Apl dan Permainan Percuma untuk iPhone atau Android Anda Hujung Minggu Ini

31
Apl NextPit
© nextpit

Sama seperti setiap hujung minggu, sudah tiba masanya untuk pilihan dua mingguan nextpit bagi apl dan permainan percuma daripada Apple App Store dan Google Play Store untuk telefon iPhone atau Android anda. Sertai kami kerana kami menyenaraikan aplikasi yang biasanya dibayar tetapi percuma untuk masa terhad sahaja.

Kami sentiasa cuba mencari permainan yang tidak mempunyai penipuan atau perangkap privasi di dalamnya tetapi perlu diingat bahawa, tidak seperti pilihan 5 Apl Teratas mingguan kami, kami tidak menyemak apl ini secara individu. Ini bermakna sesetengah daripada mereka mungkin menampilkan jumlah iklan yang tidak masuk akal dan pembelian dalam apl.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menjumpai apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang apl itu dahulu dan padamkannya selepas itu. Ini akan menyebabkan apl disimpan ke pustaka anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.


Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Penukar Audio – MP4 ke MP3 ($2.99): Seperti namanya, ambil video atau fail audio MP4 anda dan tukarkannya kepada fail audio MP3 untuk keserasian yang lebih baik.
 • Pengimbas QR/Kod Bar Pro ($2.49): Sudah disenaraikan beberapa hari yang lalu, apl ini mengimbas kod bar atau kod QR dan menyimpannya untuk kegunaan kemudian, dan menyahkod datanya untuk anda.
 • Petikan Skrin Pro – Pemangkasan automatik ($2.99): Alih keluar elemen paparan yang tidak perlu daripada tangkapan skrin anda, seperti navigasi dan bar status.

Permainan Android

 • Sky Wings VIP ($0.99): Pukulan menegak dengan grafik gaya voxel yang bagus dan sistem naik taraf kapal.
 • Memasak Kawaii ($0.99): Fikir menjalankan restoran adalah mudah? Kemudian buktikan kebolehan anda dengan menyediakan semua hidangan tepat pada masanya dan membuatkan pelanggan gembira.
 • WindWings ($1.99): Satu lagi tembak-menembak dalam gaya klasik Space Invaders, Galaga, Galaxian, Xevious, Truxton, Batsugun, GigaWings, Radiant Silvergun, Ikaruga dan banyak lagi tajuk lain.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Cuaca Sekarang ($24.99): Jika anda sedang mencari percikan tambahan untuk ramalan cuaca anda, apl ini menyertakan animasi 3D yang menarik yang mensimulasikan Bumi dan beberapa kesan atmosfera.
 • Pengimbas Muzik Lembaran ($4.99): Digitalkan muzik helaian dan katalogkannya pada iPhone atau iPad anda. Aplikasi ini juga membolehkan anda mendengar lagu yang diimbas dengan memilih instrumen dan kelajuan untuk mensimulasikan main semula.
 • PXL – seni mozek ($3.99): Ubah gambar biasa menjadi kenangan yang lebih istimewa dengan mencipta kolaj, menggunakan kesan mozek dan membuat GIF, poster dan jemputan.
 • Kalkulator HD Mudah ($0.99): Alternatif kepada kalkulator iOS/iPadOS lalai dengan sokongan untuk paparan resolusi tinggi, mod gelap dan banyak lagi.
 • DayCost Pro ($2.99): Satu lagi aplikasi untuk mendaftar perbelanjaan harian anda dan membantu anda mencari sebab gaji tamat sebelum bulan tersebut.

permainan iOS

 • Trippy Escape: Mindeater ($3.99): Melarikan diri dari dunia yang berbelit ini dengan menyelesaikan teka-teki seperti dalam permainan pengembaraan titik dan klik klasik seperti Maniac Mansion, The 7th Guest dan klasik lain.
 • Arked Jam Kejutan ($2.99): Lompat antara jam dengan mengetiknya apabila jarum jam menunjuk ke arah yang betul. Satu kelainan menarik pada formula pelari tanpa henti yang letih oleh pakar permainan minimalis Andrey Spencer.
 • PlunderChess ($0.99): Permainan catur di mana kepingan yang ditangkap menambah kuasa istimewa pada bahagian anda? Seseorang sedang bermain terlalu banyak Mega Man, nampaknya.
 • Tarantula vs Ular ($1.99): Mengenai topik adunan semula tua permainan klasik, permainan ini menggabungkan permainan kecil Ular tradisional dengan permainan lama seperti JezzBall (hai Peminat WEP!)
 • Kota Saya: Selepas Sekolah ($3.99): Ia adalah Persona untuk kanak-kanak kecil! Saya bergurau, jemput rakan sekolah anda ke siri aktiviti di taman dan biarkan zombi, hantu atau perkara menakutkan lain ke PlayStation classic.

Mudah-mudahan, anda akan mendapati pilihan kami untuk memulakan minggu ini menghiburkan. Adakah sesuatu yang menarik menarik perhatian anda, atau adakah terdapat apl atau permainan di Gedung Google Play atau Apple App Store yang anda ingin cadangkan? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!