Aplikasi nada dering Android ini pada masa ini percuma dan bukannya $0.99

91
Penjadual Nada Dering
© Amnaj Khetssamtip / Shutterstock.com

Pengesyoran aplikasi percuma kami hari ini ialah Penjadual Nada Dering, apl Android yang membolehkan anda menukar nada dering anda bergantung pada masa dalam sehari. Aplikasi ini menawarkan antara muka yang jelas dan intuitif yang membolehkan anda melakukan hanya apa yang direka bentuk untuk dilakukan. Penjadual Nada Dering pada masa ini percuma di Gedung Google Play dan bukannya $0.99.


TL;DR

  • Penjadual Nada Dering mempunyai penarafan 3.9 bintang di Gedung Play dengan 151 ulasan dan lebih 10,000 muat turun.
  • Promo pada aplikasi ini tamat tempoh dalam masa 4 hari.
  • Penjadual Nada Dering mengandungi iklan yang sangat bijak dan tiada pembelian dalam apl.

Anda mungkin tertanya-tanya apakah maksud apl yang menukar nada dering anda secara automatik, tetapi percayalah, selepas anda mencubanya, anda akan faham. Saya masih ingat hari-hari ketika nada dering talian tetap lama saya yang agresif membangunkan saya secara tiba-tiba atau memutuskan aliran pemikiran saya semasa saya sedang memikirkan artikel baharu. Penjadual Nada Dering membolehkan anda menetapkan nada dering berbeza bergantung pada masa hari yang sepadan dengan mood anda pada masa itu.

Mengapa aplikasi percuma ini berbaloi?

Penjadual Nada Dering ialah aplikasi yang sangat mudah yang hanya melakukan apa yang anda muat turun untuknya, iaitu menukar nada dering anda secara automatik. Aplikasi ini membolehkan anda memilih beberapa jam dalam sehari dan menetapkan nada dering yang berbeza untuk setiap satu daripadanya. Dengan cara ini anda boleh memilih nada dering lembut untuk pagi, nada dering biasa anda untuk hari itu atau nada yang lebih perkusi supaya anda tidak terlepas sebarang panggilan walaupun anda berada di pesta yang bising pada waktu malam.

Tangkapan Skrin Apl Penjadual Nada Dering

Aplikasi Penjadual Nada Dering sangat mudah digunakan / © NextPit

Aplikasi ini juga membolehkan anda memilih hari dalam minggu yang pilihan anda akan digunakan dan mempunyai butang HIDUP/MATI yang membolehkan anda mematikannya pada bila-bila masa. Anda akan dapat memilih daripada nada dering lalai atau muzik tertentu daripada fail telefon pintar anda.

  • Baca juga: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Saya ingin apl itu menawarkan kemungkinan untuk memilih slot masa yang cukup lama, tetapi malangnya ini tidak berlaku. Walau bagaimanapun, anda boleh mengatasi masalah ini dengan membuat slot masa secara manual. Untuk melakukan ini, hanya pilih beberapa jam berturut-turut dan tetapkan nada dering yang sama kepada mereka.

Lebih-lebih lagi, Penjadual Nada Dering hanya tersedia dalam bahasa Inggeris, tetapi kerana antara muka yang jelas dan intuitif selain agak hangat, anda akan dapat mencari jalan anda dengan mudah.

Adakah aplikasi percuma ini menghormati data peribadi anda?

Penjadual Nada Dering ialah aplikasi yang dibangunkan oleh “Apl Elegant” yang tidak mendedahkan sebarang maklumat privasi di Gedung Google Play.

Kami menyemak aplikasi pada Keluaran platform yang menunjukkan bahawa ia tidak mengandungi sebarang penjejak tetapi memerlukan lapan kebenaran. Yakinlah, semuanya selaras dengan tujuan permohonan. Jadi anda boleh memuat turun Penjadual Nada Dering tanpa perlu risau.

  • Berkaitan: 5 aplikasi Android dan iOS teratas minggu ini

Akhirnya, Penjadual Nada Dering mempunyai penarafan 3.9 bintang di Gedung Play dengan 151 ulasan dan lebih 10,000 muat turun.

Apakah pendapat anda tentang apl percuma kami pada hari itu? Adakah anda telah memasang Penjadual Nada Dering pada telefon pintar anda?