Apl Android dan iOS Percuma Minggu Ini

23
Apl NextPit
© nextpit

Kami telah sampai ke penghujung minggu lagi, yang bermakna ramai di antara kami mempunyai rancangan untuk hujung minggu untuk berehat. Memandangkan telefon kami tidak pernah bercuti, kami di nextpit terus berusaha untuk menyampaikan senarai apl percuma minggu ini untuk iOS dan Android.

Diterbitkan dua kali setiap minggu, kami memastikan anda tidak melalui berjuta-juta apl di Gedung Google Play dan Apple App Store. Sebaliknya, kami melalui kedua-dua kedai aplikasi untuk menghasilkan senarai sorotan terpilih yang menampilkan apl berbayar. Terdapat tangkapan: apl ini tersedia secara percuma secara sementara. Semak mereka di bawah!

Kami sedia maklum bahawa dari semasa ke semasa, anda akan terjumpa aplikasi menarik yang ingin anda gunakan tetapi tidak sanggup membayar wang. Itulah sebabnya kami menjelajah Apple App Store dan Google Play Store untuk mencari apl berbayar yang kini tersedia secara percuma dua kali setiap minggu. Ini adalah tawaran masa terhad sahaja dan kami tidak tahu bila pembangun akan menghentikan tawaran ini.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Ia tidak memberi manfaat kepada sesiapa sahaja untuk memasang apl yang tidak dilakukan dengan baik atau bermain permainan yang dahsyat. Itulah sebabnya kami hanya menampilkan apl yang dinilai 3.5 bintang atau lebih tinggi. Ini berbeza daripada 5 apl teratas kami pada minggu ini kerana kami sebenarnya menyemak apl tersenarai dalam senarai itu.


Petua: Jika anda menjumpai apl menarik yang disenaraikan di sini tetapi tidak memerlukannya buat masa ini, kami amat mengesyorkan anda memasangnya sebelum menyahpasangnya. Apabila anda berbuat demikian, apl itu akan disimpan dalam pustaka anda, sedia untuk dipasang kemudian tanpa perlu membayarnya walaupun selepas promosi telah tamat.


Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Unreal Space HD ($0.99): Melihat bagaimana telefon kini dilengkapi dengan pengecasan pantas, kertas dinding langsung adalah lebih menyeronokkan untuk digunakan. Berhati-hati bahawa kertas dinding hidup pastinya akan meruntuhkan hayat bateri anda dengan mudah, tetapi untuk mempunyai kertas dinding animasi badan angkasa, anda boleh tersesat melihatnya!
 • Kamera Premium ($10.99): Berfungsi pada kedua-dua peranti mudah alih dan boleh pakai, aplikasi ini membolehkan anda mengambil gambar dengan cara yang sangat kreatif!
 • Sleep BeReal Sound ($14.99): Adakah anda merasa sukar untuk tidur pada waktu malam selepas hari yang sukar di pejabat? Apl ini akan memainkan semula bunyi yang menenangkan untuk membantu anda pergi ke Dreamland secepat mungkin.

Permainan Android

 • Penyangak Hati ($0.99): Merangkak melalui penjara bawah tanah dalam RPG isometrik ini di mana anda memerlukan keseimbangan taktik, masa dan kawalan yang teliti untuk muncul sebagai pemenang.
 • Cytus II ($1.99): Permainan irama muzik dengan seni anime Jepun yang sangat comel yang akan mendorong refleks anda ke hadnya.
 • RPG Kawan Peluru Berpandu ($1.99): Ini pada asasnya adalah permainan perlumbaan senjata, di mana permainan yang mempunyai kuasa tembakan paling banyak menang. Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk berbuat demikian?
 • MR RACER ($4.99): Semua orang suka mempunyai keperluan untuk kelajuan, jadi mengapa tidak bermain dengan selamat dalam permainan perlumbaan pada peranti mudah alih? Grafik yang hebat dan kawalan mudah, apa tunggu lagi?

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Epica 2 Pro ($0.99): Keluarkan foto yang kelihatan lebih menarik dan menyeronokkan dengan apl ini.
 • Dengan Margin ($1.99): Salah satu cara terpantas untuk menjana wang dengan cepat adalah melalui membalikkan hartanah. Walau bagaimanapun, ia juga boleh menjadi sangat berbahaya kerana ia merupakan usaha niaga berisiko tinggi. Aplikasi ini membantu mengira pulangan pelaburan flips.
 • T4U Tesla ($8.99): Adakah anda pemilik Tesla? Ingin mencuba apl pihak ketiga ini yang mendakwa menjejak dan mengikuti Tesla anda?
 • Nota Keselamatan+ Pro ($3.99): Lindungi privasi anda dengan apl ini, di mana semua nota anda dilindungi dengan kata laluan dan keselamatan biometrik, apatah lagi keupayaan untuk menyusun nota anda ke dalam folder.

permainan iOS

 • Bentuk Kecil ($0.99): Permainan untuk kanak-kanak, di mana anda perlu memadankan bentuk yang betul berdasarkan warna, bentuk dan saiznya. Jauh lebih baik daripada membiarkan anak anda bergantung pada YouTube Kids, bukan?
 • Penyangak Hati ($0.99): Adakah anda suka crawler penjara bawah tanah? Jika ya, maka anda pasti akan menyukai yang ini! Ia penuh dengan pengembaraan dan keseronokan, dan banyak barang rampasan untuk but!
 • Makan Petualang ($2.99): Adakah anda merasa sukar untuk anak-anak anda menikmati buah-buahan dan sayur-sayuran mereka? Permainan ini mungkin membantu mereka mengubah tabiat pemakanan mereka menjadi lebih sihat.
 • Premium Raja Pertahanan ($4.99): Gelaran pertahanan menara yang mempunyai sprite yang menarik, di mana anda perlu melindungi kerajaan anda daripada raksasa dan penceroboh melalui menara anda yang diletakkan dengan baik.
 • Cytus II ($1.99): Permainan irama muzik ini menampilkan grafik yang hebat, di mana refleks anda perlu cukup pantas untuk dipadankan dengan irama yang dimainkan.

Apa pendapat anda tentang menu pada minggu ini? Jika anda terjumpa sesuatu yang menarik yang anda ingin kongsikan dengan orang lain, beritahu kami dalam ulasan!