Apl dan Permainan iOS dan Android Percuma Untuk Minggu ini

41
Apl NextPit
© nextpit

Ia adalah permulaan minggu yang serba baharu, dan kerja tidak pernah berhenti di sini di nextpit. Kini tiba masanya untuk pilihan apl dan permainan percuma nextpit daripada Apple App Store dan Google Play Store untuk telefon pintar iPhone atau Android anda. Teruskan membaca untuk mengetahui apa yang kami sediakan untuk anda minggu ini, di mana kami membawakan anda senarai aplikasi yang biasanya dibayar tetapi tersedia secara percuma untuk masa yang terhad sahaja.

Kami melakukan yang terbaik untuk menapis senarai ini dengan mengelakkan aplikasi penipuan atau perangkap privasi tetapi perlu diingat bahawa, tidak seperti pilihan 5 Apl Teratas mingguan kami, kami tidak menyemak apl ini secara individu. Dalam erti kata lain, sesetengah daripada mereka mungkin menampilkan bilangan iklan yang tidak masuk akal dan pembelian dalam apl.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda terjumpa apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan padamkannya selepas itu. Ini akan menyimpan apl ke pustaka anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.


Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • KX Music Player Pro ($2.99): Walaupun kebanyakan kita sudah terbiasa dengan perkhidmatan penstriman muzik seperti Spotify atau Tidal, sesetengah daripada kita masih lebih suka MP3. Sibuk dengan koleksi MP3 anda dengan apl main balik muzik ini!
 • Penggalak Kelantangan – Pembesar Suara ($2.99): Saya masih tidak faham mereka yang ingin meningkatkan kelantangan pada pembesar suara telefon pintar mereka, tetapi aplikasi ini mendakwa untuk membawanya ke takuk lain. cadangan saya? Pakai sepasang fon telinga…
 • SkanApp ($19.99): Aplikasi yang mengimbas dokumen dan foto, yang kemudiannya anda boleh mengubah segala-galanya menjadi format PDF.
 • Radio Muzik 80-an Pro ($0.99): Mereka mengatakan muzik terbaik datang dari tahun 80-an. Beranikah anda mencuba untuk mengesahkan tuntutan sedemikian?

Permainan Android

 • Premium Genap & Ganjil ($0.99): Berikut ialah cara anda boleh meningkatkan kemahiran anda dalam mengenal pasti nombor genap dan ganjil. Adakah ia akan membantu anda dalam kasino? Tidak juga…
 • Permainan Otak – Cari 5x 4P ($2.49): Permainan strategi unik yang jelas mencabar cara anda berfikir, yang mungkin membantu anda menjadi lebih kreatif dalam aspek lain.
 • Kemandirian Premium Zombie Age 3 ($0.99): Ia adalah perlumbaan untuk hidup anda, kerana anda menggunakan kecerdasan anda dan semua yang anda ada di sekeliling untuk terus hidup di tengah-tengah kiamat zombi.
 • Pertahanan Istana Akhir: RPG Terbiar ($0.99): Gerombolan musuh sedang mengetuk pintu istana anda. Adakah anda mempunyai kepintaran strategik untuk menghalang mereka?
 • Hidup atau Mati: Survival Pro ($0.99): Anda seorang yang keseorangan, terperangkap di tanah terbiar dengan sumber yang sangat sedikit. Lakukan apa yang diperlukan untuk terus hidup, sambil anda mengelak zombi, tingkatkan gear anda dan tingkatkan tahap kemahiran anda.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Umemi: Kewangan Peribadi Pintar ($0.99): Ketahui tabiat perakaunan anda menggunakan apl ini dan lihat sama ada anda boleh bertambah baik dari semasa ke semasa.
 • Perakam Panggilan & Penterjemah ($1.99): Tanpa memerlukan sebarang langganan, anda kini boleh merakam dan menyalin panggilan telefon biasa, sekarang bagaimana pula?
 • Senaraikan Ninja ($3.99): Adakah anda memerlukan senarai untuk membantu anda menjejaki perkara yang berbeza? Ini adalah satu aplikasi senarai yang memenuhi semua keperluan senarai anda!
 • Pencari Keluarga: Cari Anak Saya ($9.99): Kekal berhubung dengan keluarga anda sepanjang masa, kerana aplikasi ini akan menjejaki orang yang anda sayangi dalam masa nyata. Anda juga boleh menerima pemberitahuan apabila mereka tiba di destinasi yang dimaksudkan.

permainan iOS

 • Pengurus Pro Wrestling 2023 ($3.99): Pernah terfikir bagaimana anda akan menjadi pengurus ahli gusti pro? Ketahui dengan menggunakan kecerdasan anda dalam permainan ini!
 • Penangkap Titisan Hujan ($0.99): Seberapa pantas refleks anda? Ketahui dalam permainan ini, sambil anda melakukan yang terbaik untuk menangkap setiap titisan hujan yang turun.
 • Legasi 2: Sumpahan Purba ($2.99): Permainan teka-teki 3D yang mencabar yang pastinya memerlukan semua kuasa otak anda untuk berfungsi pada tahap optimum.
 • Ejen A: Teka-teki yang Menyamar ($9.99): Lakukan penyamaran James Bond yang terbaik dengan permainan ini, di mana anda memainkan peranan sebagai ejen super rahsia, menunggu untuk menggagalkan rancangan orang jahat dan menyelamatkan dunia.
 • myDream Universe ($10): Permainan simulasi ruang kotak pasir, di mana anda bermula sebagai asteroid, sebelum beralih kepada perkara yang jauh lebih besar daripada yang anda impikan atau bayangkan.

Apakah pendapat anda tentang pilihan kami untuk memulakan minggu ini dengan permulaan yang baik? Adakah anda menemui apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store yang ingin anda kongsikan dengan kami? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya