Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

29
Apl NextPit
© nextpit

Bagaimana minggu anda? Mudah-mudahan ia adalah satu yang menarik untuk anda, tetapi walaupun ia sangat dirangkai, sentiasa ada apl percuma kami edisi minggu ini untuk memastikan anda berasa tenang. Senarai apl dan permainan percuma yang disusun khas oleh NextPit daripada Google Play dan Apple App Store kembali untuk membantu anda mengurangkan minggu anda. Biasanya, ini adalah apl yang akan dikenakan bayaran, tetapi untuk masa yang terhad sahaja, anda boleh mengambilnya secara percuma pada iPhone dan Android. Sila ambil perhatian bahawa senarai ini diterbitkan dua kali setiap minggu.

Ini bukan apl percuma sendiri, mari kita jujur ​​tentang perkara itu. Ini biasanya apl berbayar di Google Play dan Apple App Store yang memerlukan anda membayar jika anda mahukannya. Walau bagaimanapun, pembangun menjadi murah hati dari semasa ke semasa dengan menyediakan apl mereka kepada orang ramai secara percuma. Inilah yang kami lakukan dua kali seminggu—menjelajah Gedung Google Play dan Apple App Store untuk mencari tawaran terbaik untuk anda.

Ambil perhatian bahawa walaupun senarai apl di sini adalah percuma pada masa penerbitan, tawaran ini mempunyai kecenderungan untuk tamat tempoh tanpa sebarang amaran awal berdasarkan kehendak dan kemahuan pembangun. Tempoh promosi untuk apl pada platform ini mungkin tidak dapat diramalkan dan boleh berakhir begitu sahaja.

NextPit memastikan terdapat apl dalam senarai percuma kami yang mempunyai rating lebih rendah daripada 4.0. Tidak seperti 5 Apl Terbaik Mingguan kami, tiada satu pun daripada ini disemak. Anda digalakkan untuk melakukan usaha wajar anda sebelum memuat turun, kerana sesetengah daripada mereka mungkin mempunyai kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan padamkannya selepas itu. Ini akan menyimpan apl ke pustaka anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Siapa yang Menggunakan WiFi Pro Saya [4.2-stars / $0.49]: Cari tahu siapa pemuat percuma di sekitar menggunakan aplikasi ini.
 • Net Signal Pro [4.6-stars / $0.49]: Semak bukan sahaja kekuatan isyarat Wi-Fi anda tetapi juga kekuatan isyarat selular anda.

Permainan Android

 • Teka-teki Ruby Square [4.0-stars / $0.99]: Putar blok pada telefon anda untuk memadankan corak tertentu. Dengan lebih daripada 700 alat asah otak ini untuk membuat anda sibuk, ia adalah pembunuh masa yang baik!
 • Premium Perang Trojan [4.0-stars / $0.49]: Anda mengetuai tentera Yunani, bersedia untuk memusnahkan musuh untuk mendapatkan kemenangan! Seberapa bijak anda?
 • Daya Graviti [4.2-stars / $2.49]: Buku asas yang bagus untuk mereka yang ingin belajar tentang daya graviti dalam fizik.
 • Enjin Catur Bagatur [4.4-stars / $4.49]: Suka catur? Permainan ini pastinya akan membuatkan anda terpikat dengan 16 tahap kekuatan untuk dipilih.
 • Epic Wars Heroes Premium [4.3-stars / $0.99]: RTS yang mempunyai elemen penatal sisi, di mana anda terus meningkatkan tahap pasukan anda dengan berhadapan dengan raksasa yang kuat.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • cRate Pro Penukar Mata Wang [4.7-stars / $0.99]: Dengan sempadan negara dibuka, sudah tiba masanya untuk perjalanan pasca wabak. Ingatlah bahawa tidak semua negara menggunakan mata wang yang sama…
 • Kamera Raksasa Epica 2 Pro [4.3-stars / $0.99]: Pada kali seterusnya anda merakam swafoto, mengapa tidak mengubah diri anda menjadi raksasa dengan penapis yang menyeronokkan ini?
 • Pemulihan Foto Rosak 2 Pembaikan [4.3-stars / $9.99]: Kadang-kadang, gambar moden pun rosak. Apl ini membantu mengisi jurang literal dan ia berfungsi paling baik dengan foto lama.
 • FACEICON: Kartun Sendiri [4.3-stars / $1.99]: Jadikan wajah anda kepada paparan kartun yang kemudian anda boleh gunakan sebagai gambar profil anda di tempat lain.
 • TarianAnimasi [5.0-stars / $0.99]: Buat animasi gerakan henti anda sendiri daripada 7 foto atau pilih sehingga 15 foto daripada pustaka anda!

permainan iOS

 • Kelas Haiwan [4.9-stars / $1.99]: Permainan pendidikan di mana anda mempelajari semua tentang haiwan yang berbeza.
 • Arked Jam Kejutan [5.0-stars / $2.99]: Masa lompatan anda dengan berhati-hati semasa anda mengetik skrin untuk melompat dari jam ke jam supaya tidak jatuh.
 • Othello Pintar [4.6-stars / $2.99]: Jika anda merasakan bahawa komputer tidak cukup mencabar untuk anda, anda sentiasa boleh menentang rakan anda dalam permainan ini.
 • Kucing Botz [4.8-stars / $1.99]: Pelajari AI asas dalam permainan menghiburkan ini yang melibatkan kucing…
 • Kota Saya: Polis dan Perompak [4.5-stars / $3.99]: Kanak-kanak suka sedikit polis dan perompak. Yang ini akan membolehkan anak-anak anda menjaga bandar ini selamat daripada jenayah.

Itu sahaja buat masa ini untuk memulakan artikel aplikasi percuma versi hujung minggu! Kami amat berharap agar anda menemui sesuatu yang berbaloi untuk diambil sama ada untuk kegunaan segera atau untuk kepuasan yang tertunda. Apakah pendapat anda tentang apl yang disenaraikan kali ini? Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk membangkitkan selera permainan anda tanpa perlu mempunyai sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan untuk dihadkan minggu ini sebelum kami memulakan pemilihan senarai lain untuk menghiburkan anda minggu depan. Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!