Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

31
Apl NextPit
© nextpit

Kopi sentiasa menjadi cara terbaik untuk memulakan hari anda, tidak kisah minggu anda. Perkara terbaik seterusnya kepada minuman yang mengandungi kafein ialah senarai apl dan permainan percuma yang dipilih susun khas NextPit daripada Google Play dan Apple App Store. Biasanya, ini adalah apl yang akan dikenakan bayaran, tetapi untuk masa yang terhad sahaja, anda boleh mengambilnya secara percuma pada iPhone dan Android. Sila ambil perhatian bahawa senarai ini diterbitkan dua kali setiap minggu.

Ini bukan apl percuma sendiri, mari kita perbetulkan ini. Ini biasanya apl berbayar di Google Play dan Apple App Store yang memerlukan anda membayar jika anda mahukannya. Walau bagaimanapun, pembangun menjadi murah hati dari semasa ke semasa dengan menyediakan apl mereka kepada orang ramai secara percuma. Inilah yang kami lakukan dua kali seminggu—menjelajah Gedung Google Play dan Apple App Store untuk mencari tawaran terbaik untuk anda.

Ambil perhatian bahawa walaupun senarai apl di sini adalah percuma pada masa penerbitan, tawaran ini mempunyai kecenderungan untuk tamat tempoh tanpa sebarang amaran awal berdasarkan kehendak dan kemahuan pembangun. Tempoh promosi untuk apl pada platform ini mungkin tidak dapat diramalkan dan boleh berakhir begitu sahaja.

NextPit memastikan tiada apl penarafan rendah dalam senarai percuma kami, tetapi tidak seperti 5 Apl Teratas Minggu ini, tiada satu pun daripada ini disemak. Anda digalakkan untuk melakukan usaha wajar anda sebelum memuat turun, kerana sesetengah daripada mereka mungkin mempunyai kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan padamkannya selepas itu. Ini akan menyimpan apl ke pustaka anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Bateri Widget Bluetooth [4.0-stars / $2.99]: Semak jumlah jus alat dengar Bluetooth semasa anda yang disambungkan dengan apl ini.
 • Bar Nav Mudah [4.1-stars / $0.99]: Bukannya ada apa-apa yang salah dengan bar navigasi Android sedia ada, tetapi aplikasi ini menawarkan alternatif dari segi penyesuaian.
 • Pemangkas Imej [4.4-stars / $0.99]: Dapatkan lebih fleksibiliti dari segi memangkas foto dalam galeri anda dengan aplikasi ini.

Permainan Android

 • Haiwan Maya Kucing Lovely Kitty [4.4-stars / $0.99]: Permainan simulasi kucing, di mana anda memenuhi semua keperluan rakan kucing anda dalam dunia digital.
 • Piramid VR Roller Coaster [4.3-stars / $0.99]: Pengalaman VR pada telefon bimbit anda yang membawa anda melalui keseronokan dan tumpahan dalam suasana Mesir purba.
 • Grow Heroes VIP [4.1-stars / $1.99]: Tiada apa-apa yang mengalahkan kepuasan melatih pasukan wira yang terus berkembang lebih berkuasa, melenyapkan semua yang ada di hadapan anda.
 • Fantasi Epik Lagenda Pahlawan [4.4-stars / $0.99]: Gabungan berharga RPG dan MOBA yang menyaksikan anda dan kumpulan wira anda bertarung melalui situasi melekit.
 • Heroes Infinity Premium [3.7-stars / $0.99]: Pengembaraan RPG dengan grafik yang menakjubkan yang menyaksikan anda membawa parti anda dalam pengembaraan yang penuh dengan keajaiban dan harta karun di tengah-tengah bahaya.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Dalam masa [4.7-stars / $0.99]: Perancang jadual yang berharap dapat memudahkan hidup anda.
 • Jam Binari [4.3-stars / $0.99]: Tunjukkan kepada dunia betapa pintarnya anda semasa anda memberitahu masa dalam binari.
 • Faks Sekarang [4.7-stars / $19.99]: Saya tidak pasti siapa yang masih menggunakan mesin faks hari ini, tetapi aplikasi ini mungkin berguna apabila anda perlu menghantar faks…dari iPhone anda.
 • Kon: Pemilih Warna Pantone [4.5-stars / $5.99]: Pemilih warna untuk dunia nyata yang pastinya berguna apabila anda ingin membeli pakaian atau menikmati ubah suai rumah yang lengkap.
 • Yoga untuk Pemula [4.8-stars / $2.99]: Nikmati pose yoga yang berbeza dari keselesaan iPhone anda dengan video pengajaran dan sebagainya.

permainan iOS

 • Triangle – Permainan Strategi [4.5-stars / $0.99]: Permainan papan strategi abstrak di mana anda perlu menyambungkan tiga bahagian papan segi tiga untuk menang.
 • Memasak Kawaii [4.7-stars / $0.99]: Bandar yang tidak pernah tidur sentiasa mencari hidangan yang menakjubkan. Bolehkah anda memasak ribut?
 • Bercakap tentang Raksasa [4.9-stars / $5.99]: Adakah anak-anak anda bimbang tentang raksasa di bawah katil atau di dalam almari? Permainan ini mungkin dapat membantu mereka mengatasi ketakutan mereka.
 • Aksi Raksasa [4.1-stars / $1.99]: Tiada apa-apa tentang makhluk berbulu dan aneh di sini, hanya trak raksasa yang melakukan tugas mereka di litar aksi.
 • Penangkap Titisan Hujan [4.5-stars / $0.99]: Setiap titisan air dikira dalam permainan ini. Bolehkah anda menangkap mereka semua?

Itu sahaja buat masa ini mengenai apl percuma artikel ini! Kami amat berharap agar anda menemui sesuatu yang berbaloi untuk diambil sama ada untuk kegunaan segera atau untuk kepuasan yang tertunda. Apakah pendapat anda tentang apl yang disenaraikan kali ini? Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk membangkitkan selera permainan anda tanpa perlu mempunyai sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan untuk permulaan minggu ini sebelum kami memulakan pemilihan senarai lain untuk menghiburkan anda hujung minggu ini. Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!