Apl iOS Dan Android Mana Yang Percuma Pada 2024?

13
Apl NextPit
© nextpit

Anda sepatutnya telah pulih daripada sebarang mabuk buruk dari pesta Malam Tahun Baru baru-baru ini sekarang. Anda mencabut apa yang anda fikirkan sebagai telefon pintar terbaik di dunia, dan tatal melalui foto untuk menyingkirkan sebarang bukti yang memberatkan apabila anda mabuk. Hanya kemudian ia melanda anda, sudah tiba masanya untuk beberapa apl baharu!

Senarai pilihan apl ini diterbitkan dua kali seminggu di nextpit—sekali pada hari Selasa dan satu lagi pada hari Sabtu. Jika anda tidak mencari tawaran apl hari ini tetapi lebih suka untuk mengetahuinya, sebaiknya anda menanda halaman halaman kami.

Senarai apl percuma ini berbeza daripada 5 Apl Teratas Minggu kami kerana tiada ulasan apl individu. Walau bagaimanapun, kami melakukan yang terbaik untuk memastikan apl ini bukan neraka transaksi mikro dan menampilkan penarafan minimum 3.5 bintang di Gedung Google Play atau Apple App Store.

Satu lagi perkara penting yang perlu diberi perhatian: Banyak daripada promosi ini mempunyai jangka hayat yang terhad. Apabila anda selesai membaca artikel ini, salah satu apl percuma mungkin tidak lagi percuma. Sila maklumkan kepada kami dan kami akan mengalih keluar apl daripada artikel itu.


Satu lagi petua hangat: Jika anda menjumpai apl yang menarik tetapi tidak memerlukannya sekarang, muat turun dan pasangkannya juga. Dengan cara ini, anda telah “membeli” sekali secara percuma dan ia akan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya—walaupun anda memadamkannya daripada telefon pintar anda selepas itu.


Apl Android yang percuma untuk masa yang singkat

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • TagaBrew ($3.99): Adakah anda suka bir? Lompat dari satu kilang bir ke kilang bir yang lain dan gunakan aplikasi ini untuk mengumpul tag di kilang bir yang dilawati untuk rekod peribadi anda.
 • SkanApp ($19.99): Bebaskan kedua-dua tangan dengan apl pengimbasan ini, membolehkan anda mendigitalkan dokumen dalam masa dua kali pantas.
 • Jahit Foto ($1.99): Adakah anda perlu mengambil tangkapan skrin menatal yang lama? Apl ini membolehkan anda mencantum tangkapan skrin secara mendatar dan menegak.

Permainan Android

 • Kingdom War TD Premium Luar Talian ($0.99): Ya, anda mempunyai pangkalan untuk dilindungi daripada musuh. Syukurlah, anda mempunyai wira yang berkuasa untuk membantu tujuan anda, jadi pilih dengan teliti!
 • Tanah Boom ($0.99): Versi bajingan Angry Birds, di mana anda adalah bom yang harus diletakkan secara strategik untuk memusnahkan semua struktur yang mungkin pada setiap peringkat.
 • RPG Dude peluru berpandu ($1.99): Pembekal senjata halus, anda mempunyai banyak bahan letupan kreatif yang anda boleh gunakan untuk menyingkirkan musuh yang akan datang.
 • Dungeon Corp ($1.99): Permainan terbiar di mana anda, seorang pejabat yang merengus, menentang bos korporat yang dahsyat dan menang!
 • Enjin Catur Bagatur ($4.49): Mengadu diri anda dengan orang lain dalam permainan catur ini. Cabar diri anda dan lihat sama ada anda mempunyai apa yang diperlukan!

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Bunyi dan Abjad Perancis ($2.99): Mulakan tahun baharu anda dengan hebat dengan mempelajari salah satu bahasa yang paling romantis di sekeliling anda.
 • Filem Gun FX ($19.99): Adakah anda menghasilkan banyak kandungan? Mungkin anda memerlukan beberapa bunyi pistol dalam klip anda, aplikasi ini menawarkan himpunan yang cukup!
 • Pengatup – Alat Kawalan Jauh Kamera Sony ($19.99): Kawal kamera Sony Alpha dan siri Cyber-shot dari jauh, walaupun perlu diingat ini ialah perisian percubaan percuma selama 7 hari.
 • OneClock ($0.99): Ubah iPhone anda menjadi jam selak klasik! Apl yang sempurna untuk mengitar semula iPhone lama yang tidak mempunyai kegunaan lain di sekeliling rumah.
 • Dadu Senaman: Gim Rumah ($0.99): Ingin mencampurkan perkara dengan sesi senaman di rumah anda? Ini adalah aplikasi yang sempurna, jadi benar-benar rawak!

permainan iOS

 • Permainan Simulator Serigala Liar ($9.99): Alami kehidupan serigala dalam satu pek dalam permainan ini, di mana anda tidak perlu berani menghadapi unsur-unsur dalam kehidupan sebenar.
 • Tanah Boom ($0.99): Hei, lelaki perobohan! Gunakan noggin anda untuk mengetahui di mana tempat terbaik untuk meletakkan bahan letupan anda untuk merobohkan struktur tertentu.
 • Teluk Kristal ($0.99): Permainan perlawanan 3 yang mengambil kelainan yang berbeza semasa anda berurusan dengan segi tiga sebaliknya.
 • Kepintaran Buatan ($3.99): Anda sedang membina superkomputer pintar pertama di dunia. Apa yang boleh berlaku, sebenarnya?
 • Mandian Pepi 2 ($3.99): Permainan di mana ibu bapa mungkin menghargainya, memandangkan bagaimana ia boleh membantu menyediakan anak-anak anda untuk mandi.

Dengan ini, kami memulakan 2024 dengan hebat! Kami berharap dapat menemui lebih banyak apl dan permainan percuma untuk anda sepanjang tahun. Antara apl tersenarai yang manakah telah anda pasang? Adakah anda mempunyai sebarang cadangan lain untuk komuniti nextpit? Kami menantikan komen anda.