Apl iOS Dan Android Percuma Minggu Ini

13
Apl NextPit
© nextpit

Adakah anda muak dan bosan melihat aplikasi lama yang sama pada telefon anda? Mungkin sudah tiba masanya untuk mencuba sesuatu yang baharu, itulah sebabnya kami mempunyai lajur mingguan apl iOS dan Android percuma yang diterbitkan dua kali seminggu. Yang pertama berlaku pada hari Selasa manakala yang lain pada hari Jumaat. Jika anda tidak mencari tawaran hari ini tetapi lebih suka untuk mengetahuinya, sebaiknya anda menanda halaman halaman kami.

Ini adalah senarai yang sangat berbeza daripada 5 Apl Teratas Minggu ini kerana tiada ulasan apl individu. Walau bagaimanapun, kami memastikan bahawa apl ini tidak mengandungi terlalu banyak transaksi mikro dan menampilkan penilaian minimum 3.5 bintang di Gedung Google Play atau Apple App Store.

Satu lagi perkara penting yang perlu diambil perhatian: Kebanyakan apl percuma ini tersedia pada promosi masa terhad. Apabila anda selesai membaca artikel ini, salah satu apl percuma yang disenaraikan mungkin tidak lagi percuma. Sila maklumkan kepada kami dan kami akan mengalih keluar apl daripada artikel itu.


Satu lagi petua hangat: Jika anda menjumpai apl yang menarik tetapi tidak memerlukannya sekarang, muat turun dan pasangkannya juga. Dengan cara ini, anda telah “membeli” sekali secara percuma dan ia akan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya—walaupun anda memadamkannya daripada telefon pintar anda selepas itu.


Apl Android yang percuma untuk masa yang singkat

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Penyekat Iklan Pro ($3.99): Tuntutan untuk menyekat semua iklan pada peranti Android, yang sepatutnya menjadi perkara yang baik, bukan?
 • Perakam MP3 ($0.99): Rakam audio semasa bergerak sebagai fail MP3.
 • Meter Bunyi & Pengesan Suara ($2.99): Sukakan kedamaian dan ketenangan di sekeliling? Dapatkan apl ini untuk melihat betapa banyak lagi bunyi yang anda perlukan untuk menapis!

Permainan Android

 • Pahlawan Naga Stickman Warriors ($0.99): Ya, anda boleh memanggil ini klon Dragon Ball, tetapi ia menawarkan beberapa tindakan yang tidak berguna apabila anda tidak mempunyai apa-apa lagi untuk dilakukan.
 • Empire Warriors: Tower Defense ($0.99): Permainan pertahanan menara dengan kelainan. Anda juga mempunyai wira yang berkuasa untuk membantu dalam usaha anda, mengalahkan semua musuh yang menghampiri anda.
 • Penembak Belon Tanpa Henti ($4.00): Belon akan datang kepada anda dari semua arah. Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk menembak jatuh mereka?
 • Daya Graviti ($2.49): Ingin mengetahui lebih lanjut tentang graviti? Aplikasi ini akan menunjukkan kepada anda cara graviti berfungsi semasa anda berinteraksi dengan objek yang berbeza.
 • Kanak-kanak kepada Grandmaster Catur ($5.49): Ingin tahu kedudukan anda dalam dunia catur? Lihat permainan ini dan bermain dengan lawan dari mana-mana!

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Editor dan Penapis Foto Luca ($0.99): Adakah terdapat foto yang ingin anda edit pada telefon anda? Yang ini sesuai dengan rang undang-undang, kemudian.
 • Pemampat Video Emas ($1.99): Kadangkala, fail video terlalu besar untuk dihantar. Mengapa tidak memampatkannya dahulu?
 • Safety Photo+Video Pro ($3.99): Simpan maklumat peribadi anda, baik, peribadi. Apl ini melindungi foto dan video anda daripada mengintip.
 • Penjejak Penyusuan Bayi ($8.99): Menguruskan masa boleh menjadi sukar bagi ibu yang menyusu dengan banyak perkara yang perlu diuruskan. Mungkin apl ini boleh membantu anda menjejaki.
 • Editor Audio Wavebox ($1.99): Mengedit fail audio pada iPhone anda kini menjadi mudah dengan apl ini.

permainan iOS

 • Perlawanan Serangan! ($1.99): Main permainan gaya Tetris dengan twist match-3!
 • 2 Pemain 1 Peranti ($1.99): Ada sekumpulan kanak-kanak yang bertengkar dengan telefon terhad untuk dikongsi? Aplikasi ini menyediakan banyak permainan yang membolehkan dua orang bermain pada satu peranti!
 • Soalan Malam Tarikh ($3.99): Adakah anda kehabisan soalan untuk ditanya pada tarikh? Mungkin aplikasi ini boleh menjadi penyelamat.
 • Pelompat Choba ($3.99): Permainan pelompat yang tidak berkesudahan. Adakah refleks dan masa anda cukup baik untuk melepasi semua halangan?
 • Pengebom pepijat ($0.99): Ingat Dr Mario? Nah, anda tidak mendapat tukang paip Itali yang gemuk di sini, tetapi gaya permainan yang serupa.

Bagaimanakah anda menemui pilihan kami minggu ini? Kami berharap untuk terus menyampaikan lebih banyak apl dan permainan percuma untuk anda pada tahun hadapan. Antara apl tersenarai yang manakah telah anda pasang? Adakah anda mempunyai sebarang cadangan apl lain untuk komuniti nextpit? Beritahu kami dalam ulasan!