Bagaimana untuk mendapatkan aplikasi berbayar secara percuma pada Android

106
AndroidPIT Gedung Google play 8990
© NextPit

Kami suka apl. Kami suka apl percuma. Dan kami sangat suka apl berbayar diberikan secara percuma. Tetapi kami tidak suka lanun dan kami tidak suka mencuri. Terdapat banyak cara undang-undang untuk mendapatkan apl berbayar secara percuma pada Android – termasuk di Gedung Play – dan kami akan berkongsi sedikit dengan anda.

Sebelum kita meneruskan, perlu diingatkan bahawa apl percuma mungkin kos dalam cara lain: seperti yang ditemui oleh satu kajian, apl yang dibiayai iklan boleh menggunakan purata 79 peratus lebih data mudah alih daripada yang setara tanpa iklan. Jika anda menggunakan pelan data mudah alih bulanan terhad, memilih versi “percuma” apl mungkin merupakan ekonomi palsu.

Aplikasi percuma hari ini

Freapp adalah salah satu aplikasi kegemaran saya kerana setiap pagi saya disambut oleh satu lagi aplikasi baharu secara percuma. Ia bukan selalunya yang saya mahukan tetapi menjimatkan saya daripada perlu melihat banyak senarai yang ada pada apl jualan lain.

freapp

Sememangnya, anda tidak mendapat apa-apa secara percuma pada apl tanpa melihat iklan. / © NextPit

Seperti mana-mana program tawaran, tawaran berbeza-beza: sesetengah apl tidak akan layak untuk kemas kini dan beberapa apl percuma mungkin tidak memerlukan kos apa-apa untuk bermula. Walau bagaimanapun, tawaran terus datang dan selalunya terdapat beberapa permata sebenar di sana.

AppHoarder – apl berbayar menjadi percuma

Aplikasi ini akan menggembirakan mereka yang berjimat cermat. Kebanyakan pembangun menjadikan apl premium mereka percuma buat sementara waktu atas sebab promosi atau semasa jualan, dan sebaik sahaja anda memuat turun apl, ia menjadi milik anda. Daripada sentiasa mencari tawaran di Gedung Play, apl ini mengumpulkan apl berbayar yang kini tersedia secara percuma dan memaparkannya dalam senarai. Anda akan terkejut berapa banyak pada hari tertentu, tetapi sudah tentu, kebanyakannya tidak begitu hebat. Syukurlah anda boleh menggunakan pilihan carian dan penapis lanjutan untuk mengisih perkara yang paling anda minati.

Penimbun Apl

Semak imbas atau cari tawaran murah, anda boleh dapatkan beberapa tawaran hebat dengan cara ini. / © NextPit (tangkapan skrin)

  • Dapatkannya di Gedung Play

Tanya minda sarang Internet

Di Internet, tiada kuasa yang lebih hebat daripada kecerdasan kumpulan. Tempat yang bagus untuk dilihat semasa meneliti tawaran menarik ialah Reddit. Khususnya, subreddits googleplaydeals dan AndroidGameDeals. Ikuti pautan di bawah untuk menyemaknya bersama-sama:

Permainan yang disiarkan di sana disusun mengikut populariti dan dibincangkan di tapak. Selalunya pembangun aplikasi sendiri akan menjawab soalan anda.

Tinjauan Google Play

Kami telah menulis tentang kredit Gedung Play percuma Google sebagai pertukaran untuk menjawab tinjauan sebelum ini. Jika anda masih belum mengetahuinya, Google menawarkan program ganjarannya sendiri kerana, ia mahukan lebih banyak maklumat tentang anda dan tabiat anda.

Hanya pasang apl Google Opinion Rewards, isi tinjauan ringkas dan kumpulkan syiling anda. Anda dihadkan kepada satu tinjauan seminggu (jadi anda tidak akan betul-betul boleh bersara awal), dan anda tidak selalu dibayar untuk setiap tinjauan, tetapi anda boleh memperoleh sehingga satu dolar setiap tinjauan. Tidak buruk untuk beberapa minit masa anda.

Apl Berbayar AndroidPIT Untuk Ganjaran Google Opinion Percuma

Google suka mengetahui perkara tentang anda dan ia bersedia membayar anda untuknya. / © ANDROIDPIT

Apl dan jualan diskaun

Sesetengah apl, seperti AppSales, membolehkan anda menambahkan apl yang anda minati pada senarai tontonan, supaya anda boleh dimaklumkan apabila ia mula dijual. Ia tidak betul-betul percuma, tetapi ia masih lebih baik daripada harga penuh. Selain itu, AppSales kadangkala menyiarkan apl percuma.

appales

Appsales menjejaki kedua-dua diskaun dan hadiah percuma. / © NextPit

  • Perkara yang perlu dilakukan apabila Google Play tidak berfungsi
  • Permainan Android percuma terbaik

Bagaimanakah anda menjaringkan apl berbayar secara percuma (tolong tiada kaedah yang menyalahi undang-undang)? Apakah tawaran terbaik yang pernah anda temui untuk apl berbayar? Jadikan diri anda didengari dalam komen.