Apl percuma terbaik untuk tablet iPad dan Android

82
AndroidPIT Microsoft Surface Go 7081
© NextPit

Terdapat banyak pengguna iPad dan tablet di luar sana. Di Apple App Store dan Google Play Store, sentiasa menarik untuk melihat bagaimana terdapat apl terpilih yang sentiasa tersedia secara percuma, walaupun untuk masa yang terhad sahaja. Berikut ialah pilihan susun atur khas bagi apl percuma terbaik (buat masa ini) yang kami pasang dan uji.

Biasanya, apl dan permainan berbayar yang percuma tidak akan menampilkan iklan atau sekatan yang menjengkelkan. Dalam senarai kami, kami menetapkan beberapa kriteria: apl terpilih perlu menerima penilaian minimum 4 bintang daripada sekurang-kurangnya 10 pengulas. Di atas semua itu, kami sentiasa memerhatikan apl yang direka khas untuk kegunaan tablet. Kriteria pemilihan ini adalah penting, berbanding dengan apl yang boleh digunakan dengan mudah merentas berbilang platform seperti komputer riba, telefon pintar atau tablet. Pada dasarnya, apl pilihan kami memberikan pengalaman terbaik pada tablet.

Kertas Buluh

Bamboo Paper ialah aplikasi untuk kedua-dua platform Android atau iOS yang mengubah media digital menjadi buku nota kertas, membolehkan anda melukis atau menulis idea anda untuk tujuan perkongsian. Sebagai contoh, anda boleh berkongsi pengetahuan anda di tempat kerja atau menghantar memo dengan mudah kepada orang yang anda inginkan.

Maklumat pada apl untuk Android:

 • Bintang: 4.1
 • Bilangan ulasan: 1,249
 • Promosi tamat pada 30 Jun 2020

Awak boleh muat turun Kertas Buluh daripada Gedung Google Play.

Awak boleh muat turun Kertas Buluh daripada Apple App Store.

Babi Peppa

Disebabkan permintaan ramai, permainan kanak-kanak ini mengalami kebangkitan pada tahun 2015. Sejak itu, ia menjadi klasik untuk generasi muda yang membesar dengan pengembaraan Peppa di taman hiburan.

Maklumat apl untuk Android:

 • Bintang: 4.2
 • Bilangan ulasan: 816

Awak boleh muat turun Peppa Pig dari Gedung Google Play.

Vittle: Video Papan Putih Pintar

Dengan aplikasi ini, anda akan dapat mencipta skrin video hanya dengan kuasa pertuturan atau tulisan. Walaupun keupayaan pengecaman pertuturannya mungkin tidak setepat menulis perkara sendiri, ia masih merupakan usaha yang bagus.

Captura de pantalla 2020 05 14 a la 15.07.59

Vittle: Video Papan Putih Pintar. / © Apple App Store

Maklumat apl untuk iOS:

 • Bintang: 4.8
 • Bilangan ulasan: 43

Awak boleh muat turun Vittle: Video Papan Putih Pintar daripada Apple App Store.

Pembelajaran Gitar Amped

Amped adalah lebih daripada aplikasi pembelajaran gitar: ia adalah cara yang menyeronokkan dan pantas untuk belajar, mengajar anda langkah demi langkah, dari peringkat pemula sehinggalah menjadi seorang profesional. Anda boleh belajar mengikut kadar anda sendiri, yang berguna kerana kita semua mempunyai keluk pembelajaran yang berbeza. Anda boleh mengikuti tema tertentu daripada kurikulum atau membuat improvisasi pada beberapa lagu kegemaran anda. Selamat bergembira!

Captura de pantalla 2020 05 14 a la 15.15.59

Pembelajaran Gitar Amped. / © Apple App Store

Maklumat apl untuk iOS:

 • Bintang: 4.5
 • Bilangan ulasan: 10

Awak boleh muat turun Amped Guitar Learning daripada Apple App Store.

Stella Tour – AR Stargazing

Stellar Tour ialah panduan utama kepada kosmos. Halakan peranti anda ke arah langit malam dan alam semesta baharu dibuka untuk anda terokai. Anda boleh menyemak semua jenis objek astronomi, daripada buruj hingga bintang, sistem planet, galaksi, nebula, planet, bulan, dll. Ia adalah sempadan terakhir, dari keselesaan rumah anda sendiri.

1584196 3

Stella Tour – AR Stargazing. / © Apple App Store

Maklumat apl untuk iOS:

 • Bintang: 4.7
 • Bilangan ulasan: 187

Awak boleh muat turun Stella Tour – AR Stargazing dari Apple App Store.

Semua maklumat yang disiarkan adalah tepat pada masa penerbitan. Walau bagaimanapun, jika anda menemui ralat dalam artikel ini atau apl yang tidak lagi tersedia secara percuma, beritahu kami dalam ulasan.