Audio-Technica memperkenalkan fon telinga ATH-TWX9 dengan audio spatial dan sarung anti-bakteria

121
Fon telinga audio technica ath twx9 anc dilancarkan dengan pensterilan
© Audio-Technica

Audio-Technica menyertai barisan pengeluar yang menawarkan pensterilan dengan fon kepala mereka. Di sebalik fungsi membunuh bakteria, terbaharu ATH-TWX9 dalam telinganya ialah fon telinga wayarles pertama syarikat yang didatangkan dengan reka bentuk batang bersama audio 360 yang diperakui Sony.

Daripada menjadikannya lebih ringkas, fon telinga ATH-TWX9 kelihatan sibuk di luar dengan kemasan dua tona. Putiknya adalah kalis air IPX4, yang cukup untuk peluh atau percikan hujan. Terdapat juga gabungan butang dan kawalan sentuh.

  • Jangan ketinggalan: Fon kepala Bluetooth terbaik untuk dibeli pada tahun 2022

Cahaya UV pembunuh bakteria dalam kes itu

Sama seperti Tone Free T90 dan T80 TWS LG, sarung pengecas ATH-TWX9 dihantar dengan pensterilan cahaya UV. Audio-Technica berkata sistem pembersihan terbina dalam boleh menghapuskan kebanyakan bakteria biasa seperti E. coli dari permukaan tunas dengan keberkesanan 99 peratus.

Audio-Technica ATH-TWX9 Earbuds dengan 360 audio spatial

ATH-TWX9 menggunakan pensterilan UV melalui lampu LED dan sarung dalaman bercermin / © Audio-Technica

Di dalam ATH-TWX9 terdapat pemacu bunyi dinamik 5.8 mm ditambah dengan pembatalan hingar hibrid. Pengguna mempunyai lima tahap sekatan hingar serta fungsi dengar lalu atau mod ketelusan. Ini juga boleh diakses bersama penyama dan mod lain seperti kependaman rendah melalui apl mudah alih. Kedua-dua Amazon Alexa dan Google Assistant juga disokong.

Jenama Jepun telah menumpukan pada meningkatkan sambungan wayarles fon kepala pembatalan hingarnya. Selain keserasian dengan codec aptX adaptif Qualcomm, sokongan untuk teknologi audio spatial 360 Sony dan berbilang pasangan Bluetooth ditambah. Tidak mengejutkan, kedua-dua AAC dan SBC hadir.

Hayat bateri dan harga Audio-Technica ATH-TWX9

Berkenaan dengan bateri, fon kepala adalah sederhana antara alternatif premium dengan audio spatial. Pasangan ini dinilai dengan 6 jam main semula dan 18.5 jam lagi dengan kes pengecasan yang dilengkapi LED, yang selamat untuk dikatakan menggunakan ANC hibrid. Angka-angka ini lebih baik sedikit berbanding dengan Galaxy Buds Pro 2 yang kami semak.

Audio-Technica sudah pun menjual ATH-TWX9 pada harga $299 (£279.99/€319). Telinga dalam warna Hitam Jepun boleh didapati di negara-negara utama seperti UK dan Eropah selain negeri. Adakah anda fikir pensterilan cahaya UV ialah ciri fon kepala yang penting? Beritahu kami di bahagian komen.

Sumber:
Audio-Technica