Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

35
Apl NextPit
© NextPit

Bagaimana minggu kerja anda? Mungkin ia telah sukar, mungkin ia adalah satu letupan. Walau apa pun, ia adalah penghujung minggu dan sekali lagi, kami hadir dengan pilihan apl dan permainan percuma NextPit daripada Gedung Google Play dan Apple App Store yang diterbitkan dua kali setiap minggu—satu pada hari Selasa dan satu lagi pada hari Jumaat. Untuk memanfaatkan masa anda sepenuhnya, apl ini biasanya disertakan dengan tanda harga, tetapi untuk masa yang terhad sahaja, apl ini boleh dipasang secara percuma pada telefon pintar iPhone atau Android anda. Jom tengok apa yang ditawarkan hujung minggu ini!

Biasanya, ini adalah apl berbayar di Google Play dan Apple App Store yang memerlukan anda mengeluarkan wang tunai, tetapi dari semasa ke semasa, terdapat pembangun yang memutuskan untuk menyebarkan cinta dengan menyediakan apl mereka kepada orang ramai secara percuma. Inilah yang kami lakukan dua kali seminggu—menjelajah Gedung Google Play dan Apple App Store untuk mencari tawaran terbaik. Dapatkan mereka hari ini pada Android atau iPhone anda sebelum mereka kembali kepada status berbayar.

Ambil perhatian bahawa walaupun senarai apl di sini adalah percuma sejak diterbitkan, tawaran ini cenderung untuk tamat tempoh tanpa sebarang amaran yang sewajarnya berdasarkan kehendak dan kemahuan pembangun. Tempoh promosi untuk apl pada platform ini boleh menjadi tidak dapat diramalkan dan boleh berakhir secara tiba-tiba.

Anda harus tahu bahawa kami mempunyai beberapa bentuk kawalan kualiti kerana kami memastikan senarai apl percuma ini tidak menampilkan apl penarafan rendah. Walau bagaimanapun, kami tidak memasang dan mengujinya seperti yang kami lakukan dengan 5 Apl Teratas Mingguan kami. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda berhati-hati dan menjalankan penyelidikan anda sendiri sebelum memuat turun mana-mana apl ini, kerana sesetengahnya mungkin mengandungi pembelian dalam apl atau kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan kemudian padamkannya. Ini menyimpannya ke pustaka apl anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Luci [4.2-stars / $0.99]: Adakah anda banyak bermimpi tetapi entah bagaimana tidak dapat mengingatinya? Ketahui seni bermimpi jernih dengan aplikasi khusus ini.
 • Teks Untuk Ucapan Luar Talian [3.8-stars / $0.99]: Ingin menggunakan suara anda sebagai pengganti suara? Aplikasi ini melakukannya. Gunakan ini setiap kali anda memerlukan pengganti suara manusia…
 • Kamera ColorMeter [3.5-stars / $1.99]: Ingin mengenal pasti pelbagai jenis warna di sekeliling? Gunakan aplikasi ini untuk menyelesaikan kerja.

Permainan Android

 • Empire Warriors: Tower Defense [4.3-stars / $0.99]: Permainan pertahanan menara kartun yang pasti akan membuatkan anda terpaku pada skrin dengan permainannya yang sangat ketagihan.
 • Lagenda Pertahanan 4 HD [4.6-stars / $0.49]: Ia bukan hanya mengenai otot, tetapi juga otak. Fikirkan strategi anda semasa anda cuba mengatasi Dark Forces.
 • Evertale [4.6-stars / $0.99]: Tangkap raksasa, latih, dan kembangkan mereka! Kedengaran biasa?
 • Kraf Kartun [4.7-stars / $1.99]: Ingat Warcraft? Nah, ini jauh lebih comel dari segi grafik, tetapi ia tidak semudah yang anda fikirkan untuk RTS mudah alih.
 • Tumbuh Zombie [4.3-stars / $1.99]: Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk mengembangkan zombi terbaik daripada pelbagai bahan permulaan? Sejauh manakah zombi anda akan menjadi?

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • DayCost Pro [4.5-stars / $2.99]: Jejaki perbelanjaan anda dengan apl hebat ini yang membantu mengurus kewangan anda dengan lebih baik.
 • Kalkulator HD Mudah [4.9-stars / $0.99]: Perlukan kalkulator poket ke mana sahaja anda pergi, dan kalkulator stok tidak menyelesaikan kerja? Yang ini melakukannya dengan bunyi ‘kunci’ yang bagus!
 • Widget Pro Pelancar Ajaib [4.0-stars / $0.99]: Apl bagus yang membolehkan anda melancarkan semua apl di App Store tanpa ketinggalan. Sudah tentu menjadikan penggunaan UI yang sudah mudah…baik, lebih mudah!
 • Penapis SMS untuk Doge [4.6-stars / $0.99]: Tapis mesej teks masuk dengan apl ini supaya anda tidak dibanjiri dengan spam dan mesej lain yang tidak berguna dan memendekkan masa.
 • Adblocker untuk YouTube [4.5-stars / $2.99]: Benci iklan di YouTube tetapi terlalu murah untuk langganan Premium? Mungkin apl ini boleh membantu pengalaman menonton anda menjadi lebih menyeronokkan.

permainan iOS

 • Roterra – Balikkan Kisah Dongeng [4.8-stars / $1.99]: Terdapat lebih 80 teka-teki buatan tangan di mana anda perlu mencari jalan yang betul untuk mencari jalan keluar pada setiap peringkat.
 • Kraf Kartun [4.5-stars / $1.99]: Orcs melawan manusia dalam RTS ini yang mempunyai grafik yang sangat comel, tetapi jangan silap bahawa ia adalah mudah!
 • Titik Rasa [4.0-stars / $2.99]: Permainan claymation yang indah untuk dilihat, di mana anda menikmati tajuk pengembaraan visual ini.
 • Dengan jelaga [4.9-stars / $1.99]: Teka-teki logik yang dijamin untuk membuat minda anda berjoging setiap hari. Beranikah anda mencubanya?
 • Dig Deep: Penambang Emas [4.6-stars / $1.99]: Ingat Dig Dug? Permainan klasik itu mendapat grafik baharu dengan elemen permainan baharu sambil anda menggali jalan ke arah kekayaan.

Itu sahaja buat masa ini mengenai apl percuma hujung minggu ini! Kami amat berharap agar anda menemui sesuatu yang berbaloi untuk dipasang di sini, sama ada untuk sekarang atau untuk kemudian. Apa pendapat anda tentang senarai kami untuk hujung minggu ini? Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk membangkitkan selera permainan anda tanpa perlu mempunyai sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan untuk hujung minggu ini sebelum kami memulakan pemilihan senarai lain minggu depan. Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!