Apl iOS Dan Android ini adalah percuma untuk Minggu ini

20
Apl NextPit
© nextpit

Permulaan minggu yang serba baharu membawa kita bersemuka dengan artikel dwimingguan nextpit, yang menampilkan pilihan apl dan permainan percuma daripada Apple App Store dan Google Play Store. Adakah anda ingin memastikan anda mempunyai apl yang menarik untuk dimainkan pada telefon bimbit iPhone atau Android anda? Tanpa berlengah lagi, lihat senarai apl kami yang kini percuma untuk masa terhad walaupun biasanya dibayar.

Kami tidak menawarkan apl rawak, tetapi pastikan ia bukan penipuan atau perangkap privasi. Walau bagaimanapun, tidak seperti pilihan 5 Apl Teratas Mingguan kami, kami tidak menyemak apl ini secara individu. Ini bermakna sesetengah daripada mereka mungkin menampilkan lebih banyak iklan daripada pembelian biasa dan dalam apl.


Petua: Jika anda terjumpa apl yang anda inginkan tetapi tidak diperlukan sekarang, muat turun dan pasang apl itu dahulu. Ia akan dianggap sebagai “dibeli” dan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya—walaupun anda menyahpasangnya daripada telefon pintar anda sejurus selepas itu.


Apl Android yang percuma untuk masa yang singkat

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

Permainan Android

 • Slime Legends – Terselamat ($0.19): Mulakan dari kecil, kembangkan dan satukan kuasa anda, dan jadilah tuhan habis-habisan dengan mengalahkan musuh.
 • Pemburu syaitan: Premium ($0.99): Permainan pengembaraan aksi tatal sisi di mana anda memperoleh kuasa dan kebolehan baharu sambil menghantar bos besar dan antek mereka.
 • Zaman Zombie 3 ($0.99): Adakah anda mempunyai daya tarikan pelik dengan wahyu zombi? Lihat sejauh mana anda boleh bertahan dengan permainan ini.
 • Matematik Kelajuan ($1.49): Berikan otak anda satu cabaran dengan permainan matematik yang unik ini, di mana kelajuan adalah penting.
 • Tumbuh Wira ($1.99): Dalam RPG terbiar ini, anda dan parti anda memenangi pertempuran dan memperoleh mata pengalaman berharga untuk naik ke tahap.

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • FILCA ($4.99): Menyediakan anda dengan kawalan manual kamera anda, ia memberikan getaran analog itu.
 • IPTV Prisma ($0.99): Pemain IPTV yang mengendalikan semua format popular untuk anda melihat hampir apa sahaja pada telefon anda.
 • Jam Penggera Bercakap ($1.99): Tiada apa yang lebih menjengkelkan untuk membangunkan anda pada waktu pagi selain jam penggera, apa lagi yang bercakap!
 • Cuaca: Ia bagus di luar ($2.99): Apl cuaca asas yang menyelesaikan kerja dengan sedikit kekecohan tetapi kelihatan hebat semasa berbuat demikian.

Permainan percuma untuk iPhone dan iPad

 • Kembali ke Pulau Monyet ($9.99): Ini adalah permainan pengembaraan klasik yang pasti mengujakan! Anda boleh bermain secara percuma untuk jam pertama sahaja walaupun…
 • FurryFury: Smash & Roll ($3.99): Permainan klik PVP satu klik yang memerlukan anda memperbetulkan sudut dan fizik anda!
 • Ketik Ia dan Lompat Ia ($2.00): Permainan yang memerlukan anda mempunyai masa yang tepat dan sebenarnya tidak masuk akal. Sempurna untuk membunuh masa.
 • Fit Beats ($1.99): Permainan muzik rentak EDM yang memerlukan rasa koordinasi dan pemasaan anda untuk berada pada keadaan puncaknya jika anda ingin maju.
 • Sudoku Express ($2.99): Permainan teka-teki Sudoku minimalis yang menawarkan teka-teki tulen untuk mereka yang hanya ingin menyelaminya.

Apakah pendapat anda tentang apl percuma yang disenaraikan minggu ini? Adakah sesuatu yang menarik di Google Play Store atau Apple App Store menarik perhatian anda? Beritahu kami cadangan anda dalam ulasan!