Apl dan Permainan iOS dan Android Percuma Untuk Minggu ini

32
Apl NextPit
© nextpit

Dengan permulaan minggu baharu, sudah tiba masanya untuk mengemas kini pilihan dua mingguan nextpit bagi apl dan permainan percuma daripada Apple App Store dan Google Play Store untuk iPhone atau telefon Android anda. Sertai kami kerana kami menyenaraikan aplikasi yang biasanya dibayar tetapi percuma untuk masa terhad sahaja.

Kami sentiasa cuba mencari permainan yang tidak mempunyai penipuan atau perangkap privasi di dalamnya tetapi perlu diingat bahawa, tidak seperti pilihan 5 Apl Teratas mingguan kami, kami tidak menyemak apl ini secara individu. Ini bermakna sesetengah daripada mereka mungkin menampilkan iklan dan pembelian dalam apl.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menjumpai apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang apl itu dahulu dan padamkannya selepas itu. Ini akan menyebabkan apl disimpan ke pustaka anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.


Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • ProCam X ($4.99): Popular dengan pembaca nextpit, apl kamera ini memberikan kawalan manual tambahan ke atas apl lalai, membuka kunci kemungkinan kreatif.
 • Foto Kabur ($2.49): Butiran kaburkan untuk menyembunyikan maklumat sulit pada gambar anda atau berikan foto dengan kesan kabur latar belakang (bokeh) yang bagus.
 • Mandala Maker 360 ($0.49): Cipta corak trippy dengan pelbagai warna, berus, latar belakang dan banyak lagi.

Permainan Android

 • Pembunuh Bayangan ($4.99): Seorang lagi penatal sisi mengalahkan mereka di mana anda melawan makhluk kegelapan dengan kuasa pedang cahaya anda.
 • Fastar ($0.99): Ketik jalan anda melalui peringkat berkilauan dalam permainan irama ini dengan grafik comel.
 • Tambah dan tolak dalam tempoh 20 ($2.99): Malah Matematik boleh digam dan membantu mengajar kanak-kanak kecil cara melakukan operasi asas.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Studio Pembuat Drop Pelekat ($0.99): Sama seperti tajuknya, buat pelekat untuk digunakan pada iMessage, WhatsApp, Facebook, Instagram dan apl pemesejan lain.
 • Bunyi Tidur Hujan Angkasa Petir ($2.99): Apl lain dengan nama yang cantik deskriptif, berehat dan tumpukan lebih baik dengan bunyi alam semula jadi atau bunyi bising putih.
 • MovieSpirit ($9.99): Walaupun antara muka yang agak kasar, editor video ini mempunyai ratusan ulasan di App Store dengan skor purata lebih 4.5 bintang.
 • Videdit ($0.99): Satu lagi editor video yang disemak dengan baik untuk iPadOS dan iOS, edit klip anda, buat kolaj dan gunakan kesan pada kenangan terbaik anda yang seterusnya.

permainan iOS

 • Sphaze ($0.99): Selesaikan teka-teki yang semakin kompleks dengan grafik yang cantik dan minimalis dalam gaya tajuk seperti Monument Valley.
 • Pandemik Alam Semesta 2 ($1.99): Daripada terselamat daripada wabak (tidak lagi, sila?), kalahkan makhluk asing dengan mencipta patogen yang memusnahkan untuk mengambil alih galaksi.
 • Hidropuzzle ($0.99): Takluki pengembaraan teks ini dengan menyelesaikan teka-tekinya menggunakan otak anda sahaja.

Mudah-mudahan, anda akan mendapati pilihan kami untuk memulakan minggu ini menghiburkan. Adakah sesuatu yang menarik menarik perhatian anda, atau adakah terdapat apl atau permainan di Gedung Google Play atau Apple App Store yang anda ingin cadangkan? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!