Cara Cari Tablet Api Terkini di Amazon Store

17

Tablet Fire ialah aksesori yang sesuai untuk ulat buku yang ingin menjadi digital. Ia membolehkan anda menyimpan dan membaca buku dalam talian sambil menggandakan sebagai tablet serba boleh dan berfungsi untuk tugas harian. Kedai rasmi Amazon ialah cara paling mudah untuk memesan tablet Fire. Jika anda menghadapi masalah mencari tablet Fire terkini yang tersedia, panduan ini akan membantu anda menjawab soalan anda.

Cara Cari Tablet Api Terkini di Amazon Store

Buat Akaun Amazon

Pertama, anda mesti menyediakan akaun Amazon untuk membeli apa-apa daripada kedai Amazon. Ikuti langkah di bawah untuk berbuat demikian:

 1. Lawati laman web Amazon.
 2. Pop timbul kuning yang meminta anda melog masuk akan muncul. Klik pada Log masuk.
  Log masuk ke Amazon di web
 3. Masukkan nama penuh anda, e-mel (atau nombor telefon) dan kata laluan pada skrin seterusnya.
 4. Klik butang kuning untuk Sahkan E-mel (atau Sahkan nombor mudah alih).
  Mengklik Sahkan nombor mudah alih pada tetingkap Cipta akaun di Amazon
 5. Kata laluan akan dihantar ke e-mel atau nombor telefon bimbit yang anda gunakan. Semak Peti Masuk anda dan salinnya.
  Mencari Kata Laluan Satu Kali daripada Amazon
 6. Masukkan kata laluan pada skrin pengesahan.
  Mengesahkan nombor mudah alih di Amazon
 7. Pilih Buat akaun Amazon anda.
  Mengklik butang Buat akaun Amazon anda pada halaman Sahkan nombor mudah alih di Amazon

Itu sahaja! Anda kini bersedia untuk mula mencari tablet Fire baharu anda. Kedai Amazon boleh berasa berantakan pada pandangan pertama, jadi mari kita lihat cara mendapatkan apa yang anda perlukan.

Cara Mencari Tablet Api di Kedai Amazon

 1. Dalam bar carian di bahagian atas halaman, taip “Fire Tablet” dan tekan Enter atau klik butang carian.
 2. Anda boleh menapis hasil dengan memilih Amazon daripada subkepala Jenama. Ini boleh didapati di sebelah kiri skrin.
  Menatal hasil carian pada halaman web Amazon

Ini akan memaparkan semua Tablet Api Amazon yang tersedia di Kedai Amazon. Masih terlalu banyak pilihan? Jangan risau; kami telah mengagregatkan tablet Fire terbaharu (dan terbaik) yang tersedia di Amazon Store di bawah.

Anda juga boleh menghubungi perkhidmatan pelanggan Amazon jika anda menghadapi masalah membeli tablet Fire terbaharu.

Amazon Fire Max 11

Amazon Fire Max 11

Tablet Amazon yang paling mujarab ialah model Fire Max 11 terkini. Peranti ini memaparkan pemproses okta-teras 2.2 GHz yang berfungsi bersama 4GB RAM. Oleh itu, ia boleh menjalankan aplikasi yang menuntut dan kandungan multimedia tanpa sebarang halangan.

Seperti yang dijangkakan daripada mana-mana tablet berkualiti yang dibuat untuk tujuan hiburan, Fire Max menawarkan pengguna ruang yang cukup pada paparannya yang besar. Skrin berukuran sebelas inci dan memaparkan resolusi 2,000 x 1,200 – berita baik untuk pengguna yang mencari skrin yang lebih besar untuk output multimedia atau pemain yang mahukan pengalaman permainan yang mengasyikkan.

Tablet ini juga mempunyai mod skrin belah, jadi anda boleh mengimbangi dua apl serentak. Walau bagaimanapun, perlu diingatkan bahawa Fire Max 11 tidak disertakan dengan bicu fon kepala. Oleh itu, anda perlu menggunakan fon kepala Bluetooth atau bergantung pada pembesar suara terbina dalam tablet untuk menggunakan media semasa dalam perjalanan.

