Apl dan Permainan Percuma untuk iPhone atau Android Anda Hujung Minggu Ini

33
Apl NextPit
© nextpit

Sama seperti setiap hujung minggu, sudah tiba masanya untuk pilihan dua mingguan nextpit bagi apl dan permainan percuma daripada Apple App Store dan Google Play Store untuk telefon iPhone atau Android anda. Sertai kami kerana kami menyenaraikan aplikasi yang biasanya dibayar tetapi percuma untuk masa terhad sahaja.

Kami cuba menyusun senarai ini sebaik mungkin untuk mengelakkan apl penipuan atau perangkap privasi tetapi perlu diingat bahawa, tidak seperti pilihan 5 Apl Teratas mingguan kami, kami belum menguji apl ini, yang mungkin masih menawarkan iklan dan pembelian dalam apl.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan padamkannya selepas itu. Ini akan menyimpan apl ke pustaka anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.


Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • AppLock Pro ($2.49): Tambahkan satu lagi lapisan perlindungan pada apl anda dan selamatkan akses kepada apl terpilih dengan pengesahan buka kunci muka cap jari tambahan.
 • 3D Earth Pro ($14.99): Pengarangnya mendakwa “ia adalah aplikasi paling cantik di dunia”. Kami tidak begitu bersetuju, tetapi ia masih merupakan aplikasi cuaca yang sangat cantik.
 • Kawalan Kecerahan setiap apl ($0.99): Namanya jelas sendiri: Sesuaikan tahap kecerahan yang berbeza untuk apl dan permainan yang berbeza.

Permainan Android

 • Shadow of Death: Dark Knight ($3.99): Penatal sisi yang bergaya penuh dengan kesan kilat, kalahkan makhluk jahat dan tingkatkan watak dan peralatan anda.
 • Bola Magnet: Teka-teki Fizik ($0.99): Sama seperti Bubble Puzzle klasik, tetapi dengan bola berkilat dan beberapa kesan fizik yang bagus.
 • Jungle Runtuh 2 Pro ($1.49): Padankan jubin untuk mengosongkan papan dan bandingkan markah anda dengan keluarga dan rakan..

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Editor Foto AI ($3.99): Gunakan kuasa pemprosesan iPhone anda untuk memadamkan orang yang tidak diingini, mengalih keluar tangkapan mata merah dan banyak lagi dengan alat berkuasa AI ini.
 • Pixsquare ($9.99): Editor teks mudah untuk dokumen bahasa markup markdown dengan ciri seperti penyerlahan sintaks, sokongan pemformatan markup tambahan, fungsi eksport, aksara masa nyata dan pengiraan perkataan, dan banyak lagi.
 • Rahsia Apl ($1.99): Lindungi data anda yang paling penting dan elakkan mengintip.
 • ReciMe ($39.99): Simpan, susun dan kongsi resipi kegemaran anda. Gunakan bahan-bahan sebagai penapis dan sediakan menu seterusnya tanpa pergi ke pasar raya.

permainan iOS

 • Paintiles ($1.99): Permainan teka-teki gaya minimalis di mana anda melukis jubin untuk dipadankan dengan cadangan.
 • Melarikan diri dari Crimson Manor ($2.99): Selesaikan misteri dalam permainan pengembaraan gaya titik dan klik ini.
 • FlatThatBat ($0.99): Adakah anda merindui Flappy Bird yang popular? Kemudian semak parodi ini (penghormatan) tepat pada masanya untuk Halloween.

Apakah pendapat anda tentang pilihan kami untuk minggu ini? Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya