Apl percuma untuk Android & iOS: Dapatkan apl berbayar ini secara percuma!

101
Apl NextPit minggu ini 12
© NextPit

Adakah anda suka menyemak apl baharu sepanjang masa? Dewa-dewa sedang tersenyum kepada anda ketika itu. Sama seperti jam setiap minggu, kami telah menghasilkan pelbagai pilihan apl dan permainan untuk kedua-dua telefon Android dan iPhone yang percuma untuk masa terhad sahaja! Kami akan berkongsi dengan anda bagaimana anda boleh mendapatkan muat turun berharga ini tanpa perlu mengeluarkan satu sen pun.

Jika anda telah mengikuti NextPit untuk sementara waktu, anda akan tahu apa yang diharapkan di sini dalam artikel ini: Gedung Google Play dan App Store Apple menawarkan diskaun dan promosi secara tetap di mana anda boleh mendapatkan apl berbayar secara percuma untuk masa yang terhad sahaja.

Kami telah mengumpulkan apl percuma ini dan menyenaraikannya untuk anda, tidak seperti senarai lima apl terbaik minggu ini, kami tidak akan menguji setiap apl percuma buat sementara waktu. Oleh itu, berhati-hati sedikit, supaya anda tidak terjebak dalam lubang wang kerana sesetengah apl mungkin masih termasuk transaksi mikro.


Dapatkan Prime Gaming Percuma 30 hari
dengan Percubaan Perdana Amazon

Petua: Adakah anda ingin menyimpan beberapa apl percuma yang menarik untuk masa hadapan? Muat turunnya sekali sahaja dan nyahpasangnya jika anda memerlukan ruang. Dengan cara ini, apl percuma yang sekarang masih akan ditambahkan dan disimpan dalam senarai apl yang dibeli anda, dan anda boleh memuat turunnya semula pada masa hadapan secara percuma sebaik sahaja anda memerlukannya.

Apl percuma untuk telefon Android anda

Apl ini pada masa ini percuma di Gedung Google Play

 • Pelayan Folder ($1.99): Dengan apl ini, anda boleh memilih folder dan mengaksesnya melalui HTTP daripada mana-mana peranti. Keselamatan adalah yang terpenting, kerana apl hanya menyediakan akses kepada folder dan subdirektori yang dipilih. Jeda/Putar Balik/FF seperti yang anda ketahui daripada mesin imlak anda.
 • Pengimbas EVP Gelombang Semangat ($2.49): Ada sesuatu yang pelik di kawasan kejiranan, siapa yang akan anda hubungi? Seseorang yang mempunyai aplikasi Spirits Wave, sudah tentu. Aplikasi ini mendakwa sebagai sistem semua-dalam-satu yang berkuasa untuk komunikasi roh. Perhentian seterusnya, suaka!
 • Peringatan Pro ($2.99): Ini ialah apl peringatan yang berfungsi sahaja, kerana tiada iklan yang menjengkelkan untuk mengecewakan gaya anda. Apa lagi awak lupa? Apa yang saya buat di sini? Hello?

Permainan mudah alih ini pada masa ini percuma di Gedung Google Play

 • Teka-teki Meneka Permainan Pro ($1.99): Anda tidak perlu menjadi penjahat Batman gila yang melarikan diri dari Arkham Asylum untuk menggelitik otak anda.
 • Biarkan Firaun Bebas ($0.99): Matlamat anda dalam permainan ini adalah sangat mudah: Gerakkan pelbagai sarkofagus untuk membebaskan Firaun!
 • Lebuhraya Infiniti ($0.99): Permainan perlumbaan kereta dengan grafik mewah, di mana anda cuba menghidupkan fantasi anda tanpa risiko mengalami ruam jalan raya.
 • Mentol: Permainan Lampu ($0.99): Tingkatkan kuasa otak anda dengan mengingati susunan mana mentol ini menyala dan melakonkannya semula.
 • Matematik Kelajuan ($1.49): Berikut ialah permainan yang memastikan anda boleh berfikir dengan pantas dengan menyelesaikan persamaan matematik dalam masa yang paling pantas.
 • Pembela Empayar ($0.99): Adakah anda fikir anda mempunyai kepintaran strategik untuk dapat mengendalikan gelombang demi gelombang serangan musuh? Cuba tangan anda pada permainan ini untuk mengetahui!
 • Peppa Pig: Taman Tema ($3.99): Anak-anak kecil pasti akan menyukai permainan ini, kerana mereka menyertai Peppa Pig di taman tema dan menikmati semua tarikan yang disediakan taman tema.
 • Belon Pop ($1.99): Satu variasi Candy Crush, permainan ini mahu anda melepaskan tekanan untuk meletuskan semua belon warna yang berbeza!
 • Memasak Kawaii ($0.99): Suka memasak? Maka ini adalah permainan yang sempurna untuk anda tanpa rasa berminyak! Lihat seberapa pantas anda dapat melayani tetamu anda dengan pesanan masuk!

Apl percuma untuk iPhone anda

Apl ini pada masa ini percuma untuk iOS

 • Jam Besar ($0.99): Memandangkan betapa besarnya paparan iPhone jika anda mengambil versi Pro Max, anda boleh menikmati jam penggera yang bagus dan besar di sisi katil anda dengan apl ini.
 • GoTV – Pemain IPTV M3U ($1.99): GoTV membolehkan anda menonton saluran TV secara langsung pada iPhone atau iPad anda. Ia semudah menambah pautan ke senarai main M3U atau menampalnya pada apl untuk menonton TV dalam talian.
 • undur ($1.99): iPhone anda adalah kuasa besar yang boleh melakukan banyak pengiraan, tetapi bagaimana pula dengan cuba membezakan antara dua tarikh? Apl Countdown melakukannya dengan cara yang intuitif dan mudah.
 • PDF Max Pro ($9.99): Ini ialah apl PDF Max serba baharu yang membolehkan anda menikmati semua ciri premiumnya, terus pada keselesaan telefon pintar anda.

Permainan mudah alih ini pada masa ini percuma untuk iOS

 • Teka-teki Gelongsor ($0.99): Pilih otak anda dengan menyusun jubin dalam susunan berangka menaik.
 • Simulator Menunggang Kuda Liar 3D ($9.99): Pernah terfikir bagaimana rasanya cuba menjinakkan kuda? Anda kini boleh berbuat demikian dengan aplikasi ini, tanpa menghadapi risiko patah tulang selepas tercampak.
 • Peppa Pig: Fun Fair ($3.99): Anak-anak kecil pasti akan menyukai permainan ini, kerana mereka menyertai Peppa Pig di pesta yang menyeronokkan dan menikmati semua tunggangan dan permainan di sana.
 • Menyerang Gerombolan ($0.99): Jauhkan kerajaan anda daripada menyerang perompak yang tidak mahu berbuat apa-apa selain daripada merompak dan berlari-lari dengan ganas. Pastikan kemahiran pertahanan menara anda setanding!
 • Mania Mage ($0.99): Dalam dunia di mana naga pernah memerintah tetapi kini tidur di penjara bawah tanah. Sudah tentu, menemani mereka adalah kekayaan mereka, dan anda memerlukan wang. Masa untuk menghadapi beberapa cicak yang dahsyat dan muncul kaya-dan hidup!

Kami memastikan anda telah menemui beberapa apl baharu yang menarik. Jika tidak, kami akan kembali awal minggu depan dengan lebih banyak cadangan—dan kami pasti anda akan temui sesuatu yang sesuai kemudian! Pernahkah anda melihat apl berbayar dalam senarai? Kemudian kami berbesar hati untuk anda memberikan petunjuk kepada kami dalam ulasan!