Apl percuma untuk Android & iOS: Dapatkan apl berbayar ini secara percuma!

105
Apl NextPit minggu ini 12
© NextPit

Adakah anda suka menyemak apl baharu sepanjang masa? Dewa-dewa sedang tersenyum kepada anda ketika itu. Sama seperti jam setiap minggu, kami telah menghasilkan pilihan apl dan permainan yang baik untuk kedua-dua telefon Android dan iPhone yang percuma untuk masa terhad sahaja! Kami akan berkongsi dengan anda bagaimana anda boleh mendapatkan muat turun berharga ini tanpa perlu mengeluarkan satu sen pun.

Jika anda telah mengikuti NextPit untuk sementara waktu, anda akan tahu apa yang diharapkan di sini dalam artikel ini: Gedung Google Play dan App Store Apple menawarkan diskaun dan promosi secara tetap di mana anda boleh mendapatkan apl berbayar secara percuma untuk masa yang terhad sahaja.

Kami telah mengumpulkan apl percuma ini dan menyenaraikannya untuk anda, tidak seperti senarai lima apl terbaik minggu ini, kami tidak akan menguji setiap apl percuma buat sementara waktu. Oleh itu, berhati-hati sedikit, supaya anda tidak terjebak dalam lubang wang kerana sesetengah apl mungkin masih termasuk transaksi mikro.


Dapatkan Prime Gaming Percuma 30 hari
dengan Percubaan Perdana Amazon

Petua: Adakah anda mahu menyimpan apl percuma untuk masa hadapan? Hanya muat turun sekali dan nyahpasangnya jika perlu. Dengan cara ini, ia masih akan ditambahkan dan disimpan dalam senarai apl yang dibeli anda, dan anda boleh memuat turunnya semula pada masa hadapan secara percuma sebaik sahaja anda memerlukannya.

Apl percuma untuk telefon Android anda

Apl ini adalah percuma di Gedung Google Play

 • Perakam Suara Tape-A-Talk Pro ($3.99): Perakam Suara Tape-a-Talk Pro membolehkan anda merakam suara dan audio dalam kualiti tertinggi. Ia menyokong rakaman tanpa had di latar belakang. Dengar rakaman audio dan suara anda dengan mudah dengan satu klik dan editnya dalam apl. Jeda/Putar Balik/FF seperti yang anda ketahui daripada mesin imlak.
 • Galeri ($0.99): Galeri ialah apl album foto pintar yang menyusun foto dan video anda dalam beberapa detik, membolehkan anda menghidupkan semula dan berkongsi detik terbaik dalam hidup anda.
 • Penukar NT ($2.99): Dengan NT Converter, otak anda boleh berehat kerana aplikasi penukar unit premium ini memaparkan pelbagai ciri lanjutan lebih daripada 40 penukar unit yang mengendalikan lebih 1,200 unit.

Permainan mudah alih ini adalah percuma di Gedung Google Play

 • Nasib baik! ($0.99): Permainan platformer 2D ini agak hambar dan anda mungkin kecewa dengannya. Di samping itu, tempoh permainan ini mungkin kelihatan sangat singkat dan ia boleh mengecewakan anda lebih banyak lagi, tetapi apa-apa sahaja—ia percuma!
 • Pemusnah Bandar HD ($2.49): Matlamat anda dalam permainan ini adalah sangat mudah: Merobohkan bandar pada masa lapang anda sendiri! Terdapat dua mod permainan untuk dipilih – Mod Teka-teki dan Mod Taman Permainan. Kemajuan diukur melalui pemusnahan bandar-bandar.
 • Cabaran Ejaan PRO ($1.49): Sudah tiba masanya untuk melihat sejauh mana kemampuan perbendaharaan kata anda dengan permainan ini yang menggabungkan kemahiran ejaan anda dengan banyak perkataan.
 • Truth or Dare PRO ($0.99): Ini adalah salah satu permainan terbaik untuk dimainkan dalam kumpulan antara pasangan, rakan, keluarga dan kekasih. Truth Or Dare juga merupakan variasi permainan Spin The Bottle. Ini adalah aplikasi yang sesuai untuk parti, tarikh, penginapan tidur, dan memecahkan ais.
 • Elote ($0.99): Nak sediakan jagung macam-macam cara? Ini adalah aplikasi yang sesuai untuk anda, sambil anda memikirkan berapa banyak cara anda boleh memasak jagung.
 • Ajar Raksasa Anda Membaca ($5.99): Ajar Raksasa Anda untuk Membaca ialah permainan fonik dan membaca yang memenangi anugerah untuk kanak-kanak. Dinikmati oleh lebih 30 juta di seluruh dunia, Teach Your Monster to Read ialah apl membaca kanak-kanak yang benar-benar hebat yang menjadikan pembelajaran membaca menyeronokkan untuk kanak-kanak berumur antara 3-6 tahun.
 • Cabaran Bola Sotong ($0.49): Permainan ini ialah permainan fizik yang mudah di mana anda perlu bergerak, menyelak dan memanipulasi halangan untuk menjatuhkan bola ke dalam baldi. Terdapat 2 mod untuk dipilih, dengan lebih seratus tahap untuk membuat anda sibuk.
 • Penembak Angkasa: Serangan Galaxy ($0.99): Betapa hebatnya refleks anda? Space Shooter: Galaxy Attack menguji keberanian anda semasa anda menghadapi pelbagai bentuk hidupan luar bumi yang ingin menghilangkan kewujudan anda. Lebih baik mereka daripada anda!
 • Lompat Shuriken ($0.99): Perjalanan dengan shuriken setinggi mungkin! Permainan melompat ke atas ini akan menguji kelajuan tindak balas anda dan kemahiran melompat. Anda akan dicabar untuk melompat dari rasuk ke rasuk sambil menghiris buah-buahan. Ia seperti variasi Fruit Ninja!

