Bagaimana untuk membaiki isu sistem iOS menggunakan Wondershare Dr.Fone

37

Pembaikan Sistem iOS oleh Wondershare Dr.Fone ialah alat yang membetulkan pelbagai isu iOS tanpa memerlukan iTunes/Finder. Selain membetulkan isu iOS, ia boleh menaik taraf atau menurunkan taraf iOS kepada versi terkini atau beta.

Kebaikan

  • Mudah untuk digunakan
  • Betulkan kebanyakan isu iOS tanpa kehilangan data
  • Arahan terperinci untuk semua peranti
  • Tingkatkan atau turun taraf iOS

Keburukan

  • Mahal berbanding Kit Alat Mac Penuhnya

Penilaian editor: 🌝 🌝 🌝 🌝🌜

Harga: lesen 1 tahun – $69.95 | Kekal – $79.95

Cuba sekarang

iPhone ialah pilihan yang sangat baik untuk semua orang, dan perkara yang sama berlaku untuk iOS. Walau bagaimanapun, apabila anda menghadapi masalah dengan perisiannya, ia boleh mengecewakan. Selain itu, jika anda membawanya ke Sokongan Apple dan peranti anda kehabisan jaminan, ia akan dikenakan bayaran yang banyak.

Walaupun anda tidak boleh membetulkan isu perkakasan, anda boleh menguruskan sendiri isu iOS dengan Pembaikan Sistem iOS oleh Wondershare Dr.Fone. Saya mencuba Pembaikan Sistem iOS oleh Wondershare Dr.Fone pada Mac saya yang menjalankan macOS Sonoma untuk iPhone 12 saya yang menjalankan iOS 17, dan inilah ulasan penuh saya.

Apakah yang dilakukan oleh alat Pembaikan Sistem Wondershare Dr.Fone?

Pembaikan Sistem Wondershare Dr.Fone ialah alat untuk Mac dan Windows yang membolehkan anda menyelesaikan pelbagai masalah iOS tanpa menggunakan iTunes atau Finder. Anda boleh memilih antara mod Standard dan Lanjutan, bergantung pada sama ada anda ingin mengekalkan data anda.

Selain itu, Wondershare Dr.Fone menawarkan alat lain seperti pemindahan WhatsApp, sandaran peranti, membuka kunci skrin, pemadam data dan banyak lagi. Selain itu, ia menunjukkan semua data iPhone anda, termasuk nama modelnya, versi iOS, kesihatan bateri, kitaran pengecasan, IMEI, no. siri dan banyak lagi.

Wondershare Dr.Fone – Ciri dan UI

Kotak Alat Dr. Fone

Apabila anda membuka Pembaikan Sistem dari Kotak Alat dalam Wondershare Dr.Fone, ia akan meminta anda menyambungkan iPhone anda ke Mac atau PC Windows anda. Anda boleh menyambungkan iPhone anda melalui kabel atau secara wayarles. Kemudian, anda perlu memilih antara mod Standard dan Lanjutan.

Pembaikan Sistem iOS

Antara muka pengguna adalah mudah, dengan keluk pembelajaran yang curam. Sebaik sahaja anda memilih antara Standard dan Lanjutan, ia akan mengarahkan anda dengan arahan untuk memasuki mod Pemulihan.

Betulkan pelbagai isu iOS

Dengan Pembaikan Sistem Wondershare Dr.Fone, anda boleh membaiki lebih 150 isu iOS pada iPhone anda. Contohnya, anda boleh membetulkan isu memulakan semula iPhone, iPhone beku, tersekat dalam mod pemulihan, skrin putih kematian dan banyak lagi.

Pembaikan Sistem Dr. Fone menunjukkan arahan untuk meletakkan iPhone dalam Mod Pemulihan

Bahagian yang terbaik ialah Pembaikan Sistem Wondershare Dr.Fone menyokong semua model iPhone, iPad, dan juga iPod Touch yang menjalankan sebarang versi iOS. Anda boleh menyelesaikan kebanyakan masalah iOS tanpa kehilangan data menggunakan mod Standard.

Pembaikan Sistem Dr. Fone iOS selepas meletakkan iPhone dalam Mod Pemulihan

Sebaliknya, beberapa isu mungkin memerlukan anda memadam storan iPhone anda, bermakna anda perlu menggunakan mod Lanjutan. Walau bagaimanapun, iPhone anda akan mula berfungsi tanpa sebarang masalah.

