Apple Watch 8 Pro bocor dengan saiz jumbo dan harga gila

86
NextPit Apple Watch 7 sisi
© NextPit

Model jam tangan pintar baharu Apple dibentangkan sehari sebelum pelancaran rasmi. Paparan komputer bagi Watch Pro atau Watch Series 8 Pro yang didakwa menunjukkan rupanya. Selain itu, harga Apple Watch Pro disebut berada di antara $900 dan $1000 di AS, yang mungkin mengejutkan ramai peminat yang ingin menaik taraf Siri Jam Tangan lama mereka.

TL;DR

  • Apple Watch Pro untuk mendapatkan butang tambahan dan paparan yang lebih besar.
  • Watch Pro dianggarkan berharga sekitar $900 hingga $1000.
  • Ciri Watch Pro mungkin termasuk binaan yang lebih lasak dan hayat bateri yang lebih lama.

Butang tambahan pada Watch Pro

Imej eksklusif Watch Pro yang dijana komputer telah dikongsi oleh 91Mobiles. Ia mencadangkan faktor bentuk besar dengan sisi bulat. Nyata, paparannya agak rata berbanding kemasan serong semasa pada Siri Jam Tangan 7. Sumber itu percaya ia akan hadir dengan saiz paparan 49 mm atau 1.9 inci. Walau bagaimanapun, kami boleh mengesahkan ini sebaik sahaja peranti boleh pakai menjadi rasmi esok.

Tambahan pula, Watch Pro kelihatan menempatkan dail jenis gear bersama-sama butang berbentuk bujur di sebelah kanan. Di sebelah bertentangan terdapat satu lagi butang yang disiram dan pelbagai lubang pembesar suara. Tidak dinyatakan sama ada jam tangan akan datang akan mempunyai binaan yang lebih lasak seperti sarung titanium atau kalis air yang dinaik taraf. Tetapi memandangkan harga yang memecahkan dompet, Apple Watch Pro mungkin mendapat manfaat daripada beberapa lelaran eksklusif.

  • Mana satu jam tangan terbaik? Apple Watch Siri 7 lwn 6 lwn 3 lwn SE

Reka bentuk dan paparan / butang Apple Watch Pro 8

Didakwa Apple Watch Pro atau Series 8 Pro dengan paparan 1.9 inci dan butang baharu / © 91Mobiles

Ciri Apple Watch Pro

Dari segi ciri jam tangan pintar, Watch Pro dijangka menyasarkan peminat sukan yang melakukan aktiviti luar yang melampau. Oleh itu, hayat bateri yang lebih lama berkemungkinan besar. Kami juga mengandaikan bahawa gergasi Cupertino mungkin menawarkan fungsi penjejakan kecergasan dan kesihatan lanjutan melalui sensor baharu untuk keseluruhan barisan Watch Series 8.

Walaupun sambungan satelit yang dikhabarkan dijangka tiba pada iPhone 14, ia tidak mungkin untuk debut dengan Watch Pro tahun ini. Sebaliknya, Mark Gurman dari Bloomberg meramalkan bahawa Watch Pro yang akan datang atau akan datang boleh menyertakan ciri menyelamatkan nyawa.

Pada pendapat anda, berapakah harga Apple Watch Pro? Adakah anda akan mempertimbangkan untuk membeli satu jika ia dilancarkan dengan harga runcit kurang daripada $800? Biar kami mendengar jawapan anda di bawah.

Melalui: 91Mudah alih