Apl percuma untuk Android & iOS: versi Pro ini percuma buat sementara waktu!

113
Apl NextPit minggu ini 12
© NextPit

Jika anda tidak tahan melihat apl dan permainan yang sama pada telefon bimbit anda lagi, kami menawarkan senarai penuh pilihan pada hari Selasa ini. Kami mempunyai apl dan permainan yang dipilih susun khas untuk kedua-dua telefon Android dan iPhone yang tersedia secara percuma untuk masa terhad sahaja! Biar kami tunjukkan kepada anda cara anda boleh mendapatkan muat turun apl berharga ini tanpa perlu mengosongkan akaun bank anda.

Ini kerana Gedung Google Play dan App Store Apple menawarkan diskaun dan promosi secara tetap di mana anda boleh mendapatkan apl berbayar secara percuma untuk masa yang terhad sahaja.


Dapatkan Video Perdana Percuma 30 hari
dengan Percubaan Perdana Amazon

Kami telah mengumpulkan apl percuma ini dan menyenaraikannya untuk anda, tidak seperti senarai lima apl terbaik minggu ini, kami tidak akan memasang semua apl yang disenaraikan di bawah. Walau bagaimanapun, teruskan dengan beberapa tahap berhati-hati kerana sesetengah daripada ini mungkin memerlukan transaksi mikro untuk membantu anda pergi lebih jauh dalam permainan.

Apakah sorotan NextPit dalam senarai ini? Maaf pengguna Android, tetapi dua apl dalam senarai yang saya muat turun adalah percuma untuk iPhone sahaja. Saya kembali ke masa lalu dengan permainan Penyapu ranjau untuk iOS dan kerana saya sering menggunakan awan e-mel saya sebagai perkhidmatan peringatan, Nota untuk diri sendiri sudah dipasang pada iPhone saya.

Petua: Adakah anda mahu menyimpan apl percuma untuk masa hadapan—tetapi tidak memerlukannya sekarang? Hanya muat turun dan pasang sekali, dan nyahpasangnya jika anda memerlukan ruang. Dengan cara ini, ia masih akan ditambahkan dan disimpan dalam senarai apl yang dibeli anda, dan anda boleh memuat turunnya semula pada masa hadapan secara percuma sebaik sahaja anda memerlukannya.

Apl percuma untuk telefon Android anda

Apl ini adalah percuma di Gedung Google Play

 • ProCam X (HD Camera Pro) ($4.99): ProCam X membawa banyak fungsi profesional kamera profesional kepada telefon pintar. Antara lain, anda boleh memaparkan kawasan yang terlalu terdedah atau menggunakan ufuk maya, histogram atau beralih kepada fokus manual.
 • Cermin Skrin Alfacast X ($4.99): Alami kualiti video 4K Ultra HD yang cemerlang dalam versi lanjutan Alfacast. Kongsi dan bahagikan strim skrin video langsung anda kepada banyak peranti secara serentak. Aplikasi ini membolehkan anda menyiarkan dan menonton sebarang kandungan dari desktop dengan selamat!
 • 150X Penyingkiran Pendua Pro ($0.49): Jika anda menggunakan memori telefon anda atau perkhidmatan awan anda dengan dokumen pendua, cuba aplikasi ini yang menjanjikan untuk mengalih keluar fail pendua!
 • SkanApp ($19.99): Ingin mengimbas banyak buku atau dokumen dengan telefon anda? SkanApp sangat masuk akal. Hanya letakkan telefon pintar anda dalam tripod seperti pembinaan (atau Skanstick) dan nikmati faedah pengimbasan bebas tangan.
 • Tidur Lebih Cepat, Meditasi Pro ($8.49): Cari masalah untuk tidur? Mungkin bunyi putih atau bunyi latar belakang lain boleh membantu anda, dan apl ini melakukan perkara itu dengan menawarkan bunyi yang biasa dan menenangkan seperti hujan deras, air terjun yang mencurah-curah, deruan ombak di sepanjang pantai dan air sungai yang menggelegak yang mengalir ke bawah. Anda tidak akan kehilangan sebarang tidur apabila memasang apl ini kerana ia percuma buat masa ini!

Permainan mudah alih ini adalah percuma di Gedung Google Play

 • WindWings: Penembak Angkasa ($1.99): Seorang askar yang hilang ditelan masa, penembak angkasa lepas ini akan membolehkan anda memilih daripada dua pesawat berbeza yang sangat sesuai untuk situasi berbeza. Ia adalah ujian berhati-hati terhadap refleks anda semasa anda melancarkan perjalanan anda untuk menyelamatkan dunia daripada makhluk asing.
 • Premium Raja Pertahanan ($1.99): Dalam permainan pertahanan menara ini, anda sekali lagi akan menentang raksasa yang ingin masuk ke dalam seluar anda.
 • Misi pasukan Elit Khas ($7.99): Bermain sebagai komando rahsia dan berkhidmat kepada negara anda dengan menghapuskan musuh dalam permainan menembak ini.
 • Lagenda Teka-teki Kereta Kesesakan Lalu Lintas ($3.99): Tajuknya kedengaran menjanjikan, tetapi pada asasnya kami berurusan dengan permainan perlawanan-3 yang mudah, walaupun dinilai baik.
 • Kad Skor Dadu Kamikazee ($1.19): Apl penyimpan markah yang ingin tahu yang membolehkan anda berhubung dengan pemain lain di sekeliling meja yang sama dan memastikan anda mempunyai akses kepada setiap markah pemain.
 • Word Catur PRO ($1.99): Bagaimanakah permainan perkataan boleh dianggap ‘bersantai’? Ketahui dengan Word Chess PRO, di mana anda ditugaskan untuk mencari sebanyak mungkin perkataan Inggeris dengan setiap papan perkataan. Terdapat lima mod permainan berbeza dan lebih setengah juta perkataan untuk dipilih.
 • Despotisme 3k ($3.99): Senario kemanusiaan yang diperhambakan oleh AI boleh menjadi satu yang menakutkan, tetapi jika anda berada di sebelah kanan konflik, maka ia sentiasa lebih baik! Kembali ke Matrix, manusia kini dieksploitasi oleh anda, mesin, untuk mengeluarkan kuasa semasa anda mengembangkan empayar anda!

