Apl iOS dan Android Percuma Untuk Direbut!

9
Apl NextPit
© nextpit

Mengapa membelanjakan wang untuk sesuatu sedangkan anda boleh mendapatkannya secara percuma? Terdapat banyak pilihan yang tersedia pada iOS dan Android yang berkaitan dengan apl. Biasanya, apl yang lebih baik datang dengan harga, tetapi kadangkala pembangun boleh dengan murah hati menawarkan apl berbayar mereka secara percuma.

Walau bagaimanapun, sukar untuk meramalkan bila apl percuma ini akan kembali kepada pembayaran. Jadi, jika anda menjumpai apl yang anda rasa anda akan nikmati, kami amat mengesyorkan anda memasangnya sebelum ia kembali dibayar. Senarai ini dikemas kini dua kali seminggu dan tidak termasuk mana-mana apl yang telah ditampilkan sebelum ini.

Walaupun kami berusaha untuk memastikan bahawa apl ini tidak direka bentuk untuk menjejaskan privasi anda atau menipu anda, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa sesetengah daripada mereka mungkin mempunyai lebih banyak iklan dan pembelian dalam apl daripada yang biasa anda hadapi. Kami tidak memberikan ulasan terperinci untuk apl ini, tetapi kami menjamin bahawa apl tersebut mempunyai rating minimum 3.5 bintang. Perlu diketahui bahawa kami juga mempunyai artikel lain yang dipanggil Top 5 Apps of the Week yang diterbitkan sekali setiap minggu.


Petua: Jika anda rasa ada apl yang anda ingin gunakan pada masa hadapan tetapi tidak memerlukannya, anda boleh memuat turun dan memasangnya dahulu sebelum menyahpasangnya. Apl tersebut akan dianggap sebagai “dibeli” dan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya.


Apl Android yang percuma untuk masa yang singkat

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Kod Bar QR dan Pengimbas Pro ($1.99): Imbas kod bar dan kod QR dengan mudah menggunakan aplikasi ini.
 • Kenal pasti Baka Anjing Pro ($0.99): Ingin tahu jenis anjing yang melepak di taman anjing tempatan? Gunakan aplikasi ini untuk berseronok!
 • Asal Tunggal 2 ($0.99): Ingin menguasai seni membancuh kopi cawan yang sempurna? Biarkan aplikasi ini membantu!

Permainan Android percuma

 • Kraf Kartun ($1.99): Pertempuran yang tidak berkesudahan antara orc dan manusia berterusan dalam tajuk kartun RTS ini.
 • SPHAZE ($0.99): Tajuk teka-teki fiksyen sains yang menampilkan grafik cantik semasa anda membimbing robot melalui dunia baharu yang misteri.
 • Penembak Angkasa: Serangan Galaxy ($0.99): Tembak sengit mereka dengan banyak kapal musuh untuk ditembak jatuh.
 • Tangki Laser: Pixel RPG ($0.49): Suka menembak dengan kereta kebal? Anda akan dapat berbuat demikian dan banyak lagi dengan permainan kecil yang comel ini.
 • Evertale ($0.99): Terokai landskap yang luas untuk memburu raksasa, menangkap dan melatih mereka. Hantar mereka untuk berperang dan dapatkan kemasyhuran dan kehidupan yang baik!

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Luwi ($2.99): Gunakan AI untuk membantu anda mempelajari perkara baharu setiap hari dengan apl yang menarik ini.
 • Masalah Matematik tanpa had ($2.99): Ingin memastikan anak-anak anda sibuk dengan cara yang baik? Bantu mereka menyelesaikan masalah matematik ini!
 • Editor Video VICO ($3.99): Edit video di mana sahaja anda berada, menggunakan alat penyunting video ini pada iPhone anda.
 • Video Voice Changer Pro ($0.99): Gunakan apl ini untuk menukar suara anda untuk video yang berbeza, menghapuskan keperluan untuk berbilang pelakon suara.

Permainan percuma untuk iPhone dan iPad

 • Kad Ijou ($0.99): Permainan kad pembina geladak untuk membantu anda bermula dan semoga terpikat dengan genre ini.
 • Kuda Melompat ($0.99): Anda benci dijinakkan. Lihat berapa ramai pelumba yang boleh anda buang dalam tempoh masa tertentu?
 • mathogen ($4.99): Permainan yang ditujukan khas untuk kanak-kanak, di mana anda mencari gelembung yang sesuai dan meletuskannya. Keseronokan yang baik dan bersih yang juga mendidik.
 • Dunia Terpesona ($2.99): Permainan pengembaraan teka-teki di mana anda bergerak dari satu adegan ke adegan lain, mengumpul petunjuk dan mendedahkan misteri baharu!
 • Permainan Simulator Serigala Liar 3D ($9.99): Rasai dan alami bagaimana rasanya menjalani kehidupan serigala dalam satu pek!

Sebelum anda memuat turun mana-mana apl yang dinyatakan, kami mengesyorkan anda menyemak butiran apl di Play Store atau App Store. Ini penting kerana sesetengah apl percuma ini mungkin mempunyai ciri unik atau kelemahannya sendiri.

Pembelian dan iklan dalam Apl: Jangan terkejut!

Berhati-hati dengan kedua-dua apl percuma dan berbayar, kerana ia mungkin menyamarkan pembelian dalam apl dan iklan. Ini amat penting apabila memuat turun permainan untuk kanak-kanak. Untuk mengelakkan sebarang isu yang tidak dijangka, sila pertimbangkan nasihat berikut:

 • Cara mengaktifkan Kawalan Ibu Bapa di Gedung Google Play
 • Bagaimana untuk kalis kanak-kanak telefon pintar dan tablet Android anda
 • Aplikasi Kawalan Ibu Bapa Terbaik

Kebenaran apl: Baca cetakan halus!

Sesetengah aplikasi menggunakan taktik bijak untuk menjana pendapatan dengan mengumpul dan memperdagangkan maklumat peribadi anda. Untuk melindungi data peribadi anda, anda dinasihatkan untuk memberikan kebenaran yang diperlukan untuk fungsi apl sahaja. Sebagai contoh, apl jam penggera asas tidak memerlukan akses kepada kamera atau kenalan anda. Begitu juga, aplikasi lampu suluh tidak memerlukan lokasi anda.

Kami berharap pengesyoran ini akan membantu anda menikmati muat turun apl percuma pada peranti Android dan iOS dengan selamat.

Itu menyimpulkan senarai kami untuk permulaan minggu ini. Jika anda mempunyai sebarang cadangan lain Gedung Google Play atau Apple App Store yang menarik yang anda ingin kongsikan dengan dunia, sila beritahu kami di bahagian komen!