Bersedia untuk Motorola Double Razr: Tarikh Pelancaran Diumumkan

53
NextPit Ulasan Samsung Galaxy Z Flip 4 lwn Motorola Razr 2022
© NextPit

Jelas sekali bahawa bekas anak syarikat Google, Motorola, sangat menyukai barang boleh lipat dalam reka bentuk kulit kerang. Kerana sekarang syarikat itu secara rasmi menjemput kami ke tarikh pelancaran bukan satu, tetapi dua peranti boleh lipat Motorola Razr.

Bersedia untuk Motorola Double Razr

Motorola nampaknya akan melancarkan pendikit penuh pada tahun 2023. Ia baru sahaja mengeluarkan Motorola Edge Plus 2023 (ulasan) untuk membentangkan kami dengan Motorola Edge 2023 (ulasan) hanya sebulan kemudian, yang ulasan terakhirnya akan kami sampaikan kepada anda pada penghujung minggu.

Sebulan kemudian—iaitu pada hari Khamis, 1 Jun 2023—dua lagi telefon pintar Motorola dijangka akan muncul. Dan ini sudah pasti dua peranti Android yang luar biasa, kerana ia tergolong dalam kumpulan produk “boleh lipat”. Kategori telefon pintar—jika anda boleh mempercayai Samsung dengan kenyataan ini—yang kini mengalami pertumbuhan terbesar.

  • Pertempuran muktamad peranti boleh lipat: Samsung Galaxy Z Flip 4 lwn Motorola Razr 2022

Nama yang berbeza mengiringi dua telefon pintar Motorola boleh lipat dalam reka bentuk kulit kerang. Sebagai Motorola Razr Lite dan Razr+, kami mula-mula mendengar tentang dua alat lipat segi empat sama, praktikal dan baik. Menurut laporan baru-baru ini, seperti dari tipster Evan Blassyang dianggap sangat boleh dipercayai, dan imej produk terbarunya, kami mungkin akan memanggil dua folder Motorola Razr 40 dan Motorola Razr 40 Ultra.

Ultra khususnya seolah-olah menjadi pencabar langsung anjing teratas Samsung Galaxy Z Flip 4, atau Samsung Galaxy Z Flip 5 yang akan dikeluarkan pada akhir bulan Julai. Kedua-dua Samsung boleh lipat generasi terbaharu dan Motorola Razr 40 Ultra dikatakan mempunyai paparan besar (3.2 inci). Seperti yang ditunjukkan oleh bahan foto yang tersedia, walaupun di seluruh permukaan dan juga dengan ciri khas, seperti widget muzik dan fungsi kamera.

Gambar bocor Motorola Razr 40 Ultra

Motorola Razr 40 Ultra mungkin dilengkapi dengan paparan luaran skrin penuh dan widget yang menarik. / © Motorola | edit oleh NextPit

Maklumat awal mengatakan Snapdragon 8+ Gen 1 untuk model asas, serta 8 GB RAM dan storan dalaman 256 GB. Ultra juga sepatutnya mempunyai pemproses utama dari tahun lepas dipasang-tetapi harganya belum diketahui. Walau bagaimanapun, ia sepatutnya berada di bawah Galaxy Z Flip 5 untuk menjadi pesaing sebenar kepada Samsung.

Atau apa pendapat anda? Adakah Motorola akhirnya berjaya bersaing dengan Samsung dengan dua peranti boleh lipatnya? Atau adakah itu mustahil dengan dasar kemas kini yang lebih teruk? Tulis pendapat anda kepada kami dalam komen!

Sumber:
Motorola, Evan Blass