Cara membeli Pixel 7 (Pro) dengan tawaran terbaik

85
nextpit google pixel 7 warna
© NextPit

Google Pixel 7 dan Google Pixel 7 Pro kini boleh diprapesan. Panduan membeli kami akan membantu anda mencari tawaran terbaik dan pilihan himpunan apabila membeli mana-mana peranti daripada siri Pixel 7.

Walaupun peningkatan perkakasan dan perisian, Google mengekalkan harga Pixel 7 dan Pixel 7 Pro tidak berubah daripada siri Pixel 6 tahun lepas. Pixel 7 vanila bermula pada $599 manakala model pro dijual pada harga $899. Ini adalah untuk model asas yang memberikan anda storan 128 GB dan RAM 8 GB/12 GB. Anda boleh memilih konfigurasi memori yang lebih besar, yang memerlukan kos tambahan $100 untuk dua kali ganda storan.

Kami menyediakan perbandingan menyeluruh Pixel 7 vs Pixel 7 Pro, supaya anda boleh mengetahui perbezaannya sebelum memilih telefon bimbit yang betul. Sebagai alternatif, pergi ke panduan pembelian kami dan dapatkan tawaran Pixel 7 terbaik termasuk tidak berkunci atau melalui pembawa.

Cara membeli Pixel 7 dan Pixel 7 Pro yang tidak berkunci

Peruncit utama termasuk Amazon, Best Buy dan Target menjalankan tawaran yang sangat menarik sepanjang tempoh prapesanan ini sehingga 13 Oktober apabila penghantaran Pixel 7 bermula. Dan jika anda bertindak pantas, kad hadiah yang besar bernilai sehingga $200 kad hadiah menanti anda bergantung pada model yang anda beli. Sudah tentu, ini semua tidak berkunci atau tanpa pelan pembawa.

Tambahan pula, Google menawarkan pelan ansuran dan program tukar beli. Peranti yang layak boleh mendapatkan kredit anda sehingga $750. Selain itu, Google Store juga akan memberikan kredit berjumlah $100 untuk Pixel 7 dan $200 untuk Pixel 7 Pro.

  • Baca juga: Tera pertama Google Pixel 7

Beli Google Pixel 7 (Pro) dengan pelan pembawa

Mendapatkan Pixel 7 atau Pixel 7 Pro daripada pembawa mudah alih bersama-sama data juga tersedia. AT&T dan Verizon menawarkan kredit tukar beli apabila anda memilih pelan dengan tempoh kunci masuk selama 36 bulan. Sebaliknya, T-Mobile akan mengurangkan kos Pixel 7 kepada $99 dengan mengaktifkan barisan baharu dengan kontrak 24 bulan.

  • Jangan ketinggalan: Google Pixel 7 Pro hands-on

Adakah anda menaik taraf kepada Pixel 7 atau Pixel 7 Pro tahun ini? Tawaran dan rancangan yang manakah anda ingin dapatkan? Beritahu kami jika anda mempunyai cadangan tawaran Pixel 7 yang lain.