Bagaimana untuk mendapatkan American Netflix

36

Kebanyakan orang di kebanyakan negara boleh mendapatkan Netflix. Walau bagaimanapun, perpustakaan American Netflix menawarkan pilihan kandungan yang paling luas. Kebanyakan orang menghadapi sekatan serantau apabila cuba menonton American Netflix dari luar negara. Jika anda tidak tahu cara mendapatkan Netflix US, anda telah datang ke tempat yang betul.

Bagaimana untuk mendapatkan American Netflix

Artikel ini menerangkan semua yang anda perlu ketahui.

Mengapa Anda Tidak Boleh Menonton Netflix Amerika Dari Luar Negara?

Netflix tersedia di kebanyakan negara, dan itu hebat. Tetapi Netflix di luar Amerika Utara datang dengan had kebolehaksesan. Kandungan Netflix mempunyai geo-blok yang menghalang orang daripada melihat perpustakaan yang sama seperti yang mereka lakukan di AS Netflix mengenakan sekatan ini untuk mengelakkan masalah hak cipta dan pelesenan. Oleh itu, mempunyai cara untuk mengakses American Netflix dari mana-mana destinasi adalah penting.

Cara Mengakses Netflix Amerika Dengan VPN

Alat VPN (Rangkaian Persendirian Maya) diperlukan semasa mengembara atau berpindah ke negara baharu. Ia bukan sahaja akan membantu anda memintas geo-blok dan membuka kunci perpustakaan Netflix Amerika, VPN akan membenarkan anda melihat perpustakaan Netflix lain, termasuk Netflix UK, Kanada, Australia, dll. VPN menjadikan aktiviti dalam talian anda tanpa nama dan lebih selamat.

Jika anda memilih VPN terbaik, anda akan mengakses American Netflix dari destinasi pelancongan kegemaran anda tanpa masalah. Memandangkan VPN menawarkan ciri yang berbeza, anda harus mengenal pasti ciri yang anda perlukan dahulu. Pada asasnya, anda perlu membuka Netflix AS dari negara lain. Atas sebab itu, anda perlu mencari VPN yang berfungsi di seluruh dunia.

Pastikan ia menawarkan kelebihan ini:

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

 • Kelajuan sambungan pantas tidak kira di mana anda berada.
 • Protokol untuk meningkatkan kelajuan sambungan.
 • Sebilangan besar pelayan berkualiti tinggi di pelbagai bandar AS.
 • Sokongan untuk platform yang berbeza, termasuk Windows, iOS dan Android.
 • Tempoh percubaan 30 hari dengan jaminan bahawa anda akan mendapat bayaran balik jika anda memilih untuk tidak menyimpan alat tersebut.
 • Banyak pelayan global akan membenarkan anda melihat kandungan Netflix untuk negara lain.

Dua VPN yang Perlu Anda Cuba

ExpressVPN

Netflix adalah mengenai rancangan penstriman, filem dan video tanpa henti. Oleh itu, anda memerlukan alat seperti ExpressVPN untuk membuka kunci Netflix Amerika dari mana-mana negara. Ianya LightWay protokol ialah ciri yang paling cemerlang dan menjadikan VPN ini lebih pantas daripada kebanyakan produk saingan. Sambungan Internet tidak sempurna di negara kurang maju.

Yang berkata, anda masih boleh menonton kandungan media Netflix Amerika dengan ExpressVPN tanpa penimbal. ExpressVPN akan memberi anda lebih daripada dua puluh pelayan yang berpangkalan di AS dan lebih daripada lima belas katalog Netflix. Walaupun ia lebih mahal daripada VPN lain, ExpressVPN menawarkan kebolehpercayaan dan konsistensi. Jika anda bercadang untuk mengembara kurang daripada sebulan, anda boleh memanfaatkan jaminan wang balik 30 harinya.

NordVPN

NordVPN mungkin merupakan perkhidmatan VPN yang paling sesuai untuk anda. Pantas, mudah digunakan dan fleksibel, anda boleh menggunakannya untuk mengakses Netflix, Huludan perkhidmatan penstriman yang serupa. NordVPN tidak sepantas ExpressVPN, tetapi ia menyediakan NordLynx protokol untuk membantu meningkatkan kelajuan dan konsistensi. Ambil perhatian bahawa NordVPN mempunyai antara muka mesra pengguna jika anda pengguna VPN pemula.

Ia membantu anda melakukan sesuatu dengan lebih pantas, termasuk bertukar antara pelayan tanpa senarai. Satu lagi perkara unik ialah NordVPN mempunyai lebih 2,000 pelayan di AS Pelayan khusus P2Pnya tidak boleh menjangkiti peranti anda dengan perisian hasad dan virus. Memandangkan NordVPN mempunyai ciri jaminan wang dikembalikan 30 hari, anda boleh mencubanya selama sebulan dan pergi jika anda tidak menyukainya.

Cara Menstrim Netflix Amerika pada Peranti Berbeza

Sama ada anda suka menstrim rancangan Netflix pada Android, iPhone, iPad, PC atau TV Pintar anda, VPN adalah penting. Tetapi anda harus tahu cara menonton Netflix pada peranti popular ini dengan VPN.