Apl percuma untuk iPhone anda

Apl ini adalah percuma untuk iOS

 • MuseCam – Editor Foto ($9.99): Apl penyuntingan foto ini lebih ditujukan kepada jurugambar sebenar yang boleh mengendalikan tetapan manual—dan kurang kepada mereka yang hanya mahu menapis beberapa penapis dengan cepat pada gambar.
 • Nota Kepada Diri Sendiri: e-mel kendiri pantas ($2.99): Jika anda adalah jenis orang yang suka menggunakan e-mel untuk menyimpan maklumat, maka ini adalah aplikasi yang sesuai untuk anda. Berita baiknya ialah pembangun apl tidak menggunakan mana-mana pelayan pihak ketiga untuk menghantar e-mel anda.
 • iPlayText: Dengar Sebarang Teks ($2.99): Dengan aplikasi ini anda boleh membuat podcast tapak web kegemaran anda. Biarkan iPlayText membaca halaman web dengan kuat dan merehatkan mata anda. Tidak berminat? Anda juga boleh menggunakan Google Assistant untuk kerja ini.
 • Steve Roach Immersion II ($2.99): Bagi mereka yang menikmati bunyi yang mengasyikkan untuk kekal fokus atau hanya berehat, aplikasi ini menavigasi melalui alam semesta Steve Roach (senarai main Essentials Apple Music) dan membolehkan anda mencipta gabungan campuran berbeza daripada gelung sumber Roach.
 • Tugasan Super ($4.99): Adakah anda seorang yang sentiasa suka berlengah-lengah hanya kerana anda tidak tahu bagaimana anda boleh memulakan hidup dengan senarai tugasan? Tugasan Super datang sebagai cara yang berkuasa untuk mengatur semua tugasan dalam hidup anda, di mana ia disegerakkan dengan iCloud supaya anda tidak akan mempunyai alasan bahawa anda tidak tahu perkara seterusnya dalam senarai anda.
 • Mudah Alih Stellarium ($13.99): Pernah terfikir betapa kecilnya anda di seluruh alam semesta? Yakin dengan hakikat bahawa anda dan saya tidak penting dalam skema yang lebih besar dengan Stellarium Mobile sebagai apl planetarium ini yang menunjukkan dengan tepat apa yang anda lihat apabila anda melihat bintang pada malam yang cerah.

Permainan mudah alih ini adalah percuma untuk iOS

 • Roda Melompat ($0.99): Cat roda dan elakkan halangan dengan mengetik skrin.
 • Arked Jam Kejutan ($2.99): Permainan yang mudah, tetapi yang boleh menjamin masa kegembiraan yang baik. Lompat dari jam ke jam dan bersaing dengan diri anda dalam arked ini dengan tiga mod kesukaran.
 • Penyapu ranjau ($2.99): Mungkin salah satu permainan dengan antara muka pengguna yang paling tidak menentu dalam senarai ini, tetapi siapa yang peduli? Jika anda juga peminat nostalgia permainan Minesweeper dari Windows 3.1 yang dikeluarkan pada tahun 1992 permainan ini adalah rayuan tulen! Dan ia percuma untuk masa yang terhad.
 • 2048 – Penyelesai AI ($0.99): Permainan teka-teki yang menyukarkan minda yang telah beredar selama beberapa tahun di internet. Kini anda boleh memainkannya terus pada telefon anda. Jika anda buntu, anda mencuba kad terbalik Uno kepada pembelajaran mesin: AI akan menyediakan penyelesaian untuk anda dan anda boleh belajar daripada menonton cara ia menangani masalah.
 • Vive le Roi 3 ($4.99): Permainan teka-teki dan jangkaan ini tidak bergantung pada peluang atau masa. Fikirkan cara anda dengan menyelesaikan teka-teki mini, memilih tangga yang betul di setiap tingkat untuk menyelamatkan kepala raja daripada dipisahkan dari bahunya tepat pada masanya.
 • Permainan Wanita dari Tingkap ($0.99): Ingin menjadi (tidak) terkejut? Anda bersendirian, dan mencari jalan keluar, anda pasti akan menemui kejutan yang berbeza-dengan cara yang tidak menyenangkan! Cuba untuk terus hidup!
 • Tiada Cat ($1.99): Sekarang ini adalah aplikasi yang menarik dengan haknya sendiri. Premisnya mudah: Tekan “Cat” jika anda menyukai apa yang anda lihat atau “Tidak” jika anda tidak suka! Luncurkan jari anda ke lukisan untuk “Nudge” dan ketik lukisan untuk menjeda, menamakan dan menyimpan. Tidak berfikiran tetapi pembunuh masa.

Kami berharap usaha kami tidak sia-sia, bahawa anda akan menemui beberapa apl baharu yang menarik. Pernahkah anda melihat apl berbayar dalam senarai? Kemudian kami berbesar hati untuk anda memberikan petunjuk kepada kami dalam ulasan!