Kebaikan

 • 14 jam hayat bateri
 • Pemproses berkuasa yang mampu menjalankan aplikasi yang menuntut
 • Skrin 11 inci

Keburukan

 • Tiada bicu fon kepala
 • Tidak serasi dengan Google Play

Amazon Fire HD 10 Kids Pro

Amazon Fire HD 10 Kids Pro

Jika anda ingin memastikan anak-anak anda terhibur, lihat Fire HD 10 Kids Pro. Alat ini menyediakan langkah kawalan ibu bapa yang kukuh untuk keselamatan siber dan bekas getah yang tahan lama untuk melindungi daripada titisan dan plon yang tidak disengajakan.

Ciri yang paling ketara ialah tawaran langganan percuma sepanjang tahun untuk Amazon Kids+. Dengan pelan keahlian ini, akses tanpa had kepada beribu-ribu aplikasi, buku, permainan dan banyak lagi yang sesuai dengan umur. Tablet ini juga dilengkapi dengan papan kekunci wayarles plastik mesra kanak-kanak pilihan.

Kebaikan

 • Banyak pilihan kawalan ibu bapa
 • Akses percuma selama 1 tahun ke Amazon Kids+
 • Didatangkan dengan jaminan 2 tahun

Keburukan

 • Kamera boleh menjadi lebih baik
 • Pilihan terhad dalam gedung aplikasi

Amazon Fire HD 10

Amazon Fire HD 10

Walaupun Amazon Fire HD 10 ialah peranti yang lebih lama (diperkenalkan pada 2021), ia masih merupakan teknologi yang bagus jika anda mahukan pembaca buku yang asas lagi tahan lasak dengan beberapa loceng dan wisel untuk hiburan. Skrin 10.1-inci, 1,920 x 1200 tidak akan mengecewakan, dan ia mempunyai kuasa yang mencukupi untuk menjalankan beberapa aplikasi yang lebih mencabar yang tersedia di Amazon App Store.

Versi Plus menambah pengecasan tanpa wayar dan menaik taraf RAM daripada 3GB kepada 4GB, memberikannya sedikit lebih oomph dalam bahagian prestasi. Semua kata dan dilakukan, pembeli yang mencari tablet mampu milik untuk penggunaan media akan mendapati banyak perkara yang disukai di sini.

Kebaikan

 • Lebih murah
 • Nilai yang hebat
 • Masih relevan dan berkuasa

Keburukan

 • Skrin yang lebih kecil

Membawa Api

Tablet Fire lebih daripada sekadar pembaca e-buku. Ia membolehkan anda melakukan pelbagai tugas, mendidik anak-anak anda tentang keajaiban dunia digital, dan juga mengadakan mesyuarat dari rumah.

Sebaik-baiknya, anda harus memilih tablet Fire terkini yang tersedia untuk pengalaman terbaik yang mungkin.

Soalan Lazim

Mengapa penghantaran saya lambat?

Pelbagai senario boleh menyebabkan pakej pesanan anda tidak tiba dengan segera, yang boleh menyebabkan kekecewaan anda semasa menunggu ketibaannya. Sebab yang mungkin termasuk menangani kesilapan atau proses kastam yang terperinci, antara lain. Jika anda mengalami sebarang kelewatan, hubungi pasukan penjagaan pelanggan.

Bagaimanakah saya boleh memastikan kandungan itu sesuai dengan umur?

Fire 10 HD Kids menyediakan kawalan ibu bapa yang boleh diakses dan boleh laras, membolehkan anda mengehadkan perkara yang boleh dimuat turun oleh anak anda pada tablet. Kandungan di Amazon App Store disusun dengan teliti mengikut kumpulan umur untuk memastikan kanak-kanak tidak terdedah kepada kandungan yang tidak menyenangkan.