Bagaimana untuk bermain Pokémon GO di rumah dan masih menangkap mereka semua

97
Pokemon Go 02
© NextPit

Growlithes berkeliaran di jalan, Pikachu menaiki kereta api, dan di dalam hutan, kami bertemu Seedots – dengan Pokémon GO kami terpikat di luar. Jika anda masih mahu menyertai Raids atau menangkap raksasa poket baharu, walau bagaimanapun, anda juga boleh melakukannya dari keselesaan rumah anda sendiri. Kami akan menunjukkan kepada anda cara untuk menikmati permainan walaupun dalam situasi #stayhome.

Untuk Pokémon kami, kami bukan sahaja akan melalui kawasan yang kasar dan licin, tetapi juga melalui air jika perlu! Tetapi kami tidak selalu mempunyai masa untuk meninggalkan rumah untuk cabaran atau untuk serbuan. Untuk memastikan anda tidak perlu terlepas pengalaman permainan Pokémon GO semasa terperangkap di rumah, Niantic telah menghasilkan beberapa idea. Berikut adalah beberapa petua untuk anda.

Gunakan Kemenyan: dengan cara ini raksasa kecil datang kepada anda

Jika anda tidak mahu menghabiskan banyak masa mencari Pokémon, gunakan sahaja kemenyan. Setelah dicetuskan, raksasa kecil dan besar akan muncul betul-betul di sebelah anda pada peta. Istimewanya ialah Niantic telah meningkatkan tempoh item tersebut. Daripada setengah jam, ia kini berfungsi dua kali lebih lama dan menarik lebih banyak Pokémon daripada biasa. Anda kini boleh menarik sehingga 60 Pokémon berbeza selama kira-kira satu jam.

Jika anda ingin menyimpan barang berguna ini, anda sangat bertuah pada masa ini. Pada masa ini 30 keping kemenyan untuk hanya satu PokéCoin dijual di kedai.

Tiada apa-apa yang berfungsi tanpa Poké Balls: cara mengisi semula simpanan anda

Satu Pokémon, satu bola – begitu banyak untuk teorinya. Tetapi jika raksasa itu meletupkan kapsul, anda akan dengan cepat menanggung ‘kos bola’ yang lebih tinggi. Untuk mengelak daripada ditinggalkan dengan tangan kosong di tengah-tengah tangkapan, anda boleh membuka hadiah yang anda terima daripada pemain lain. Ini mengandungi bola yang diperlukan serta barang berguna lain. Ingat bahawa anda kini boleh membuka 30 hadiah dalam satu hari dan bukannya 20. Anda juga kini boleh membeli berkas 100-Poké Ball untuk satu PokéCoin.

Jika anda tidak mempunyai kawan yang diperlukan untuk hadiah, anda tidak perlu marah. The Komuniti Pokémon Go di Reddit pasti mempunyai pembantu yang betul dan mungkin juga rakan baru atau dua.

Berjuang tanpa henti, tanpa sebarang sekatan

Sentiasa mengumpul Pokémon dan menyorok bola adalah membosankan dalam jangka masa panjang. Ia adalah perkara yang baik Niantic telah menjaga ini juga. Kerana sekarang anda tidak perlu berada berdekatan dengan rakan anda lagi untuk melawan mereka. Satu-satunya syarat untuk keseronokan bertempur tanpa had ialah anda mesti dipanggil Super Friends dengan rakan pertempuran anda. Jika anda telah memenuhi keperluan ini, anda juga boleh memperoleh item (cth. Stardust) dalam tiga pertempuran pertama.

  • Petua dan helah Pokémon Go: menjadi Master Pokémon

Jika bertarung dengan rakan tidak mencukupi, anda juga boleh mencuba tangan anda di liga pertempuran. Walaupun anda biasanya perlu berlari tiga kilometer untuk membuka kunci pusingan lain (sehingga lima jumlahnya), anda kini boleh melakukannya tanpa syarat. By the way, anda juga akan mendapat hadiah jika anda melepasi pusingan dan berlawan di sini.

Pokemon Go 03

Anda masih boleh bertempur dengan rakan anda dari keselesaan rumah anda sendiri. / © NextPit

Tahap Pokémon: naik ke tahap persahabatan baharu untuk pasukan yang lebih kuat

Lugia atau Landorus: bos serbuan adalah banyak kerja dan memerlukan pasukan yang sempurna untuk menghadapi pertempuran. Sebelum anda pergi ke pertempuran, anda harus mengumpul banyak mata pengalaman (EXP) dan anda boleh melakukannya dengan lebih baik daripada dari sofa di rumah.

Jika anda bertukar-tukar hadiah yang mencukupi dengan rakan baharu (mungkin anda telah menemui seseorang dalam komuniti Pokémon GO) dan bertempur dengan mereka, anda akan meningkatkan tahap persahabatan anda. Jika anda naik ke tahap persahabatan baharu, anda dan rakan anda masing-masing akan menerima sebiji telur tuah.

Tukar khas: tangkap Meltan untuk Pasukan Pokémon GO anda

Jika anda mempunyai Nintendo Switch dan anda memiliki sama ada “Pokémon Let’s Go Pickachu” atau “Pokémon Let’s Go Evoli”, anda juga boleh menambahkan Meltan pada Pokémon GO Horde anda. Dengan Kotak Misteri, anda mempunyai kemungkinan untuk menangkap raksasa itu dalam masa – pada masa ini satu jam – biasanya 30 minit. Sudah tentu, anda tidak mendapat kotak itu secara percuma. Kamu perlu:

  1. Gandingkan akaun Pokémon GO anda dalam kedua-dua Tetapan Apl dan Tetapan Permainan pada Nintendo Switch.
  2. Di Fuchsia City, anda kini boleh bercakap dengan orang di kaunter di pintu masuk Go Park dan memindahkan Pokémon daripada Pokémon GO ke Nintendo Switch.
  3. Anda boleh mencari Kotak Misteri yang diterima dalam inventori anda.

Adakah demam Pokémon GO telah menimpa anda lagi atau adakah anda ingin mencuba permainan itu sendiri?

Selain filem dan siri, saya fikir permainan ialah cara yang bagus untuk menghabiskan hari. Bagaimana dengan awak? Adakah anda sudah berada dalam mod permainan dan adakah petua ini membantu anda? Atau adakah anda mempunyai idea yang bagus tentang cara memburu dan melatih Pokémon dari rumah?