Apl percuma untuk Android & iOS: Dapatkan versi berbayar ini secara percuma!

92
Apl NextPit
© NextPit

Kurang daripada dua minggu hingga 2023 tetapi itu bukan alasan untuk tidak membawakan pilihan apl dan permainan percuma NextPit kepada anda daripada Gedung Google Play dan Apple App Store. Apl ini biasanya dibayar, tetapi untuk masa yang terhad boleh dipasang secara percuma, tepat pada masanya untuk Cuti.

Senarai apl percuma ini akan dikemas kini dua kali setiap minggu. Kaveat biasa dikenakan walaupun: apl ini tersedia secara percuma pada masa penerbitan, tetapi pada masa anda membaca artikel ini atau benar-benar menyemak apl yang disenaraikan, apl tersebut mungkin telah kembali kepada status berbayarnya. Walaupun promosi Gedung Google Play pada apl agak mudah diperhatikan, perkara menjadi lebih rumit dengan Apple App Store kerana promosi tidak ada tempoh masa tertentu mengenai masa ia akan bertahan, dan hanya boleh hilang dalam sekelip mata.

 • Baca juga: Panduan lengkap untuk mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua pantas: Setiap kali anda menjumpai apl atau permainan yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak menggunakannya lagi, atau peranti anda mempunyai terlalu banyak ruang, anda boleh meneruskan dan memasang apl itu buat masa ini. Setelah berbuat demikian, anda boleh memadamkan apl yang baru dipasang daripada peranti anda kerana ia sudah menjadi sebahagian daripada pustaka apl anda. Ini membolehkan anda memasangnya pada masa hadapan apabila diperlukan. Ini adalah kaedah yang boleh dipercayai untuk memanfaatkan sepenuhnya promosi jangka pendek.

Apl Android percuma sementara di Gedung Google Play

Apl produktiviti/gaya hidup Android yang percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

Permainan mudah alih Android yang percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

 • Premium Castle Defender ($0.99): Versi tanpa iklan bagi permainan menara pertahanan yang popular dengan lebih daripada 100,000 muat turun.
 • Evertale ($0.99): Tangkap raksasa dan kembangkan mereka dengan melatih dan bertarung dengan makhluk lain sambil menerokai bandar dan hutan belantara.
 • Bebola Magnetik HD ($0.99): Kosongkan papan dengan membaling sfera dan memadankannya mengikut warna. Resipi terkenal untuk permainan yang tidak berkesudahan.
 • Zaman Zombie 3 ($0.99): Tindakan menatal sisi untuk membunuh zombi (siapa lagi?) dengan pelbagai hero dan senjata.

Apl iOS percuma buat sementara waktu di Apple App Store

Apl iOS produktiviti/gaya hidup ini percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • MovieSpirit – Movie Maker Pro ($9.99): Edit video pendek untuk dikongsi dengan rakan dan keluarga di media sosial.
 • Siar semula untuk Instagram ($3.99): Siar semula gambar Instagram dengan hanya menyalin URL dan menyiarkannya semula dalam garis masa anda.
 • Barometer Digital S10 ($0.99): Gunakan penderia barometer terbina dalam dalam iPhone dan iPad yang disokong untuk menyemak tekanan atmosfera semasa.
 • Tertib ($0.99): Susun dan segerakkan senarai tugasan anda merentas peranti dengan makluman berdasarkan masa dan juga lokasi.

Permainan iOS percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • penuhkan saya ($1.99): Permainan teka-teki mudah di mana anda meletakkan bentuk geometri untuk mengisi papan dan pergi ke peringkat seterusnya.
 • Topi Gila ($0.99): Satu lagi teka-teki perlawanan-3 untuk menghabiskan masa, .apa lagi yang boleh kita katakan?
 • Hancurkan Bata ($4.99): Pecahkan blok dan kumpulkan kuasa dalam klon Arkanoid ini.
 • Carl bercakap ($0.99): Koleksi ringkas permainan mini untuk mengalih perhatian anak-anak kecil.

Apa pendapat anda tentang pilihan kami minggu ini? Adakah anda menemui aplikasi atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Jangan ragu untuk berkongsi kebaikan anda dalam komen.