Apl iOS Dan Android Percuma untuk Telefon Pintar anda

13
Apl NextPit
© nextpit

Baru sahaja membuat prapesanan untuk Galaxy S24 Ultra (hands-on)? Mungkin anda boleh mengetahui aplikasi percuma yang ada untuk dimuat turun dan dipasang tepat pada masanya untuk ketibaan telefon bimbit baharu anda yang diidamkan. Lihat lajur iOS dan Android Apps of the Week percuma dua minggu ini dan temui sama ada terdapat apa-apa di sini yang menarik minat anda!

Anda akan dapati senarai ini berbeza dengan ketara daripada “5 Apl Teratas Minggu” kami kerana semua apl yang kami bincangkan di sini adalah percuma buat sementara waktu. Kami memilih apl yang menampilkan transaksi mikro yang minimum dan mempunyai penarafan 3.5 bintang pada tahap minimum untuk jaminan kualiti.

Terdapat tempoh masa terhad untuk semua apl percuma ini sebelum ia kembali kepada status berbayarnya. Jika anda menjumpai apl yang disenaraikan di sini tetapi tidak lagi percuma, maklumkan kepada kami supaya kami boleh mengemas kini artikel tersebut dengan sewajarnya.


Baik untuk diketahui: Jika anda menjumpai apl yang anda inginkan tetapi tidak diperlukan sekarang, muat turun dan pasang apl itu dahulu. Dengan cara ini, anda telah “membeli” sekali secara percuma dan ia akan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya—walaupun anda memadamkannya daripada telefon pintar anda selepas itu.


Apl Android yang percuma untuk masa yang singkat

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

Permainan Android

 • Penyangak Hati ($0.99): Mahukan permainan pengembaraan hack-and-slash penjara bawah tanah lama yang bagus? Di sinilah anda mendapat pembetulan anda.
 • Penembak Premium Zombie Age 2 ($0.99): Masa untuk menembak zombi untuk memelihara nyawa anda. Bolehkah anda bertahan dari serangan tanpa henti?
 • Memasak Kawaii ($0.99): Bolehkah anda membina empayar restoran di seluruh bandar? Cubalah dengan permainan ini!
 • Cytus II ($1.99): Permainan irama muzik yang direka dengan baik untuk mencabar refleks anda.
 • BERKARAT: Island Survival Pro ($0.99): Anda terperangkap di pulau dan memerlukan semua kecerdasan anda untuk terus hidup. Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan?

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Kaca Pembesar & Lampu Suluh ($0.99): Mengalami masalah membaca cetakan halus dalam buku dan dokumen? Apl ini mungkin boleh membantu.
 • Belanjawan Perbelanjaan Mudah ($0.99): Ingin menjejaki bajet anda? Mengapa tidak dapatkan apl untuk membantu anda?
 • Pixel Art Pro ($2.99): Jika anda suka melukis seni piksel, apl ini mungkin membantu anda berada di landasan yang betul.
 • Vinyl ($4.99): Apl pemain muzik yang bukan sahaja memainkan semula lagu kegemaran anda, ia melakukannya sambil kelihatan menarik dari segi estetika.
 • Cari Ace – Pelayar Adblock ($2.99): Pengalaman melayari setiap orang menjadi lebih baik tanpa iklan, dan penyemak imbas ini melakukan tugasnya.

permainan iOS

 • Cytus II ($1.99): Bagaimanakah koordinasi mata-tangan anda? Cubalah dengan permainan irama muzik ini.
 • Kota Saya: Bayi Baru Lahir ($3.99): Ketahui bagaimana kehidupan dengan bayi yang baru lahir. Bawa bayi ke doktor, ke pasar raya, pilihan di tangan anda!
 • Demetrios ($2.99): Novel visual pengembaraan gila yang cukup aneh dan lucu untuk menggelitik imaginasi anda.
 • Paintiles ($2.99): Cat jubin yang berbeza untuk dipadankan dengan warna mereka untuk membersihkan setiap peringkat.
 • Mania Mage ($1.99): Sentiasa ada pertukaran, bukan? Banyak harta karun menanti anda di penjara bawah tanah, tetapi anda mungkin perlu menangkis naga dengan sihir anda. Hanya berkata.

Kami harap anda mempunyai hujung minggu yang hebat! Mana antara apl tersenarai yang anda minati? Kami menantikan cadangan apl anda dalam ulasan.