Apl penstriman TV dan filem percuma yang sah pada Android

80
Apl terbaik untuk penstriman filem 6
© NextPit

Anda tidak perlu membayar langganan kabel atau penstriman untuk mendapatkan rancangan TV dan filem yang hebat pada telefon pintar Android anda. Tidak percaya saya? Kami telah mengumpulkan senarai apl yang membolehkan anda menstrim semua jenis kandungan secara sah dan percuma di AS. Semak ia keluar!

Hulu

Hulu membolehkan pengguna menonton rancangan TV dan filem premium pada telefon pintar atau tablet mereka tanpa membayar yuran langganan. Ia penuh dengan rancangan semasa dan klasik, filem asal Hulu, filem dan banyak rancangan kanak-kanak, menjadikannya teman tablet keluarga yang sempurna.

Jika anda mahukan akses penuh ke perpustakaan Hulu, anda perlu membayar $5.99 sebulan dengan iklan terhad dan $11.99 tanpa iklan, tetapi terdapat banyak permata dalam versi percuma juga. Jika anda bersedia untuk bersabar maka anda akan dapat menemui beberapa rancangan hebat secara percuma.

aliran 2

Hulu menawarkan perkhidmatan percuma dan berbayar untuk penstriman video dan filem dalam talian kepada pengguna Android. / © Hulu

Crackle

Crackle ialah apl percuma yang popular, yang dikemas kini setiap bulan dengan rancangan TV dan filem baharu. Dicipta oleh Kerapu tetapi kemudian dibeli oleh Sony, apl itu menampilkan iklan yang disiarkan pada selang masa yang tetap di seluruh kandungan, pertukaran yang mana anda mendapat pilihan media yang sangat baik dan aplikasi yang berfungsi jauh lebih baik daripada beberapa TV lain port perkhidmatan dalam senarai.

Crackle, seperti Netflix atau Amazon, telah mengambil beberapa kandungan asli yang semakin popular. Yang paling terkenal ialah ‘Comedians in Cars Getting Coffee’ lakonan Jerry Seinfeld. Ia pada musim kelapan dan telah menampilkan beberapa tetamu utama seperti Will Ferrell, Ricky Gervais dan Barack Obama.

CBS

Dengan apl CBS, anda boleh menstrim seberapa banyak yang anda mahu tanpa perlu mengesahkan kelayakan langganan TV kabel anda. Ia didatangkan dengan episod rancangan seperti The Big Bang Theory, Criminal Minds, Elementary, The Good Wife dan Two and a Half Men, serta hits lewat malam seperti The Late Show with David Letterman dan The Late Late Show dengan Craig Ferguson.

cbs

Tonton hits seperti The Big Bang Theory pada apl CBS. / © CBS

Rangkaian CW

Dengan rancangan seperti America’s Next Top Model, Arrow, Supernatural dan The Vampire Diaries, CW tidak mengecewakan dengan kandungan yang menyeronokkan. Anda tidak perlu mengesahkan kelayakan langganan TV kabel anda, tetapi anda perlu melihat iklan. Secara keseluruhannya, ini adalah apl yang baik (jika anda menyukai kandungan) yang berjalan dengan lancar.

cw

Rangkaian CW mempunyai barisan pertunjukan yang hebat. / © Rangkaian CW

Sejarah

Apl History Channel menawarkan beberapa rancangan realiti yang menyeronokkan seperti American Pickers, Gangland, Mountain Men, Ice Road Trucker dan episod lama Top Gear (yang baru-baru ini berpindah ke Amazon Prime dengan nama The Grand Tour). Apl Sejarah membolehkan anda mencari rancangan mengikut topik, seperti WWII atau Sejarah Purba, yang merupakan ciri yang kemas. Satu-satunya kelemahan ialah terdapat beberapa iklan yang dipaparkan setiap episod.

sejarah

Sejarah mempunyai semua rancangan realiti kegemaran anda dan program bermaklumat. / © Rangkaian Televisyen A&E

TV SPB

Apl Android SPB TV tidak khusus wilayah dan menawarkan kandungan dari seluruh dunia melalui pilihan stesen pelik dan menarik. Daripada saluran NASA kepada Komedi untuk Wanita, apl ini memberikan anda gabungan kandungan yang cukup sihat.

Anda tidak akan menemui filem blockbuster Hollywood, NBC atau Showtime terbaharu di SPB TV, tetapi jika anda ingin mengambil peluang menggunakan wild card, ini ialah apl untuk digunakan. Beberapa stesen pasti kelihatan lebih dewasa (bagaimana anda memilih untuk menggunakan maklumat itu terpulang kepada anda).

aliran 3

Aplikasi SPB TV menampilkan beberapa stesen TV antarabangsa dan bebas. / © NextPit

Crunchyroll

Satu lagi aplikasi penstriman Anime yang sangat baik ialah Crunchyroll. Dan yang ini boleh didapati melalui Google Play. Ia mempunyai banyak pilihan anime terbaik yang tersedia secara percuma. Aplikasi ini agak popular, dengan lebih sepuluh juta muat turun dan telah mendapat penarafan yang baik.

Menjalankan aplikasinya agak mudah. Hanya semak imbas rancangan kegemaran anda dan ia akan dijalankan dengan sari kata. Lalai ialah bahasa Inggeris supaya anda tidak perlu kacau dengan tetapan bahasa. Anda perlu menonton beberapa iklan tetapi kebanyakannya untuk perkhidmatan premium yang ditawarkannya. Pada asasnya, anda boleh membayar $4.99 supaya anda tidak perlu menonton iklan Crunchyroll.

aliran 5

Banyak anime percuma dengan aplikasi Crunchyroll. / © NextPit

Itu hanyalah beberapa cadangan tentang cara menstrim filem dan rancangan TV percuma pada telefon pintar anda. Jika anda mencuba mana-mana apl ini, apakah pendapat anda tentangnya? Adakah terdapat mana-mana apl kegemaran anda yang telah kami tinggalkan daripada senarai ini? Kongsi mereka dengan kami dalam komen.

Artikel ini telah ditulis semula sejak pertama kali diterbitkan. Komen di bawah mungkin tidak menggambarkan kandungan semasa.