Apl iOS Dan Android percuma untuk dilihat Minggu ini

24
Apl NextPit
© nextpit

Menjelang penghujung minggu ini, ini ialah edisi kedua apl percuma minggu ini. Di sini, anda akan menemui pilihan apl dan permainan percuma daripada Apple App Store dan Google Play Store. Adakah anda ingin memastikan anda mempunyai apl menarik untuk menghiasi telefon bimbit iPhone atau Android anda? Lihat senarai apl kami yang kini tersedia secara percuma untuk masa terhad sahaja walaupun dilampirkan dengan tanda harga pada masa lain.

Tiada apl rawak yang disenaraikan di sini, tetapi kami memastikan ia bukan penipuan atau perangkap privasi. Walau bagaimanapun, edisi ini berbeza daripada 5 Apl Teratas Mingguan kami kerana kami tidak menyemak apl ini secara individu. Dalam erti kata lain, sesetengah daripada mereka mungkin menampilkan lebih banyak iklan daripada yang biasa anda lakukan dan pembelian dalam apl.


Petua: Jika anda menjumpai apl yang anda fikir akan anda gunakan pada masa hadapan tetapi bukan sekarang, muat turun dan pasang apl itu dahulu. Ia akan dianggap sebagai “dibeli” dan akan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya—walaupun anda menyahpasangnya daripada telefon pintar anda sejurus selepas itu.


Apl Android yang percuma untuk masa yang singkat

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

Permainan Android

 • Stickman Master Premium ($1.99): Ingin memburu musuh demi musuh dan memusnahkan mereka dalam permainan pengembaraan tatal sisi? Ia tidak menjadi lebih baik daripada ini.
 • Kraf Kartun ($1.99): Ada yang ingat Warcraft? Bagaimana jika ia telah dikartunkan? Anda mendapat parodinya di sini.
 • Premium Castle Defender ($0.99): Pilih wira anda dengan bijak dan gunakan mereka untuk mempertahankan istana anda daripada serangan gerombolan. Setiap hero mempunyai keupayaan dan set kemahiran yang berbeza.
 • Evertale ($.99): RPG yang menarik perhatian raksasa yang akan melihat anda meneroka tanah baharu dan bertemu dengan makhluk aneh.
 • Pahlawan Naga Stickman Warriors ($0.99): Ini ialah klon alam semesta Dragon Ball Z, tempat anda bergaduh.

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • CalmusPlay ($9.99): Pernah terfikir apakah runut bunyi peribadi anda? Ketahui dengan aplikasi ini!
 • Untuk membungkus ($2.99): Adakah anda merasa sukar untuk mengemas setiap kali anda pergi untuk perjalanan? Aplikasi ini memastikan anda tidak terlepas apa-apa!
 • FocusDots ($1.99): Apl pengurusan masa yang membantu anda memberi tumpuan kepada perkara yang penting.
 • HibiDo Pro ($2.99): Ada tugasan yang perlu diselesaikan? Aplikasi ini melakukannya. Perlukan perancang? Hei, ia selesai juga! Bagaimana dengan perancangan acara? Kenapa, ia ada di sini juga! Adakah tiada apa yang tidak dapat dilakukan oleh apl organisasi ini?

Permainan percuma untuk iPhone dan iPad

 • Teluk Kristal ($1.99): Permainan padanan 3 yang dibuat dengan cantik yang memerlukan anda memadankan warna yang sama bagi kristal berbeza bersama-sama.
 • Kraf Kartun ($4.99): Warcraft pada peranti iOS anda? Hampir! Ia agak comel sama seperti ia menarik untuk dimainkan.
 • Taijitu: Permainan tentang Imbangan ($1.99): Sama seperti Thanos, pembangun permainan ini percaya bahawa segala-galanya dalam hidup adalah tentang keseimbangan, dan ini adalah sesuatu yang anda perlu capai dengan setiap peringkat.
 • Wira Elit ($1.99): Permainan comel dengan animasi hebat di mana anda merentasi persekitaran yang berbeza dan menyelesaikan teka-teki sambil mengalahkan musuh yang lebih besar daripada nyawa!
 • Alien: Pengasingan ($14.99): Anda boleh memainkan beberapa misi secara percuma terlebih dahulu sebelum anda membuka kunci permainan penuh dengan pembelian sekali. Alami ketakutan yang Ripley lakukan ketika pertama kali bertemu Xenomorph!

Adakah apl percuma minggu ini menarik minat anda? Adakah apa-apa di Gedung Google Play atau Apple App Store menarik perhatian anda? Jika anda mempunyai sebarang cadangan, beritahu kami dalam ulasan!