Bagaimana untuk memuat turun kertas dinding eksklusif dalam Shazam untuk iPhone dan Apple Watch

103
Bagaimana untuk memuat turun kertas dinding artis eksklusif dari Shazam pada iPhone

Bertahun-tahun yang lalu, apabila Shazam diperkenalkan, hampir mustahil untuk mempercayai aplikasi itu tidak menggunakan sebarang sihir untuk mengesan lagu. Maju pantas ke masa sekarang – kebanyakan orang yang ingin mengenal pasti lagu telah memasang Shazam pada peranti mereka.

Walaupun Shazam sudah hampir sempurna, pasukan itu telah menambah ciri baharu yang akan membuatkan anda lebih menyukai apl tersebut. Anda kini boleh memuat turun kertas dinding artis kegemaran anda untuk iPhone dan Apple Watch daripada apl tanpa kos tambahan! Tetapi memandangkan ini adalah ciri baharu, anda mungkin tertanya-tanya bagaimana untuk memuat turun kertas dinding artis dalam apl iOS Shazam. Baca bersama untuk mengetahui!

Apakah kertas dinding eksklusif pada Shazam?

Dengan kemas kini baru-baru ini, Shazam telah menambah ciri di mana anda boleh memuat turun kertas dinding artis kegemaran anda daripada aplikasi untuk iPhone dan Apple Watch. Tai Verdes ialah salah seorang artis pertama yang kertas dindingnya tersedia untuk dimuat turun. Kertas dinding itu diperkenalkan sebagai sebahagian daripada mempromosikan konsertnya.

Selain Tai, ia telah disahkan secara rasmi bahawa pengguna akan melihat kertas dinding eksklusif lebih banyak artis pada hari-hari yang akan datang.

Muat turun kertas dinding artis untuk iPhone dan Apple Watch daripada aplikasi Shazam

mengikut 9to5Mac, anda boleh mengakses kertas dinding eksklusif artis dengan melawati halaman rasmi. Pada masa ini, anda boleh mengakses kertas dinding eksklusif Tai Verdes Shazam dengan membuka pautan rasmi.

  1. Buka apl Shazam pada iPhone anda.
  2. Pergi ke halaman artis. Di sini, anda akan melihat bahagian “Muat Turun Eksklusif” dengan kertas dinding percuma dan muka jam.
  3. Anda boleh mendapatkan pratonton kertas dinding dan rupa ia pada skrin kunci iPhone dan muka jam tangan anda.

Itu sahaja!

Seronok melihat Shazam membawakan ciri baharu dalam apl kerana ia membantu peminat mempamerkan rasa cinta mereka kepada artis. Apakah pendapat anda tentang langkah kertas dinding baharu oleh Shazam ini? Beritahu kami dalam ulasan.

Berikut adalah beberapa bacaan yang lebih menarik untuk anda:

  • Lihat sejarah Pengecaman Muzik Shazam pada iPhone dan iPad
  • Cara menggunakan Shazam dengan Apple Music, Snapchat dan banyak lagi
  • Cara Menggunakan Mod Luar Talian dalam Shazam pada iPhone dan iPad