Apl percuma untuk iPhone anda

Apl ini adalah percuma untuk iOS

 • Masa Televisyen ($2.99): Masa Televisyen ialah cara terbaik untuk menjejak rancangan yang anda tonton, dengan antara muka yang cantik dan banyak ciri. Lagipun, dengan begitu banyak rancangan untuk diingati, ia boleh menjadi luar biasa dengan cepat, jadi mengapa tidak membiarkan apl melakukan kerja keras untuk anda?
 • AnyFind: Cari Peranti Hilang ($1.99): Adakah anda klutz penduduk? AnyFind diperakui untuk berfungsi dengan peranti Bluetooth yang serasi seperti Apple AirPods dan fon telinga wayarles lain daripada Beats, Bose, Jabra, Jaybird dan JBL.
 • Teks Ucapan Kepada Ucapan ($0.99): Terlalu sibuk untuk membaca artikel dari tapak web kegemaran anda? Duduk, berehat dan dengar apabila berita daripada mana-mana tapak web dibacakan semula kepada anda dengan kelajuan boleh laras dan berbilang aksen.
 • Pelayar Bolt ($3.99): Bolt Browser ialah penyemak imbas dan pengurus fail peribadi, selamat, berorientasikan produktiviti yang disertakan dengan ciri unik dan paling dikehendaki seperti penyemakan imbas peribadi (secara lalai), akses selamat melalui kod laluan, keupayaan untuk mengimport dokumen dan media daripada Apl fail, kelajuan main balik boleh laras dan sokongan Gambar dalam Gambar (sesuai untuk kuliah), antara lain.

Permainan mudah alih ini adalah percuma untuk iOS

 • Suku Kata Chimp Fu ($2.99): Dapatkan rahsia suku kata untuk meningkatkan kemahiran membaca dan mengeja dengan permainan ini, di mana anda boleh mempelajari sehingga enam jenis suku kata, membaca perkataan dua dan tiga suku kata, semuanya merentasi 9 tahap keseronokan gila!
 • Ajar Raksasa Anda Membaca ($5.99): Sama seperti pada Android, ini ialah permainan yang memenangi anugerah, fonik dan membaca untuk kanak-kanak. Dinikmati oleh lebih 30 juta di seluruh dunia, Teach Your Monster to Read ialah apl membaca kanak-kanak yang benar-benar hebat yang menjadikan pembelajaran membaca menyeronokkan untuk kanak-kanak berumur antara 3-6 tahun.
 • Isi Saya ($1.99): Ini ialah permainan teka-teki untuk pencinta teka-teki, di mana anda ditugaskan untuk mengisi grid dengan kepingan teka-teki berbentuk aneh.
 • Pencarian Suram ($3.99): Grim Quest ialah RPG / Dungeon Crawler berasaskan giliran klasik dengan estetika gothic dan suasana retro. Berlatarkan dunia fantasi gelap dengan unsur-unsur seram Lovecraftian, ia memberi banyak penekanan pada suasana dan rendaman, menggunakan visual gelap, muzik muram dan banyak teks bertulis. Beberapa elemen seperti penyangak dilemparkan untuk ukuran yang baik.
 • Bilik Surat ($1.99): Setiap teka-teki menunjukkan kepada anda petunjuk dan satu set huruf untuk mencipta jawapan yang diingini. Pada mulanya anda perlu menyusun semula huruf, tetapi kemudian anda perlu menguasai on-off dan multi-huruf untuk berjaya. Dengan lebih 330 teka-teki, anda pasti akan disibukkan untuk masa yang lama!

Kami memastikan anda telah menemui beberapa apl baharu yang menarik. Jika tidak, kami akan kembali awal minggu depan dengan lebih banyak cadangan—dan kami pasti anda akan temui sesuatu yang sesuai kemudian! Pernahkah anda melihat apl berbayar dalam senarai? Kemudian kami berbesar hati untuk anda memberikan petunjuk kepada kami dalam ulasan!