Apl percuma untuk Android & iOS: versi Pro ini percuma buat sementara waktu!

110
Apl NextPit minggu ini 11
© NextPit

Memandangkan kita telah sampai ke penghujung minggu yang panjang lagi, tiba masanya untuk melepaskan tenaga dari kerja dan kehidupan secara umum dengan berehat dengan beberapa apl dan permainan yang menyeronokkan. Oleh itu, bermain permainan lama yang sama setiap minggu menjadi bosan dengan cepat. Atau mungkin anda sedang mencari perubahan dalam hidup. Fortune tersenyum kepada anda kerana anda berada di tempat yang betul. Kami mempunyai apl dan permainan yang dipilih susun khas untuk kedua-dua telefon Android dan iPhone yang tersedia secara percuma untuk masa terhad sahaja! Biar kami tunjukkan kepada anda cara anda boleh mendapatkan muat turun apl berharga ini tanpa perlu mengosongkan akaun bank anda.

Ini kerana Gedung Google Play dan App Store Apple menawarkan diskaun dan promosi secara tetap di mana anda boleh mendapatkan apl berbayar secara percuma untuk masa yang terhad sahaja.


Dapatkan Video Perdana Percuma 30 hari
dengan Percubaan Perdana Amazon

Kami telah mengumpulkan apl percuma ini dan menyenaraikannya untuk anda, tidak seperti senarai lima apl terbaik minggu ini, kami tidak akan memasang semua apl yang disenaraikan di bawah. Walau bagaimanapun, teruskan dengan beberapa tahap berhati-hati kerana sesetengah daripada ini mungkin memerlukan transaksi mikro untuk membantu anda pergi lebih jauh dalam permainan. Apakah kemuncak anda minggu ini? Mungkin UT Promoter Pro, apl untuk pemberi pengaruh yang memberi inspirasi yang ingin meningkatkan pangkalan pelanggan mereka? Atau mungkin permainan Despotisme 3kdi mana anda sendiri adalah AI yang maha kuasa untuk melawan manusia?

Petua: Adakah anda mahu menyimpan apl percuma untuk masa hadapan—tetapi tidak memerlukannya sekarang? Hanya muat turun dan pasang sekali, dan nyahpasangnya jika anda memerlukan ruang. Dengan cara ini, ia masih akan ditambahkan dan disimpan dalam senarai apl yang dibeli anda, dan anda boleh memuat turunnya semula pada masa hadapan secara percuma sebaik sahaja anda memerlukannya.

Apl percuma untuk telefon Android anda

Apl ini adalah percuma di Gedung Google Play

 • UT Promoter Pro ($0.99): Adakah anda seorang influencer yang sedang mencari lebih ramai pelanggan? Jika demikian keadaannya, maka anda mungkin ingin menyemak aplikasi sah ini yang membantu mempromosikan anda, dan semua pelanggan yang mendaftar adalah sah!
 • Livemocha: Belajar Bahasa ($0.99): Perjalanan ke luar negara hari ini ke negara asing lebih mudah dengan terjemahan mesin, tetapi mengapa tidak meningkatkan permainan dengan versi istimewa Livemocha ini? Apl itu mendakwa anda boleh mempelajari lebih lanjut tentang bahasa yang dipilih dalam masa beberapa hari, di mana setengah dozen modul pembelajaran tersedia untuk dipilih: Belajar, Tulis, Dengar, Sebut, Faham dan Dialog.
 • SkanApp ($19.99): Ingin mengimbas banyak buku atau dokumen dengan telefon anda? SkanApp sangat masuk akal. Hanya letakkan telefon pintar anda dalam tripod seperti pembinaan (atau Skanstick) dan nikmati faedah pengimbasan bebas tangan.
 • Tidur Lebih Cepat, Meditasi Pro ($8.49): Cari masalah untuk tidur? Mungkin bunyi putih atau bunyi latar belakang lain boleh membantu anda, dan apl ini melakukan perkara itu dengan menawarkan bunyi yang biasa dan menenangkan seperti hujan deras, air terjun yang mencurah-curah, deruan ombak di sepanjang pantai dan air sungai yang menggelegak yang mengalir ke bawah. Anda tidak akan kehilangan sebarang tidur apabila memasang apl ini kerana ia percuma buat masa ini!

