Apple Wonderlust: Cara Menonton Acara iPhone 15 Hari Ini

34
Acara Apple september 2023
© Apple

Apple melancarkan iPhone 15, iPhone 15 Pro, dan (kemungkinan besar) iPhone 15 Ultra hari ini di acara yang dinamakan ‘Wonderlust’. Di sini ialah tempat dan cara untuk menonton ucaptama, serta perkara yang diharapkan di luar iPhone baharu.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, September telah menjadi sinonim dengan acara teknologi pengguna besar Apple di mana iPhone baharu diperkenalkan setiap tahun. Tahun ini, tarikh ditetapkan pada 12 September, dan ucaptama akan dibentangkan di Apple Park di California dan distrim dalam talian.

Pukul berapa acara ‘Wonderslust’ iPhone Apple bermula?

Acara Apple iPhone tahun ini dijadualkan pada hari ini, 12 September. Ia akan bermula pada 10:00 PG PT bagi mereka yang berada di Pantai Barat dan 1:00 PTG Waktu Timur. Di Eropah, ia akan bermula pada 7:00 PM CEST dan 6:00 PM BST.

Di manakah anda boleh menonton acara Apple ‘Wonderslust’?

Apple akan menstrimkan ucaptama iPhone secara langsung merentasi pelbagai platform. Di YouTube, lawati saluran Apple dan melanggan untuk menerima pemberitahuan. Sebagai alternatif, peminat boleh menyemak Halaman acara Apple pada mana-mana pelayar web. Bagi mereka yang lebih suka skrin yang lebih besar, ia boleh diakses pada kotak atas set Apple TV; hanya navigasi ke atau cari ‘acara Apple’.

Apa yang diharapkan daripada acara Apple ‘Wonderlust’: Daripada iPhone hingga jam tangan?

Tumpuan tahun ini adalah pada rangkaian Apple iPhone 15. Barisan ini akan termasuk iPhone 15 standard, iPhone 15 Plus dan model yang lebih premium: iPhone 15 Pro dan iPhone 15 Pro Max. Yang terakhir ini mungkin sesuai digelar iPhone 15 Ultra, memandangkan spesifikasi dan cirinya yang berbeza.

Petua tentang Apple iPhone 15, daripada perkakasan hingga perisian, telah muncul sejak tahun lepas. Jika anda berminat untuk menyelidiki butiran komprehensif tentang spesifikasi dan ciri iPhone yang akan datang, lihat panduan iPhone 15 (Pro) terbaik kami.

Selain iPhone generasi seterusnya, Apple dijangka akan memperkenalkan jam tangan pintar baharunya. Barisan ini berkemungkinan akan menjadi tajuk utama oleh Watch Ultra 2 dan Watch Series 9 yang dinaik taraf. Bagi Watch SE 3, nampaknya tidak mungkin jam tangan pintar yang menjimatkan kos ini akan menyertai barisan jam tangan Apple yang lebih canggih tahun ini. Pada masa yang sama, lelaran baharu AirPods, yang menampilkan USB-C, dijangka akan membuat debutnya.

Jika anda tidak sabar-sabar untuk iPad baharu, khabar angin mengatakan bahawa Apple akan menganjurkan acara berasingan untuk tabletnya pada bulan Oktober. Satu-satunya iPad yang dijadualkan untuk pelancaran 2023 ialah iPad Air 6, dilengkapi dengan cipset M2.

Di luar produk ketara, Apple bersedia untuk mengumumkan pelancaran platform perisian utamanya, merangkumi daripada iOS 17 hingga iPadOS 17, watchOS 10 dan macOS Sonoma.

Bercadang untuk menstrim acara? Kami ingin mengetahui rancangan tontonan anda untuk acara Apple iPhone. Kongsi pendapat anda dalam komen!


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya