Bagaimana & Tempat Menjual Barangan di Starfield

42

Perdagangan adalah nadi kepada sistem ekonomi dan sosial mana-mana permainan main peranan. Walaupun anda boleh mendapatkan kredit dengan menyelesaikan misi utama dan pencarian sampingan dalam “Starfield”, menjual item ialah salah satu cara yang paling boleh dipercayai untuk mendapatkan wang. Pemain yang berharap dapat menjaringkan wang yang besar untuk membeli peralatan premium atau menetap di Rumah Impian “Starfield’s” mesti memikirkan cara yang menguntungkan untuk berdagang barangan mereka.

Bagaimana & Tempat Menjual Barangan di Starfield

Teruskan membaca untuk mengetahui tempat terbaik untuk menjual barangan anda di “Starfield.”

Lokasi Jualan Barangan Terbaik di Starfield

Terdapat banyak pilihan untuk berdagang item dalam “Starfield.” Bukan sahaja memunggah barang anda memperoleh wang, tetapi ia juga merupakan cara terbaik untuk menangani bebanan. Pemain boleh meneruskan tiga pilihan utama: kiosk di pad pendaratan kapal, vendor tetap dan cawangan Pihak Berkuasa Perdagangan.

Pihak Berkuasa Perdagangan

Dalam permainan, anda boleh melihat cawangan entiti besar ini merentasi semua bandar utama. Beberapa sebab menjadikannya pilihan pilihan untuk pemain, tetapi salah satu yang terbaik ialah mereka memegang rizab tunai yang mencukupi. Ini bermakna anda dibayar dalam bentuk kredit. Ia juga merupakan tempat kegemaran penjenayah kerana mereka mengambil barang seludup dan curi.

Cawangan Trade Authority di New Atlantis terletak di The Well. Anda boleh mencapainya melalui lif di Jemison Mercantile atau di stesen MAST NAT. Cawangan Cydonia terletak berhampiran dengan tangga utama yang menuju ke peringkat perlombongan. Di Neon City, cawangan Penguasa Perdagangan terletak di jalur utama. Anda juga boleh menemuinya di bar utama yang menghala ke pusat bandar di Akila.

Kiosk Pad Pendaratan Kapal

Spaceports mempunyai pelbagai kiosk tempat anda boleh menjual barangan anda. Walau bagaimanapun, mereka mengalami beberapa batasan. Rizab tunai mereka biasanya tidak seberapa dan tidak menyimpan barang berharga yang mungkin anda inginkan untuk pertukaran yang berbaloi. Ini bermakna anda perlu melawat beberapa kiosk sebelum membuat wang tunai yang lumayan.

Penjual Biasa

Penjual tetap adalah alternatif yang lebih baik daripada kios pelabuhan angkasa kerana walaupun rizab mereka lebih kecil, mereka memegang sumber yang lebih berharga. Pemain boleh membeli item yang lebih baik daripada mereka, memberikan lebih banyak wang kepada kiosk untuk membeli barangan yang ingin mereka turunkan. UC Exchange di Cydonia dan Jemison Mercantile di New Atlantis adalah beberapa vendor terbaik dalam permainan.

Pilihan Tambahan untuk Menjual Barangan Starfield Anda

Pilihan alternatif untuk memunggah item anda memang wujud. Disenaraikan di bawah adalah lokasi lain untuk menjual item anda dalam permainan.

Atlantis baharu

Ini adalah pelabuhan angkasa pertama yang anda akan tibai apabila meneroka Sistem Alpha Centauri. Ia memegang Daerah Komersial, yang membawa banyak vendor, termasuk Jemison Mercantile yang terkenal. Pemain boleh melakukan perjalanan pantas ke lokasi ini selepas melawatinya sekurang-kurangnya sekali.

Bandar Neon

Sistem Volii terletak di lokasi ini dan merupakan salah satu tempat terbaik untuk memunggah item dalam “Starfield.” Lokasi ini mempunyai banyak kedai, dan ia terletak di satu kawasan, menjadikannya sangat mudah diakses. Hakikat bahawa terdapat Pihak Berkuasa Perdagangan di kawasan itu menjadikannya pilihan yang lebih baik kerana anda juga boleh menjual barangan seludup.

Akila

Walaupun bandar Wild West ini agak konservatif, masih terdapat beberapa vendor yang boleh anda jual barangan anda. Shepherd’s General Store terletak di sebelah kiri pintu masuk bandar. Kedai Rowlands Arms juga agak dekat dengannya. Terdapat juga kedai Trade Authority bersaiz kecil di kawasan ini.

Kunci

Jika anda suka berurusan dalam cetak rompak, letakkan harga pada kepala anda, dan pemburu hadiah mengejar anda, The Key ialah lokasi yang baik untuk menjual barangan anda. Ia memegang The Depot Market, tempat anda boleh menjual barangan anda. Walau bagaimanapun, untuk mengelakkan penyingkiran, pemain mesti melengkapkan Pencarian Puak Armada Crimson sebelum menuju ke Sistem Kyrx.

Mendapat Kredit Tambahan Daripada Menjual Barangan

Melabur dalam pokok kemahiran perdagangan ialah pilihan pintar jika anda mencari cara untuk membuat lebih banyak wang. Ia meningkatkan jumlah kredit yang anda dapat daripada setiap jualan sambil mengurangkan wang tunai yang anda perlu keluarkan untuk membeli item. Pada peringkat kemahiran tertinggi, Tahap 4, pemain menikmati diskaun 20% dan peningkatan 25% ke atas semua item yang dijual.

Memahami Cara Menjual Barangan di Starfield

Salah satu matlamat yang paling ketara dalam permainan ialah membuat wang. Walau bagaimanapun, kebanyakannya tidak mengetahui cara untuk melakukannya. Arahan di bawah akan membimbing anda dalam membuat jualan pertama anda dan banyak lagi dalam tajuk RPG yang menawan ini.

  1. Bercakap dengan mana-mana peniaga.
  2. Minta untuk melihat barangan mereka untuk mengakses menu “Beli”.


  3. Tekan butang “LB” untuk pengguna Xbox atau kekunci “Q” untuk PC untuk beralih ke tetingkap “Jual”.
  4. Menekan kekunci sekali lagi akan memaparkan inventori kapal anda. Ini membolehkan anda menjual terus item dalam simpanan kargo anda tanpa membawanya ke kedai, menjadikan pengurusan inventori anda lebih mudah.

Harap maklum bahawa anda tidak boleh menjual terus daripada inventori rakan anda. Anda boleh memindahkannya ke muatan anda atau menyimpannya di dalam kapal anda.

Petua Apabila Vendor Kehabisan Kredit

Mendapatkan vendor berminat untuk membeli item anda adalah satu perkara, tetapi apakah yang anda lakukan apabila mereka menghabiskan kredit mereka? Semua peniaga di Starfield mempunyai had pada perbelanjaan kredit harian mereka. Mereka boleh mencapai tanda ini dengan cepat jika mereka menjual barangan yang bernilai luar biasa, seperti pakaian angkasa.

Jika anda telah melabur dalam kemahiran perdagangan, memperoleh lebih banyak kredit bermakna kedai itu kehabisan kredit dengan lebih cepat. Ini meminimumkan keupayaan anda untuk memunggah walaupun ia menjimatkan lebih banyak wang. Syukurlah, terdapat penyelesaian untuk membantu anda menyelesaikan dilema ini.

Pergi tidur

Semua kedai menyegarkan semula bekalan dan rizab kredit mereka. Pemain boleh tidur dan cuba memunggah item selepas 24 jam. The Den ialah lokasi yang sangat baik untuk melakukan ini, terutamanya jika anda memegang barang curi atau seludup kerana anda tidak diimbas. Ia juga merupakan pilihan bijak jika inventori anda terlalu besar dan anda tidak mahu menggunakan terlalu banyak oksigen kerana bebanan.

Perjalanan Cepat

Jika anda boleh mengembara dengan pantas, berpindah dari satu Pihak Berkuasa Perdagangan ke yang lain adalah alternatif yang lebih baik, memandangkan berapa lama masa tidur dalam permainan. Pemain juga boleh menyemak imbas pilihan kedai untuk sebarang item berharga yang mereka mungkin mahu tambahkan pada inventori mereka. Membelinya akan memberikan vendor kredit yang diperlukan untuk memunggah lebih banyak item daripada anda.

Timbunkan Kekayaan Anda Melalui Jualan di Starfield

Menjual barang dalam “Starfield” agak mudah. Walau bagaimanapun, beberapa faktor boleh menentukan tempat pemain akan berdagang, dan sesetengah pedagang berurusan dengan item tertentu. Selain itu, anda hanya boleh menjual barang-barang yang sedang dalam muatan anda dan barang-barang dalam simpanan kargo kapal anda. Memandangkan peserta terbaharu Bethesda mempunyai alam semesta yang luas, rompakan bertimbun dengan cepat, dan pemain memerlukan cara yang cekap untuk memunggahnya. Tempat yang disebut dalam artikel ini adalah beberapa pilihan permainan yang paling boleh dipercayai dan boleh dipercayai.

Apakah kadar tertinggi yang pernah anda jual untuk item dalam “Starfield”? Di manakah anda menukarnya? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.