yang dilakukan di belakang tabir untuk melancarkannya. Tajuk teka-teki & pengembaraan ini sememangnya berbaloi untuk diterokai.

Itu sahaja buat masa ini mengenai apl percuma minggu ini! Kami berharap apa sahaja yang anda temui di sini berbaloi untuk dipasang, sama ada untuk sekarang atau untuk kemudian. Apa pendapat anda tentang senarai kami untuk hujung minggu ini? Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk memuaskan selera permainan anda tanpa memerlukan sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan hari ini sebelum kami berusaha menyediakan senarai lain untuk bermula minggu depan. Adakah anda menjumpai mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!