PC

Jika anda lebih suka menonton American Netflix pada komputer riba atau PC desktop anda, berikut ialah cara melakukannya dengan VPN:

 1. Muat turun perisian VPN kegemaran anda pada komputer anda.
 2. Jalankan fail yang dimuat turun untuk memasang VPN pada PC anda.
 3. Lancarkan VPN anda dan pilih pelayan berasaskan AS yang paling sesuai.
 4. Log masuk ke akaun Netflix anda dan terokai perpustakaan American Netflix.

Telefon Pintar atau Tablet

Anda mungkin akan menggunakan telefon pintar atau tablet anda untuk mengakses Netflix AS dari luar negara. Nasib baik, anda boleh menambahkan VPN pada telefon atau tablet anda dan menyemak imbas filem dan rancangan yang anda suka.

 1. Pilih VPN yang menyediakan apl untuk peranti mudah alih anda.
 2. Muat turun dan pasang VPN pada peranti anda.
 3. Muatkan perisian VPN dan pilih pelayan AS.
 4. Lancarkan apl Netflix anda dan pintas sekatan wilayah dengan VPN.

Amazon Fire Stick dan Fire TV

Sesetengah orang lebih suka menonton Netflix pada TV Pintar. Biasanya, mereka menyambungkan Amazon Fire TV atau Fire Stick ke TV pintar mereka melalui port HDMI. Jika anda salah seorang daripada mereka, berikut ialah cara menonton American Netflix pada TV Pintar anda melalui VPN:

 1. Navigasi ke Amazon Appstore.
 2. Pilih perkhidmatan VPN yang sesuai untuk produk Amazon Fire.
 3. Muat turun dan sediakan VPN pada peranti Amazon Fire anda.
 4. Cari pelayan AS yang sesuai dan sambungkannya.
 5. Log masuk ke apl Netflix anda dan strim kandungan Amerika terbaik.

Perkara yang Perlu Dilakukan Jika VPN Anda Tidak Dapat Menghubungkan Anda ke American Netflix

Perkara pertama yang perlu dilakukan ialah memilih alat VPN yang sesuai. Jika anda telah melakukannya dan masih tidak dapat menonton kandungan media Netflix, anda mempunyai beberapa isu untuk diselesaikan. Kadangkala mesej ralat akan muncul, mengenal pasti masalah. Sebagai contoh, ia boleh mendakwa bahawa anda menggunakan proksi. Jika anda melihat mesej sedemikian, anda boleh mencuba pembaikan yang digariskan di bawah.

Padamkan Cache dan Kuki Penyemak Imbas

Netflix boleh menentukan lokasi sebenar anda dengan melihat kuki dan cache penyemak imbas anda. Kosongkan ini melalui “Tetapan Lanjutan” pada penyemak imbas anda. Jika anda menggunakan telefon atau tablet, padamkan cache dan kuki melalui “Tetapan Storan”. Sekarang cuba sambungkan ke Netflix melalui VPN.

Pilih Pelayan AS Lain

Mungkin lokasi pelayan AS pertama yang anda pilih adalah masalahnya. Sambung ke lokasi lain dan semak sama ada isu sambungan akan diselesaikan. Jika tidak, anda mungkin mahu mencuba penyelesaian lain.

Hubungi Sokongan Pelanggan

Jika anda masih tidak dapat memastikan perisian VPN anda berfungsi seperti yang dimaksudkan, dapatkan bantuan daripada pasukan penjagaan pelanggan. Mereka sepatutnya membantu menyelesaikan masalah itu dalam masa yang singkat.

Soalan Lazim

Adakah perkhidmatan VPN percuma sesuai untuk menonton American Netflix?

Jika anda ingin mengakses Netflix US tanpa membelanjakan wang, anda boleh memilih VPN percuma. Walau bagaimanapun, anda akan kehilangan ciri terbaik. Selain itu, anda mungkin membahayakan keselamatan anda. Atas sebab itu, pilih VPN percuma dengan berhati-hati atau elakkan sebarang risiko dengan membeli perkhidmatan yang sesuai.

Apa yang boleh dilakukan jika mereka menghadapi ralat VPN?

Cuba tukar lokasi pelayan sehingga anda menemui lokasi yang sesuai untuk anda. Juga, cuba kosongkan cache dan kuki penyemak imbas dan sambung ke Netflix melalui VPN sekali lagi.

Strim Netflix Amerika pada bila-bila masa

Katalog kandungan Netflix Amerika lebih luas dan lebih menarik daripada versi lain. Dapatkan perkhidmatan VPN jika anda ingin menyambung kepadanya dari negara lain. Ia akan membolehkan anda mengelilingi blok geo Netflix dan penapisan kerajaan. Sebaik sahaja anda memilih VPN, anda boleh menggunakannya untuk melihat sebarang rancangan TV atau filem di Netflix.

Pernahkah anda mengakses kandungan Netflix Amerika semasa perjalanan? Jika ya, perkhidmatan VPN manakah yang anda gunakan? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.