Apl iOS Dan Android Percuma untuk menamatkan Minggu

17
Apl NextPit
© nextpit

Adakah anda tahu bahawa sesetengah apl percuma membuat kejutan dari semasa ke semasa? Walaupun pembangun menawarkannya secara percuma pada masa ini, tidak ada jaminan bahawa mereka akan kekal begitu selama-lamanya. Jika anda menjumpai apl yang anda sukai, adalah bijak untuk memuat turunnya dengan segera. Kami mengeluarkan senarai ini setiap dua minggu untuk memastikan tiada apl yang berulang.

Kami melakukan yang terbaik untuk memastikan apl ini bukan penipuan atau perangkap privasi tetapi tidak menyemaknya. Ini adalah artikel yang berbeza daripada 5 Apl Teratas Mingguan kami yang diterbitkan sekali seminggu. Oleh itu, sesetengah apl ini mungkin menampilkan lebih banyak iklan daripada biasa, serta pembelian dalam apl.


Petua: Jika anda rasa ada apl yang anda ingin gunakan pada masa hadapan tetapi tidak memerlukannya, anda boleh memuat turun dan memasangnya dahulu sebelum menyahpasangnya. Apl tersebut akan dianggap sebagai “dibeli” dan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya.


Apl Android yang percuma untuk masa yang singkat

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Emulator DS DraStik ($4.99): Suka permainan DS klasik dari Nintendo ini? Mungkin emulator mungkin memberi anda peluang…
 • Imbas Teks daripada Imej Inggeris ($1.49): Ekstrak teks daripada foto dan simpan di tempat lain.
 • Bahasa Inggeris untuk Semua Pro ($0.99): Belajar bahasa Inggeris dengan apl ini dan lihat betapa pantas anda boleh menambah baik dalam masa yang sesingkat mungkin.
 • Pintasan Laman Web ($0.99): Cipta pintasan tapak web dengan aplikasi kecil yang menarik ini yang memudahkan untuk berkongsinya kemudian.

Permainan Android

 • Permainan EHW Premium & 101 Survival ($0.49): Permainan strategi tatal sisi masa nyata yang memerlukan anda membina tentera anda dan melenyapkan semua sebelum anda.
 • Kelangsungan Bayangan ($0.99): Bertahan dengan gelombang demi gelombang serangan sambil anda menaiki tangga dan akhirnya mengalahkan bos yang besar.
 • Tanah Matematik ($3.99): Berikut ialah permainan untuk memastikan anak-anak anda sibuk sambil membiarkan mereka membetulkan aritmetik mereka.
 • Pencarian Memasak VIP: Food Wagon ($0.99): Permainan pengurusan trak makanan dalam permainan simulasi yang berlatarkan alam semesta alternatif.
 • Ajar Raksasa Anda ($8.99): Permainan fonik dan membaca yang dimaksudkan untuk kanak-kanak yang akan membantu mereka bertambah baik, menampilkan grafik comel.

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Pemadam AI Foto ($1.99): Segala-galanya nampaknya mengenai AI hari ini, dan apl ini membantu anda memadamkan elemen yang tidak diingini dalam foto. Jangan mengharapkan ia melakukan terlalu banyak dalam situasi yang rumit sekalipun.
 • Kalkulator HD Mudah ($0.99): Mahukan aplikasi kalkulator mudah yang boleh digunakan untuk membaca angka untuk anda, sekarang bagaimana pula?
 • Sesi PT ($4.99): Alat yang komprehensif yang semua jurulatih peribadi mungkin ingin melihat ke dalam untuk meningkatkan diri anda ke peringkat seterusnya.
 • Kipkam ($0.99): Apl pernafasan yang membolehkan anda kembali ke pusat anda apabila anda mengalami tekanan atau sangat tegang.
 • 2Perbelanjaan: Penjejak Perbelanjaan ($0.99): Menjejaki perbelanjaan harian anda bukanlah tugas yang mudah, jadi mengapa tidak dapatkan aplikasi untuk membantu anda?

Permainan percuma untuk iPhone dan iPad

 • BodyNav ($0.99): Cuba realiti maya dengan mengawal avatar menggunakan pergerakan badan anda.
 • Sayap Angin ($2.99): Terpulang kepada anda sekali lagi untuk menyelamatkan galaksi daripada pencerobohan makhluk asing yang akan berlaku. Adakah kapal kecil anda memenuhi tugas itu?
 • Alice Beyond Wonderland ($1.99): Permainan pengembaraan titik dan klik yang membolehkan anda meneroka kerajaan ajaib dalam grafik yang dilukis dengan cantik.
 • Ajar Raksasa Anda Membaca ($8.99): Mereka mengatakan cara terbaik untuk belajar adalah melalui bermain. Mungkin ini adalah satu permainan yang boleh diambil oleh anak kecil anda untuk belajar membaca?
 • Bandar Saya: Rumah Datuk Nenek ($3.99): Bukankah menghabiskan masa dengan atuk dan nenek itu adalah yang terbaik? Permainan ini membolehkan anda meneroka banyak bilik di rumah datuk dan nenek anda.

Sebelum memuat turun mana-mana apl yang dinyatakan, anda dinasihatkan untuk mengambil sedikit masa untuk menyemak butiran apl di Play Store atau App Store. Ini penting kerana sesetengah apl percuma ini mungkin mempunyai ciri unik atau kelemahannya sendiri.

Pembelian dan iklan dalam Apl: Jangan terkejut!

Berhati-hati dengan kedua-dua apl percuma dan berbayar, kerana ia mungkin menyamarkan pembelian dalam apl dan iklan. Ini amat penting apabila memuat turun permainan untuk kanak-kanak. Untuk mengelakkan sebarang isu yang tidak dijangka, sila ambil kira nasihat berikut:

 • Cara mengaktifkan Kawalan Ibu Bapa di Gedung Google Play
 • Bagaimana untuk kalis kanak-kanak telefon pintar dan tablet Android anda
 • Aplikasi Kawalan Ibu Bapa Terbaik

Kebenaran apl: Baca cetakan halus

Aplikasi tertentu menggunakan strategi rahsia untuk menjana keuntungan dengan mengumpul dan memperdagangkan data peribadi anda. Untuk memastikan keselamatan anda, anda dinasihatkan untuk memberikan hanya kebenaran yang diperlukan untuk aplikasi beroperasi. Contohnya, aplikasi jam penggera tidak memerlukan fungsi kamera atau akses kepada kenalan anda. Begitu juga, apl lampu suluh tidak memerlukan akses ke lokasi anda.

Mudah-mudahan, beberapa petua ini dapat membantu anda menikmati muat turun apl percuma Android dan iOS ini.

Apakah pendapat anda tentang senarai apl percuma minggu ini? Adakah terdapat apl di Google Play Store atau Apple App Store yang menarik minat anda? Beritahu kami dalam ulasan.