Permainan mudah alih ini adalah percuma di Gedung Google Play

 • Sudden Warrior Plus ($0.99): Ini adalah satu permainan di mana anda akan dapat memberikan latihan yang tidak berkesudahan untuk ibu jari anda dengan mengetik dengan marah pada skrin untuk menyerang gerombolan musuh dalam pertempuran yang menyeronokkan dan mendebarkan.
 • Word Catur PRO ($1.99): Bagaimanakah permainan perkataan boleh dianggap ‘bersantai’? Ketahui dengan Word Chess PRO, di mana anda ditugaskan untuk mencari sebanyak mungkin perkataan Inggeris dengan setiap papan perkataan. Terdapat lima mod permainan berbeza dan lebih setengah juta perkataan untuk dipilih.
 • Block Blast: Permainan Retro ($1.49): Block Blast cukup ketagihan dengan sendirinya, menampilkan grafik gaya retro di mana anda perlu memadankan blok dengan warna yang sama secara menegak untuk mengosongkan garisan. Adukan refleks dan kelajuan anda dengan blok yang bergerak pantas ini.
 • Secret Menara VIP ($0.99): Dengan lebih 500 tahap untuk diselesaikan semasa anda menentang musuh yang kuat dan bos gila, ini adalah satu tajuk kasual yang akan membuatkan anda kembali untuk mendapatkan lebih banyak lagi.
 • Demon Warrior Premium ($0.99): Tajuk hack-and-slash ini akan membuatkan anda kembali untuk aksi yang lebih memacu adrenalin semasa anda membazir kepada gerombolan syaitan merentasi pelbagai peringkat.
 • Wira Z ($1.99): Dalam suasana kiamat zombi yang lain, anda nampaknya telah terselamat secara ajaib dan kini mesti menggunakan akal anda untuk terus hidup dan keluar dari lubang neraka ini.
 • Lebuhraya Infiniti ($0.99): Tidak mampu membeli supercar eksotik dalam kehidupan sebenar? Jangan risau, dengan apl ini, anda mendapat grafik kehidupan yang sebenar pada skrin kecil semasa anda menyusuri lebuh raya dan jalan raya tanpa rasa takut akan kecederaan atau tiket memandu laju.
 • Sphaze ($0.99): Manipulasi labirin yang mustahil dan pandu robot misteri melalui dunia yang menakjubkan dengan apl ini, di mana anda mungkin mendapati diri anda mati otak pada penghujung hari tanpa mendekati penyelesaian.
 • Despotisme 3k ($3.99): Senario kemanusiaan yang diperhambakan oleh AI boleh menjadi satu yang menakutkan, tetapi jika anda berada di sebelah kanan konflik, maka ia sentiasa lebih baik! Kembali ke Matrix, manusia kini dieksploitasi oleh anda, mesin, untuk mengeluarkan kuasa semasa anda mengembangkan empayar anda!

Apl percuma untuk iPhone anda

Apl ini adalah percuma untuk iOS

 • GRAF LÒMÒ ($1.99): Dengan lebih seribu kebocoran cahaya rawak dan kesan penapis untuk dipilih, anda pasti boleh meningkatkan permainan fotografi anda pada iPhone dengan aplikasi ini. Sesuai untuk influencer atau mereka yang suka menyusun gambar mereka secara khusus untuk menarik perhatian dunia—atau semata-mata untuk kepuasan diri peribadi.
 • Tugasan Super ($4.99): Adakah anda seorang yang sentiasa suka berlengah-lengah hanya kerana anda tidak tahu bagaimana anda boleh memulakan hidup dengan senarai tugasan? Supertodos hadir sebagai cara yang berkesan untuk mengatur semua tugasan dalam hidup anda, di mana ia menyegerakkan dengan iCloud supaya anda tidak akan mempunyai alasan bahawa anda tidak tahu perkara seterusnya dalam senarai anda.
 • Penjejak Perbelanjaan Nudget ($4.99): Jejaki perbelanjaan harian anda. Ini adalah langkah pertama untuk mencapai kemerdekaan kewangan, jadi anda mungkin ingin memastikan bahawa setiap sen diambil kira. Mengapa tidak dapatkan apl untuk membantu anda berbuat demikian semasa anda menggunakannya?
 • Mudah Alih Stellarium ($13.99): Pernah terfikir betapa kecilnya anda di seluruh alam semesta? Yakin dengan hakikat bahawa anda dan saya tidak penting dalam skema yang lebih besar dengan Stellarium Mobile sebagai apl planetarium ini yang menunjukkan dengan tepat apa yang anda lihat apabila anda melihat bintang pada malam yang cerah.

Permainan mudah alih ini adalah percuma untuk iOS

 • Vive le Roi 3 ($4.99): Permainan teka-teki dan jangkaan ini tidak bergantung pada peluang atau masa. Fikirkan cara anda dengan menyelesaikan teka-teki mini, memilih tangga yang sesuai di setiap tingkat untuk menyelamatkan kepala raja daripada dipisahkan dari bahunya tepat pada masanya.
 • Permainan Wanita dari Jendela ($0.99): Ingin menjadi (tidak) terkejut? Anda bersendirian, dan mencari jalan keluar, anda pasti akan menemui kejutan yang berbeza-dengan cara yang tidak menyenangkan! Cuba untuk terus hidup!
 • Skrol Dicuri Ninja ($0.99): Sekarang ini ialah aksi arked skrol tali pinggang 2D gaya seni kartun tulen yang menampilkan pertempuran bos epik dan reka bentuk tahap yang menakjubkan! Adakah jari anda cukup pantas untuk mengikuti aksi tersebut? Masa untuk memasang permainan dan ketahui!
 • Tiada Cat ($1.99): Sekarang ini adalah aplikasi yang menarik dengan haknya sendiri. Premisnya mudah: Tekan “Cat” jika anda menyukai apa yang anda lihat atau “Tidak” jika anda tidak suka! Luncurkan jari anda ke lukisan untuk “Nudge” dan ketik lukisan untuk menjeda, menamakan dan menyimpan. Tidak berfikiran tetapi pembunuh masa.
 • 100 Bola ($0.99): Berapa cepatkah masa reaksi anda? Ketahui dalam permainan 100 Bola ini yang sangat mudah tetapi sangat ketagihan! Anda akan menguji masa tindak balas anda dengan satu ketukan mudah dalam permainan ini yang dikuasakan oleh enjin fizik yang realistik.

Kami berharap usaha kami tidak sia-sia, bahawa anda akan menemui beberapa apl baharu yang menarik. Jika tidak, kami akan kembali awal minggu depan dengan lebih banyak cadangan—dan kami pasti anda akan temui sesuatu yang sesuai kemudian! Pernahkah anda melihat apl berbayar dalam senarai? Kemudian kami berbesar hati untuk anda memberikan petunjuk kepada kami dalam ulasan!