Bagaimana memuat turun Mario Kart Tour Mario Kart pada Android hari ini

99
Sepanduk MarioKartTour
© Nintendo

Saat akhirnya tiba: Mario Kart Tour akhirnya tersedia untuk dimuat turun pada Android. Selepas beberapa minggu menunggu, Nintendo menamatkan ujian itu dengan menyediakan permainan itu akhirnya, yang bermaksud anda boleh memuat turun aplikasi terus dari Gedung Google Play. Jika anda mahu, anda juga boleh memuat turun fail APK.

Lompat ke:

Muat turun Mario Kart Tour terus dari Gedung Google Play

Tersedia sejak Rabu, 25 September, pada tengah malam, Mario Kart Tour boleh dimuat turun secara percuma pada Android. Tetapi berhati-hati, anda perlu menyambungkan permainan ke akaun Nintendo anda dan syarikat Jepun jelas menggalakkan anda membuat pembelian dalam aplikasi untuk meningkatkan pengalaman permainan anda.

Google mengalami beberapa masalah pelayan semasa ia dilancarkan dan orang ramai melaporkan menghadapi masalah memuat turun permainan. Masalahnya nampaknya telah selesai sekarang.

  • Versi apl: 1.0.1
  • Apl Saiz apl: 116 MB
  • Keserasian apl: Android 4.2 atau lebih tinggi
  • Model perniagaan: percuma dengan pembelian dalam apl

Anda boleh memuat turun permainan ini daripada Gedung Google Play dengan mengikuti pautan ini.

Muat turun Mario Kart Tour melalui fail APK

Seperti biasa, sila ambil perhatian bahawa tutorial ringkas ini adalah untuk pemilik peranti Android dengan versi berlesen Play Store yang dipasang dan prosedurnya adalah atas risiko anda sendiri.

Versi aplikasi ini serasi daripada Android 4.4 Kit Kat atau lebih tinggi.

Anda boleh memuat turun Mario Kart Tour dalam versi terkininya di sini:

Cara memasang APK daripada Mario Kart Tour pada Android

Untuk versi Android yang lebih lama (sebelum Oreo), hanya pergi ke menu konfigurasi anda dan aktifkan pemasangan daripada sumber yang tidak diketahui, kemudian buka pautan di atas.

  • Cara memasang apl dari luar Gedung Google Play

Pada Android Oreo dan ke atas, seperti Pie dan Android 10, pemasangan manual aplikasi Google Play adalah sedikit lebih rumit. Inilah perkara yang perlu anda lakukan:

  • Pergi ke Tetapan dan cari aplikasi dan pemberitahuan, dan sekali dalam menu aplikasi, tatal ke bawah sehingga anda menemui penyemak imbas mudah alih anda – Google Chrome, sebagai contoh.
  • Ketik pada penyemak imbas anda dan tatal ke bahagian Lanjutan. Anda akan dapati di sana Pasang aplikasi yang tidak diketahui. Buka dan pilih Benarkan daripada sumber ini. Anda boleh melumpuhkan pilihan ini setelah anda selesai.
  • Muat turun Mario Kart Tour melalui fail APK.
  • Buka fail APK.
AndroidPIT pasang google play store 06

Memasang fail APK agak mudah / © NextPit

Adakah anda sudah menguji permainan? Beritahu kami tanggapan anda!