Tingkatkan atau turun taraf iOS

Memilih versi dalam Pembaikan Sistem iOS oleh Dr. Fone

Terdapat banyak situasi di mana versi iOS baharu keluar, dan anda tidak boleh memuat turunnya atas sebab tertentu pada iPhone anda. Pembaikan Sistem iOS Wondershare Dr.Fone akan membantu anda memuat turun pakej kemas kini secara automatik dan memasangnya pada iPhone anda.

Selain itu, jika anda mengemas kini iOS anda kepada versi terkini dan ia tidak berfungsi seperti yang diharapkan, anda perlu menurunkan taraf kepada versi sebelumnya. Nasib baik, Pembaikan Sistem dari Wondershare Dr.Fone boleh melakukannya dengan memuat turun dan memasang pakej sebelumnya secara automatik.

Selain itu, anda tidak memerlukan iTunes/Finder, mengelap iPhone anda atau sebarang kemahiran teknikal untuk melakukannya sendiri. Selain itu, ia boleh menjimatkan beberapa wang dan lawatan ke Sokongan Apple berdekatan atau pusat servis yang dibenarkan Apple.

Terokai pilihan iOS Beta tanpa akaun pembangun

Jika anda peminat tegar Apple, anda mungkin teruja untuk mencuba ciri baharu daripada iOS beta terkini. Jika anda tidak mempunyai akaun pembangun, anda tidak akan dapat mengakses beta terkini. Selain itu, mendaftar untuk program Pembangun Apple adalah mahal.

Dalam kes itu, Pembaikan Sistem Wondershare Dr.Fone mengemas kini iPhone anda kepada iOS beta terkini secara percuma tanpa memerlukan akaun pembangun. Anda boleh memuat turun dan memasang perisian tegar terkini menggunakan mod Standard.

Tambahan pula, jika anda menghadapi masalah dengan beta, anda boleh menggunakan Pembaikan Sistem Wondershare Dr.Fone untuk menurunkan taraf kepada versi iOS sebelumnya pada bila-bila masa.

Sekiranya anda mendapatkan Pembaikan Sistem iOS Wondershare Dr.Fone?

iGeekometer

ciri-ciri

90%

Antaramuka pengguna

85%

Kebolehpercayaan

90%

Nilai untuk wang

90%

Ya, anda harus mendapatkan Pembaikan Sistem Wondershare Dr.Fone jika anda tidak tahu banyak tentang iTunes/Finder atau mempunyai sebarang kemahiran teknikal. Jika tidak, anda tidak akan sentiasa memerlukan Wondershare Dr.Fone jika anda tahu cara menggunakan iTunes/Finder.

Tetapi ia masih berguna jika anda mempertimbangkan keseluruhan pakej Wondershare Dr.Fone. Saya cuba mengemas kini iPhone saya kepada iOS 17.3 menggunakan Pembaikan Sistem oleh Wondershare Dr.Fone, dan ia adalah proses yang lancar, dan saya tidak kehilangan data iPhone saya. Ia adalah pertaruhan yang berisiko kerana saya tidak menyandarkan data saya.

Akhirnya, saya boleh mengesyorkan Pembaikan Sistem Wondershare Dr.Fone kepada semua orang dan berhenti bimbang tentang kehilangan data anda apabila membetulkan kebanyakan masalah iOS.

penetapan harga

Pembaikan Sistem Wondershare Dr.Fone tersedia dengan harga $69.95 selama setahun, yang mahal. Jika anda tidak mahu membayar $69.95 setiap tahun, anda boleh membuat pembelian sekali sebanyak $79.95.

Walau bagaimanapun, saya akan mengesyorkan mendapatkan Toolkit Penuh Wondershare Dr.Fone untuk Mac, berharga $99.95 dan memberikan nilai yang lebih baik daripada Pembaikan Sistem iOS.

Cuba sekarang

Ringkasan Semakan

Pembaikan Sistem oleh Wondershare Dr.Fone adalah alternatif yang sangat baik untuk iTunes untuk membetulkan isu iOS. Ia menyelesaikan banyak masalah dengan memasang semula pakej terkini, yang tidak memadamkan data iPhone anda. Pembaikan Sistem boleh menjadi tawaran yang lebih baik jika harganya lebih rendah sedikit. Walau bagaimanapun, anda boleh mendapatkan Wondershare Dr.Fone’s Full Mac Toolkit, yang berharga $30 lebih daripada Pembaikan Sistem iOS tetapi menawarkan lebih banyak ciri dan nilai.

Penilaian Editor: 🌝 🌝 🌝 🌝🌜

Pembaca seperti anda membantu menyokong iGeeksBlog. Apabila anda membuat pembelian menggunakan pautan di tapak kami, kami mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Baca Penafian.