Apl Android & iOS percuma: Dapatkan versi berbayar ini hari ini!

78
Apl NextPit
© NextPit

Di sini kita berada di minggu terakhir 2022, dan kita tinggal kurang daripada 48 jam lagi untuk melabuhkan tirai dan menyambut tahun 2023. Tidak kira apa rancangan anda dari segi menyambut tahun baharu, berikut ialah pilihan dua mingguan NextPit apl dan permainan percuma daripada Google Play Store dan Apple App Store. Biasanya, apl ini memerlukan kos tertentu, tetapi ia tersedia secara percuma untuk masa yang terhad sahaja. Ini sesuai untuk menghampiri tahun ini, bukankah begitu?

Senarai apl percuma ini akan dikemas kini dua kali setiap minggu. Sila ambil perhatian bahawa had biasa dikenakan, kerana dalam apl ini tersedia secara percuma untuk masa terhad sahaja pada masa penerbitan. Dalam erti kata lain, pada masa anda membaca artikel ini atau benar-benar menyemak apl yang disenaraikan, mereka mungkin telah kembali kepada status berbayarnya. Walaupun promosi Gedung Google Play pada apl agak mudah diperhatikan, perkara menjadi lebih rumit dengan Apple App Store kerana promosi tidak ada tempoh masa tertentu mengenai masa ia akan bertahan, dan hanya boleh hilang dalam sekelip mata.

 • Baca juga: Panduan lengkap untuk mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua pantas: Setiap kali anda menjumpai apl atau permainan yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak menggunakannya lagi, atau peranti anda mempunyai terlalu banyak ruang, anda boleh meneruskan dan memasang apl itu buat masa ini. Setelah berbuat demikian, anda boleh memadamkan apl yang baru dipasang daripada peranti anda kerana ia sudah menjadi sebahagian daripada pustaka apl anda. Ini membolehkan anda memasangnya pada masa hadapan apabila diperlukan. Ini adalah kaedah yang boleh dipercayai untuk memanfaatkan sepenuhnya promosi jangka pendek.

Apl Android percuma sementara di Gedung Google Play

Apl produktiviti/gaya hidup Android yang percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

 • SkanApp ($19.99): Jadikan telefon pintar anda lebih berguna dengan aplikasi pengimbasan dokumen ini yang berfungsi dengan gerak isyarat tangan!
 • Penyama & Penggalak Bass Pro ($1.99): Gunakan apl ini untuk mengubah suai tetapan audio pada telefon anda untuk mendapatkan pengalaman mendengar yang terbaik.
 • Pencipta PDF Accumulator ($19.99): Ingin menukar foto dan imej kepada PDF pada telefon anda? Aplikasi ini melakukan semuanya!
 • Cermin Skrin Alfacast X ($4.99): Berikut ialah apl yang membolehkan anda menghantar ke paparan sekunder tanpa kabel.

Permainan mudah alih Android yang percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

 • Premium Genap & Ganjil ($0.99): Latih otak anda menjadi tajam dengan permainan ini.
 • Pemusnah Bandar HD ($2.49): Suka memusnahkan barangan? Anda boleh berbuat demikian dengan tidak sengaja dalam permainan ini.
 • Realiti Maya Angkasa Intergalaksi ($0.99): Roller coaster yang kelihatan futuristik. Pastikan anda boleh menyimpan makanan anda!
 • Satu Tembakan ($0.99): Kosongkan pentas dengan menembak bola. Dan ya, anda hanya mempunyai satu peluang!

Apl iOS percuma buat sementara waktu di Apple App Store

Apl iOS produktiviti/gaya hidup ini percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • Saya Tahu Peratusan ($2.99): Aplikasi ini membantu anda mengira peratusan dalam sekelip mata.
 • BGH – Tabiat Baik Beruang ($0.99): Gunakan aplikasi ini untuk membantu kehidupan anda menjadi teratur dengan membentuk tabiat yang mengubah hidup.
 • Rahsia Apl ($1.99): Lindungi data telefon pintar anda dengan selamat menggunakan aplikasi ini.

Permainan iOS adalah percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • Permainan Pemasa Reaksi (

  $0.99
  ): Seberapa pantas reaksi anda? Gunakan permainan ini untuk mengetahui!
 • 13-an ($2.99): Permainan teka-teki padanan nombor yang pastinya akan membuatkan otak anda berdengung.
 • Ketam Langit ($4.99): Ketam ini peminat adrenalin yang ingin mendaki setinggi mungkin, dan tugas anda untuk membantunya.
 • Keropok Bakar – Balikkan Kucing ($4.99): Gunakan pembakar roti untuk melancarkan kucing dan biarkan ia menerkam semua jenis sasaran.

Apakah pendapat anda tentang pemilihan kami untuk minggu terakhir 2022? Adakah anda menemui aplikasi atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Jangan ragu untuk berkongsi cadangan anda dalam ulasan.